Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Cephalonia Palace Hotel

Ξενοδοχείο 4* Cephalonia Palace Hotel - Κεφαλονιά

4* Cephalonia Palace Hotel - Κεφαλονιά

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

4* Cephalonia Palace Hotel
Διεύθυνση: Παραλία Ξι, Παλική, Κεφαλονιά, 282 00
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Στις νότιες ακτές της κατάφυτης Παλικής, πάνω στην μοναδική παραλία Ξι, με την κόκκινη άμμο και τα πεντακάθαρα, βραβευμένα νερά,  σας περιμένει το Cephalonia Palace, για να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές γαλήνης και ξεγνοισιάς. Απαράμιλλη φυσική ομορφιά, ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και αυθεντική ελληνική φιλοξενία, συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας του.

Θαυμάστε την καταγάλανη θάλλασα και τους καταπράσινους κήπους του Cephalonia Palace με ένα δροσερό κοκτέιλ από το εξαιρετικά μπαρ του ξενοδοχείου ή  αγναντέψτε την υπέροχη θέα, από τη κεντρική βεράντα μας. Γευτείτε τις απολαυστικές δημιουργίες των σεφ που θα  απογειώσουν τις αισθήσεις στο κομψό εστιατόριο μας.

Επιλέξτε το ξενοδοχείο μας για δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πισίνας ή στην ταβέρνα «The Dolphins» με την ειδυλιακή θέα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Προτιμήστε, το σύγχρονο  συνεδριακό κέντρο στο 3ο όροφο του Cephalonia Palace με υπέροχη θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου για ανεπανάληπτες επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Το Cephalonia Palace φημίζεται για τη μεγάλη και όμορφη πισίνα του με το ιδιαίτερο σχήμα. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε  και χαρείτε το μπάνια σας με ασφάλεια σε ένα ήρεμο, καλαίσθητο και προσεγμένο χώρο που αποθεώνει τη μαγεία του καλοκαιριού. Διαθέτει επίσης και μια baby πισίνα για τους λιλιπούτειους φιλους μας.

Το σύγχρονο και άνετο συνεδριακό μας κέντρο, στον 3ο όροφο του Cephalonia Palace, με δυναμικότητα 500 ατόμων, είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τις καλύτερες υπηρεσίες και ανεπανάληπτη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο μας έχει το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται επάνω στην παραλία Ξι, η οποία εκτός του ότι είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία , θεωρείται ξεχωριστή καθώς έχει σπάνια κόκκινη άμμο και αργιλώδεις βράχους που την καθιστούν μοναδική.

Αν είστε φίλος του αθλητισμού και ειδικότερα του τένις, στο Cephalonia Palace θα ευχαριστηθείτε το αγαπημένο σας άθλημα. Σας παρέχουμε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών, ρακέτες και μπαλάκια για ατελείωτο παιχνίδι με την παρέα ή την οικογένεια σας.

Το Cephalonia Palace δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην φροντίδα και την ψυχαγωγία των παιδιών. Γι΄ αυτό διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιδική χαρά, τραπεζάκια ζωγραφικής, τραπέζια ping-pong και ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπου τα παιδιά μπορούν περάσουν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες παιχνιδιού.

Παροχές 4* Cephalonia Palace Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα ή τους κήπους
  • Τηλεόραση
  • Ψυγείο
  • Στεγνωτήρα μαλλιών
  • Εξοπλισμό παρασκευής καφέ (κατόπιν ζήτησης)
  • Προσωπικα ελεγχόμενο air condition
  • Διαθέσιμο Wifi (με χρέωση). Προσφέρεται δωρεάν wifi για 1 ώρα/ημέρα στο loby

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Πισίνα
  • Συνεδριακό κέντρο
  • Παραλία Ξι
  • Γήπεδο Τένις
  • Κids Area
  • Mini market
  • Gift Shop
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή