Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 9 Muses

Ξενοδοχείο 9 Muses - Σαντορίνη

9 Muses - Σαντορίνη

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

9 Muses
Διεύθυνση: Σαντορίνη, 84700
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Πολυτέλεια. Κομψότητα. Άριστος σχεδιασμός. Εντυπωσιακό περιβάλλον. Το ξενοδοχείο 5 αστέρων 9 Muses στον Περίβολο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό resort στη Σαντορίνη. Το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, με την επιβλητική γοητεία, την αφοπλιστική θέα, την μοναδική τοπική κουζίνα και την ζεστή φιλοξενία, μαγεύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο 5 αστέρων, συνδυάζει μοναδικά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις υπερσύγχρονες παροχές και υπηρεσίες και ενσωματώνεται ιδανικά στο ιδιόμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής. Εντυπωσιακά δωμάτια, πολυτελή σαλόνια, πισίνες με κρυστάλλινα νερά, γήπεδα τένις και βόλεϊ, ένα πολυτελές εστιατόριο, bar και ιδανικοί χώροι για συνέδρια και εκδηλώσεις.

Το πολυτελές ξενοδοχείο 9 Muses resort στον Περίβολο σας περιμένει για μοναδικές διακοπές στη Σαντορίνη.

Ένα μυθικό resort στη Σαντορίνη

Οι Μούσες στην ελληνική μυθολογία ήταν εννέα αρχαίες θεές, που ενέπνεαν και προστάτευαν τα γράμματα και τις τέχνες. Το 9 Muses resort στη Σαντορίνη, με τα 9 εντυπωσιακά κτίσματα, τις πισίνες και τους εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους, σαγηνεύει τους επισκέπτες του από όλον τον κόσμο, μυώντας τους σε μία νέα φιλοσοφία διακοπών. Ένα πολυτελές, οικογενειακό resort στο μαύρο διαμάντι του Αιγαίου.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά οικογενειακά ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, το 9 Muses συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, στο σχεδιασμό τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων, ενώ το αγκαλιάζουν υπέροχοι ανθισμένοι κήποι. Ο Περίβολος είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Σαντορίνης, με αμέτρητα beach bar, clubs και εστιατόρια. Η απέραντη παραλία με τη μαύρη άμμο και τα βαθυγάλαζα νερά, καθιστούν την περιοχή ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στη Σαντορίνη.

Μαγικές οικογενειακές διακοπές στον Περίβολο!

Το 9 Muses είναι από τα πιο όμορφα και φιλόξενα οικογενειακά ξενοδοχεία στη Σαντορίνη. Είναι χτισμένο στην εντυπωσιακή και πλήρως οργανωμένη παραλία του Περίβολου, με τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μαγαζιά της. Το ιδιαίτερο αυτό ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτει δωμάτια, μπανγκαλόου και μεζονέτες, που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα οικογένειες με παιδιά. Διαθέτει, επίσης, μία ρηχή πισίνα για παιδιά καθώς και παιδική χαρά. Απολαύστε το φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον του 9 Muses resort στη Σαντορίνη.

Ανάμεσα στα οικογενειακά ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, το 9 Muses ξεχωρίζει για την αισθητική και την πολυτέλεια, την άψογη εξυπηρέτηση και τους πανέμορφους χώρους του. Δε μένει παρά να το ανακαλύψετε…

 

Παροχές 9 Muses

Παροχές Δωματίου:

  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Ευρύχωρο μπάνιο
  • Προϊόντα περιποίησης

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Βar
  • Πισίνες για μεγάλους και Παιδιά
  • 2 εστιατόρια
  • Γυμναστήριο
  • Σάουνα
  • Τζακούζι
  • Δυνατότητα για πολλά σπορ, όπως καταδύσεις, windsurf, βόλεϊ και πινγκ πονγκ

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.