Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Ξενώνας Γιασεμί

Ξενοδοχείο Ξενώνας Γιασεμί - Χίος

Ξενώνας Γιασεμί - Χίος

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Ξενώνας Γιασεμί
Διεύθυνση: Βολισσός, Χίος, 821 03
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Ο παραδοσιακός Ξενώνας Γιασεμί βρίσκεται στην Βολισσό, στο Βορειοδυτικό τμήμα της Χίου και σε απόσταση 48 χμ από την πρωτεύουσα του νησιού. Η Βολισσός κατοικείται από 400 περίπου κατοίκους, εγκατεστημένους σε ένα ύψωμα 100 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και μόλις 2 χμ από αυτήν. Η θέση του ξενώνα δεσπόζει στην μια από τις δύο πλατείες του χωριού, συμμετέχοντας με τρόπο καλαίσθητο και αυθεντικό στην παραδοσιακή ομορφιά της Βολισσού.

O παραδοσιακός Ξενώνας Γιασεμί προσφέρει μια κατοικία και τρία διαφορετικά αυτόνομα διαμερίσματα (70 και 92 τετραγωνικά μέτρα), έτοιμα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για ποιοτικές, άνετες, ήρεμες και πάν’ απ’ όλα παραδοσιακές Ελληνικές διακοπές. Ευρύχωρα (έχουν από ένα ή δύο υπνοδωμάτια), πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, άνετα μπάνια, καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμός (αλλά και αυτόνομη θέρμανση), επιπλωμένες βεράντες, δωρεάν ασύρματη (Wi-Fi) πρόσβαση στο Internet αλλά και πρόσβαση στον φροντισμένο κήπο συνθέτουν τον ιδανικό χώρο για ξένοιαστες και ανέμελες διακοπές.

Tο ταξίδι για τη Χίο μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους. Είτε με καθημερινές πτήσεις προς Χίο από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος ή από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Είτε με ακτοπλοϊκά δρομολόγια καθ᾽όλη τη διάρκεια του έτους από τα λιμάνια του Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0312K070B0174201

Παροχές Ξενώνας Γιασεμί

Παροχές Δωματίου

  • Καναπές που γίνεται κρεβάτι στο καθιστικό
  • Προσωπικό Concierge Service
  • Μπάνιο
  • Κουζινάκι
  • Δορυφορική Τηλεόραση
  • Δωρεάν Wi-Fi
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή