Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Plage On The Beach

Ξενοδοχείο Plage On The Beach - Εύβοια

Plage On The Beach - Εύβοια

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Plage On The Beach
Διεύθυνση: Παραλία Άγιας Άννας, Εύβοια, 340 10
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Ιδανική επιλογή για διακοπές δίπλα στο κύμα…!!! Δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και με όλα τα προνόμια των παραθαλάσσιων δωματίων.

Το συγκρότημα της Plage σας υποδέχεται για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα από την ξαπλώστρα σας, να χαλαρώσετε στη δροσιά της βεράντας ή της αυλής σας και να ευχαριστηθείτε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά που βρίσκονται μπροστά σας χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε…… και για τη διασκέδαση των παιδιών επισκεφτείτε το Club Agia Anna Summer Resort όπου η ομάδα των έμπειρων παιδαγωγών θα τα κρατήσει απασχολημένα ενώ δροσίζεστε με κάποιο cocktail από το Pool bar ή την ώρα που απολαμβάνετε το δείπνο σας δίπλα στην πισίνα.

Η παραλία της Αγίας Άννας είναι μία απέραντη παραλία 5χλμ που ξεκινά εκεί που τελειώνει το καταπράσινο δάσος και προσφέρει το πιο μαγευτικό τοπίο με την αρμονική συνύπαρξη του μπλε και του πράσινου!

Παραθαλάσσια ταβερνάκια με φρέσκο ψάρι, παραδοσιακά καφενεδάκια με σπιτικά γλυκά, Ιππικός Όμιλος για βόλτες στην παραλία… αν επιθυμείτε να ανανεώσετε την οικογενειακή κορνίζα του σπιτιού σας, οι πιο όμορφες φωτογραφίες θα βγουν με μια βόλτα στην παραλία, κατά τη δύση του ηλίου παρέα με τα άλογα!

Το Club Agia Anna Summer Resort, ιδανικό για το μεσημεριανό σας γεύμα, για παιχνίδια στους παιδότοπους, για ταινίες ή για το ρομαντικό σας δείπνο ενώ τα παιδιά παρακολουθούν λίγο πιο δίπλα την παιδική τους ταινία.

Η παραλία της Αγίας Άννας μέσα στο καταπράσινο δάσος της Βόρειας Εύβοιας, τοποθετημένη σε στρατηγικό σημείο προσφέρει ποικίλες επιλογές για τους ταξιδιώτες της!

Πολύ κοντά στους καταρράκτες του Δρυμώνα για πεζοπορία και μπάνιο, στη Λίμνη για μια απογευματινή βόλτα, στο λαογραφικό μουσείο της Αγίας  Άννας… κάποιες μόνο από τις πολλές επιλογές. Αν έχετε διάθεση για περισσότερη περιπέτεια… το Φαράγγι της Μπολοβίναινας, το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ και τα γραφικά χωριά της ευρύτερης περιοχής περιμένουν να τα ανακαλύψετε!!

Κι ακόμα kite surfing και rappelling, scuba diving και πεζοπορικές διαδρομές για κάθε επίπεδο και κάθε ηλικία, μικρά νησάκια για απομονωμένες βουτιές, φρέσκο ψάρι, παραλίες για κάθε γούστο κι αρχαίοι πλάτανοι γεμάτοι θρύλους, ποτάμια και ρυάκια, κι υπέροχες διαδρομές για αυτοκινητάδες  που περνούν από πανέμορφα μέρη και καταλήγουν στις πιο καλοκαιρινές ταβέρνες που έχετε φανταστεί ποτέ!

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1351K114K0214400

Παροχές Plage On The Beach

Παροχές Δωματίου:

  • Air Condition
  • TV
  • WC
  • Ντουζ
  • Πολυκούζινο
  • Ψυγείο
  • Ομπρέλα και ξαπλώστρες
  • Έπιπλα βεράντας (τραπέζι καρέκλες)

 

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή