Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Saxonis Houses

Ξενοδοχείο Saxonis Houses - Πάπιγκο Ιωαννίνων

Saxonis Houses - Πάπιγκο Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

To ξενοδοχείο

Saxonis Houses
Διεύθυνση: Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια, 440 04
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Περίπατοι, πεζοπορίες, trekking, rafting, canyoning, ιππασία, ξενάγηση στην απίστευτη ομορφιά της φύσης των Ζαγορίων και ζεστή φιλοξενία, με πλούσιο πρωινό στο όμορφο σπίτι μας. Αποτοξίνωση από την πόλη, χωρίς τηλεόραση, και βέβαια, χωρίς κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους.

Το συγκρότημα αποτελείται από τρία ξεχωριστά σπίτια, κατασκευασμένα με μαστοριά από τους τότε ντόπιους μάστορες, ανάμεσα από το οποία σχηματίζεται ένας μοναδικός, αγγλικού τύπου κήπος πολλών ετών, με τα σταφύλια να κρέμονται από τις κληματαριές. Τα δύο οικήματα περιλαμβάνουν τα δέκα φιλόξενα δωμάτια και ένα ζεστό καθιστικό με τζάκι, βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και ενίοτε προβολές ταινιών, και στο τρίτο οίκημα βρίσκεται η κουζίνα και η αίθουσα πρωινού.

Στα δωμάτια παρέχεται χρήση wi-fi, τσάι και καφές, πιστολάκι, στρώματα και μαξιλάρια coco-mat, Laura Ashley σεντόνια, αρωματικά κεριά, καθώς και τσίπουρο για να σας κρατήσει σε… ανεβασμένη διάθεση! Διατίθεται και στούντιο με κουζίνα και ιδιωτικό μπαλκόνι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης όλης της κατοικίας, είτε με πρωινό, είτε με αυτόνομη χρήση κουζίνας.
Το Πάπιγκο και τα Ζαγόρια συνδυάζουν την πανέμορφη, παρθένα φύση με την ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική, και ο φιλόξενος ξενώνας μας θα σας προσφέρει μία αξέχαστη διαμονή!

Τα δωμάτια έχουν διατηρήσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με το τζάκι ανάμεσα από τα δύο μπάσια. Η λινοθήκη αποτελείται από Laura Ashley σεντόνια και coco-mat στρώματα. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να διαλέξει τον τύπο μαξιλαριού coco-mat που του ταιριάζει για να εξασφαλιστεί ο ξεκούραστος ύπνος που έτσι και αλλιώς προσφέρει η περιοχή. Διάφορα ήδη τσαγιών προσφέρονται μέσα στα δωμάτια για απόλαυση μίας ζεστής κούπας, καθώς και τοπικό τσίπουρο.

Τα δωμάτια διαθέτουν επίσης είδη περιποίησης σώματος, αρωματικά κεριά και πιστολάκι. Καθώς οι ιδιοκτήτες έχουν και οι ίδιοι ταξιδέψει πολύ και έχουν μεγάλη εμπειρία από διαμονή σε ξενώνες, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο θέμα της καθαριότητας και της ζεστής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης. Διατίθεται και στούντιο με κουζίνα και αυλή.

Το πρωινό είναι πραγματικά ιδιαίτερο, με σπιτικό ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες, τυροκομικά της περιοχής και φρέσκιες, τοπικές πίτες.
Το καθιστικό με το τζάκι πάντα αναμμένο τον χειμώνα και η καταπράσινη αυλή το καλοκαίρι, προσφέρονται για διάβασμα, επιτραπέζια και ενίοτε προβολές ταινιών.

 

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0622Κ050Β0001701

Παροχές Saxonis Houses

Παροχές Δωματίου:

  • Wi-fi
  • Τσάι και καφές
  • Πιστολάκι
  • Στρώματα και μαξιλάρια coco-mat
  • Laura Ashley σεντόνια
  • Αρωματικά κεριά

 

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.