Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Kastalia Hotel

Ξενοδοχείο 4* Kastalia Hotel - Δελφοί

4* Kastalia Hotel - Δελφοί

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

4* Kastalia Hotel
Διεύθυνση: Δελφοί, 330 54
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο Kastalia Boutique Hotel, βρίσκεται στο κέντρο των Δελφών, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια (250 μέτρα) από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, το μουσείο, το ναό του Απόλλωνα και την Κασταλία πηγή και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το Kastalia Boutique Hotel εξωτερικά διατηρεί την τοπική αρχιτεκτονική ενώ εσωτερικά, μετά την ανακαίνιση, ακολουθεί ένα πιο μοντέρνο και φρέσκο ύφος. Τα πιο πολλά δωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στην λιόφυτη κοιλάδα των Δελφών και την θάλασσα, την Ιτέα και το Γαλαξίδι. Τα deluxe και superior δωμάτια, καθώς και η σουίτα έχουν ανακαινιστεί και είναι διακοσμημένα με μοντέρνα έπιπλα και κουρτίνες, LED τηλεόραση 32 "και αποπνέουν μια αύρα μοναδικής αισθητικής και διακριτικής πολυτέλειας. Τα Standard δωμάτια δεν έχουν ανακαινισθεί ,έχουν όμως φρεσκαριστεί και διατηρούν το κλασικό ύφος τους . 

Το ξενοδοχείο διαθέτει, εστιατόριο, μπαρ κι ένα ζεστό καθιστικό με τζάκι για το χειμώνα και μια ανοιχτή βεράντα με μοναδική θέα προς το φαράγγι και τη θάλασσα όπου τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί το εστιατόριο και το μπαρ.                                                                                                                                                          

Η απόλαυση στο Κασταλία Boutique Hotel ξεκινά με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη διακριτική πολυτέλεια και τελειώνει με την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση σε ένα άνετο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Πληροφορίες για τοπικές δραστηριότητες: Οι επισκέπτες στο Κασταλία Boutique Hotel μπορούν να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, την κοσμοπολίτικη Αράχωβα η να ανακαλύψουν τις υπέροχες κοντινές παραλίες της Ιτέας και του Γαλαξιδίου. Να επισκεφτούν μικρά παραδοσιακά χωριά, το σπίτι του Άγγελου Σικελιανού , το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία και το πάρκο εξόρυξης Vagonetto της Φωκίδας. Μιά επίσκεψη στο προστατευόμενο από την Unesco μοναστήρι του Οσίου Λουκά θεωρείται επιβεβλημένη. Για τους πιο φυσιολάτρες και αθλητικούς επισκέπτες, η περιοχή των Δελφών είναι πολύ γνωστή για το μαγευτικό της τοπίο και τη φύση και υπάρχουν αρκετά μονοπάτια για πεζοπορία, ως επίσης στο Λιβάδι εγκαταστάσεις για parachuting και paragliding.                                                                  

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1354Κ050Α0244700

Παροχές 4* Kastalia Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Wi-Fi
  • Κλιματισμός
  • Θέρμανση
  • Τηλεόραση
  • Μπάνιο
  • Μπαλκόνι
  • Τηλέφωνο

 

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.