Πασχαλινή Εξόρμηση στο Καρπενήσι

Πασχαλινή Εξόρμηση στο Καρπενήσι

Πώς θα σας φαινόταν ένα ταξίδι στο Καρπενήσι για την Ανάσταση; Μία απόδραση σε ένα μέρος σπάνιας ομορφιάς, όπου οι μέρες σας θα κυλούν με δραστηριότητες στη φύση και διαμονή σε υπέροχα ξενοδοχεία; Εμάς μας ακούγεται ιδανικό! Πάμε λοιπόν για μια Πασχαλινή εξόρμηση στο Καρπενήσι με τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr!

Πασχαλινή Εξόρμηση στο Καρπενήσι

Οι επιλογές, όπως πάντα, είναι πολλές και ενδιφέρουσες. Ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη και για κάθε γούστο, και μάλιστα με τις καλύτερες τιμές!

To 5* Avaris Hotel στο Καρπενήσι

To 5* Avaris Hotel στο Καρπενήσι

Το 5* Avaris Hotel είναι μια υπέροχη, luxury επιλογή. Χτισμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στα 1.200 μέτρα υψομετρο, και σε απόσταση λίγων μόλις λεπτών από το κέντρο της πόλης του Καρπενησίου. Το Avaris Hotel είναι ένα ξενοδοχείο που είνι πολύ δημοφιλές σε οικογένειες. Αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό πολυτέλειας και λειτουργικότητας, ενώ προσφέρει και αμέτρητες επιλογές διασκέδασης.

Το 5* Montana Hotel & Spa

Το 5* Montana Hotel & Spa

Ακόμα μια επιλογή 5 αστέρων στο Καρπενήσι είναι το Montana Hotel & Spa. Πολυτελές περιβάλλον, εξαιρετική κουζίνα αλλά και έναν piano-bar με ανεπανάληπτη θέα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου αυτού. Χαλαρώστε σε κάποιο από τα 3 σαλόνια με τζάκι και ζήστε την απόλυτη ευεξία στο Health & Spa Center που διαθέτει! Στα συνολικά 110 δωμάτια και 18 σουίτες που διαθέτει, μπορείτε να επιλέξετε τον χώρο που ταιριάζει πραγματικά στις ανάγκες σας, και να ζήσετε μι εμπειρία διαμονής στα μέτρα σας.

Το Oniropetra Boutique Hotel

Το Oniropetra Boutique Hotel

Όταν η μοντέρνα και minimal διακόσμηση παντρεύονται με τον παράδοση, το αποτέλεσμα είναι το Oniroptera Boutique Hotel. Σε ένα περιβάλλον που το χαρακτηρίζει η φιλοξενία και η ζεστασιά μέσα από την άνεση και το design, η διαμονή στο Καρπενήσι περνά σε άλλη διάσταση. Η «Ονειρόπετρα» διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ικανοποιηθούν όλες οι επιθυμίες ενός επισκέπτη, προσφέροντας ηρεμία και ξεκούραση, αλλά ταυτόχρονα δράση και περιπέτεια ταξιδεύοντας σας σε ένα παραμυθένιο τοπίο!

Οι πασχαλινές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για το Καρπενήσι, δεν σταματούν εδώ. Βρείτε όλες τις προτάσεις μας και κάντε την επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας με προσφορές που φτάνουν το -56%.

Το Καρπενήσι αποτελεί την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας, τοποθετημένο στην νοτιοδυτική πλευρά του Βελουχίου, σε ύψος 960 μέτρων. Απέχει 293 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 368 από τη Θεσσαλονίκη. Εκτός από την τεράστια φυσική του ομορφιά, θεωρείται και ένα από τα πλέον υγιεινά θέρετρα της Ελλάδας καθώς, σύμφωνα με έκθεση της UNESCO το 1991, η ευρύτερη περιοχή συγκαταλέγεται μέσα στις πιο καθαρές (από πλευράς περιβάλλοντος) του κόσμου.

Το Καρπενήσι

Το άγαλμα του αγωνιστή του ’21 Μάρκου Μπότσαρη στην ομώνυμη πλατεία αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης ενώ η φυσική ομορφιά που περιτριγυρίζει το Καρπενήσι δεν μπορεί να αφήσει κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο. Τα γύρω βουνά είναι γεμάτα με πανύψηλα, καταπράσινα έλατα, άφθονα τρεχούμενα νερά και βαθιά φαράγγια. Δεν είναι τυχαίο ότι η ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας έχει ονομαστεί και «Ελβετία της Ελλάδας».

Ιστορικά, το Καρπενήσι έχει ζήσει 2 μεγάλες καταστροφές. Η πρώτη, κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου όπου καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Γερμανούς κατακτητές ως αντίποινα για την ένοπλη δράση του αντιστασιακού αγώνα που λάμβανε χώρα εκεί , ενώ η 2η  αρκετά χρόνια αργότερα,  το 1966, όπου ένας μεγάλος σεισμός κατέστρεψε την οικιστική του ταυτότητα.

Το Καρπενήσι αποτελεί έναν προορισμό, ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου. Ο επισκέπτης μπορεί, εκτός του να θαυμάσει το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, να επιδοθεί σε πολλά χειμερινά σπορ. Στο Καρπενήσι υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο, μπορεί κανείς να κάνει κατάβαση φαραγγιών, ορεινή ποδηλασία, πεζοπορία καθώς και rafting. Πρόκειται δηλαδή για έναν προορισμό που προτείνεται και για χαλάρωση, αλλά και για αθλητικές δραστηριότητες.

Στα αξιοθέατα του Καρπενησίου, εκτός από το επιβλητικό άγαλμα του Μάρκου Μπότσαρη στην πλατεία, εντάσσεται και η Μονή της Παναγίας Προύσιώτισσας, ένα επιβλητικό κτίσμα σε απότομο βράχο, η τεχνητή λίμνη Κρεμαστών, όπου συγκεντρώνονται τα νερά από τους ποταμούς Αχελώο, Αγραφιώτη και Ταυρωπό, με το τεραστίων διαστάσεων φράγμα της. Ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει και το φαράγγι Πάνταβρέχει. Ένα φυσικό θέαμα σπάνιας ομορφιάς.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία στο Καρπενήσι εδώ!

About Ekdromi.gr