Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Erofili Four Seasons Hotel

Ξενοδοχείο Erofili Four Seasons Hotel - Πήλιο

Erofili Four Seasons Hotel - Πήλιο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Erofili Four Seasons Hotel
Διεύθυνση: Πορταριά Πηλίου, 370 11
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο Ερωφίλη, ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο της όμορφης Πορταριάς στο Πήλιο. Για διαμονή στο Πήλιο, το ξενοδοχείο στην Πορταριά, χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού σε πηλιορείτικη αρχιτεκτονική δένει απόλυτα με το φυσικό τοπίο που το περιβάλλει.

Το ξενοδοχείο Ερωφίλη λειτουργεί όλο το χρόνο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις χειμερινές σας διακοπές στην Πορταριά αλλά και τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να συνδυάσετε πολλές δραστηριότητες στο Πήλιο και να ανακαλύψετε τις ομορφιές που κρύβει τόσο στις καταγάλανες παραλίες του όσο και στις καταπράσινες πλαγιές του. Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας μπροστά στο αναμμένο τζάκι του σαλονιού μας, στο μπαρ ή στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου Ερωφίλη με εκπληκτική θέα προς την πόλη του Βόλου, τη γραφική Μακρινίτσα, την Πορταριά και το βουνό των Κενταύρων!

Βρίσκεται στο κέντρο της Πορταριάς Πηλίου μόλις 15 χιλ. από την πόλη του Βόλου στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο Χανίων Πηλίου. Θα μας βρείτε ακριβώς στη διασταύρωση προς την παραδοσιακή Μακρινίτσα. Βγαίνοντας από την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο για την πόλη του Βόλου, διανύετε 15 χιλ. μέχρι τον κόμβο Βόλου – Πορταριάς και από εκεί εν συνεχεία, σε 10 χιλ. φτάνετε στο ξενοδοχείο μας στην Πορταριά.

Η Μακρινίτσα, που βρίσκεται 2 χιλ. από την Πορταριά και από το ξενοδοχείο Ερωφίλη, είναι ένα παραδοσιακό χωριό, με μια πανέμορφη παλιά πλατεία και παραδοσιακά σοκάκια, χτισμένο σε μια πανέμορφη πλαγιά με θέα την πόλη του Βόλου.

Δραστηριότητες στο Πήλιο

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Πήλιο και με ορμητήριο το ξενοδοχείο Ερωφίλη μπορείτε να συνδυάσετε πολλές δραστηριότητες. Θα βρείτε δεκάδες μονοπάτια για πεζοπορία στο Πήλιο, αναγνωρισμένα από ευρωπαϊκές οργανώσεις περιηγητών, πολλές παραδοσιακές εκκλησίες σε δασωμένες και μη περιοχές, το χιονοδρομικό κέντρο "Αγριολεύκες" στα Χάνια Πηλίου με πολλές παροχές και με μικρή απόσταση από κάθε γωνιά του Πηλίου. Επισκεφθείτε την ιστορική Ζαγορά, επίνειο της περιοχής και πνευματικό και εμπορικό κέντρο του Άνω Πηλίου. Καμαρώστε τις πολλές και πανέμορφες βουνοκορφές του βουνού των Κενταύρων και αποδράστε σε μια ιππική περιήγηση με οργανωμένα κλιμάκια με άλογα εκπαιδευμένα για περιπάτους. Αν πάλι σας ενθουσιάζει η ποδηλασία οι καλοκαιρινοί μήνες ενδείκνυνται για ορεινή ποδηλασία σε οργανωμένες διαδρομές μέσα στην καταπράσινη βλάστηση που προσφέρει ο ορεινός όγκος.

Στην ιστορική Μακρινίτσα, μία ανάσα από το ξενοδοχείο μας, μπορείτε να περπατήσετε στα στενά σοκάκια όπως και στην περίφημη και ιστορική πλατεία με τα ταβερνάκια της. Κάντε τη διαδρομή με τον "Μουντζούρη", ένα παραδοσιακό τρενάκι στις Μηλιές, που κινείται με κάρβουνο. Θα σας γοητεύσει.

Για υπέροχες διακοπές στο Πήλιο, κάντε την κράτηση σας στο ξενοδοχείο Ερωφίλη στην Πορταριά και με αφετηρία τις εγκαταστάσεις μας ανακαλύψτε την Πορταριά, τη Μακρινίτσα καθώς και την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου!

Σας περιμένουμε σε ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία του Πηλίου, στο χωριό Πορταριά, για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας που θα μετατρέψουν τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία!

 

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726K013A0154701

Παροχές Erofili Four Seasons Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Κλιματισμός
  • Θέρμανση
  • Ψυγείο
  • Flat screen TV
  • WC- ντους
  • Σεσουάρ
  • Καλλυντικά μπάνιου
  • Παντόφλες
  • Τηλέφωνο
  • Υπηρεσία αφύπνισης
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Ανέσεις ΑΜΕΑ

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Κοινόχρηστος χώρος lounge/τηλεόρασης
  • Χώρος φύλαξης αποσκευών
  • Οικογενειακά δωμάτια
  • Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμεΑ
  • Δωμάτια για μη καπνίζοντες
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή