Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Anthoula Village

Ξενοδοχείο 4* Anthoula Village - Κρήτη

To ξενοδοχείο

4* Anthoula Village
Διεύθυνση: Χερσόνησος, Ηράκλειο, 70014
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Anthoula Village Hotel βρίσκεται στη Χερσόνησο της Κρήτης και προσφέρει εποχική εξωτερική πισίνα, αίθριο και ηλιόλουστη βεράντα. Απέχει 4,1χλμ. από το Ενυδρείο Aquaworld. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε αίθουσα παιχνιδιών και εστιατόριο. Το Λαογραφικό Μουσείο Λυχνοστάτης βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιομέτρων. Παρέχονται δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Τα καταλύματα διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν καθιστικό και/ή τραπεζαρία. Παρέχονται ψυγείο και βραστήρας. Ορισμένες μονάδες έχουν επίσης κουζίνα με φούρνο. Προσφέρονται κλινοσκεπάσματα.

Στο Anthoula Village Hotel υπάρχει γυμναστήριο. Οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν στο εστιατόριο του καταλύματος και στη συνέχεια να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ. Σερβίρονται επίσης ειδικά διαιτητικά μενού.

Το κατάλυμα διαθέτει τραπέζι πινγκ-πονγκ και υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων. Το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης είναι το πλησιέστερο και απέχει 16χλμ. από το Anthoula Village Hotel.

Παροχές 4* Anthoula Village

Παροχές Δωματίου:

  • Air Condition
  • TV
  • Πιστολάκι για τα μαλλιά
  • Ντουζιέρα ή Μπανιέρα
  • Θησαυροφυλάκιο
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή