Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Katogi Averoff Hotel & Winery

Ξενοδοχείο 4* Katogi Averoff Hotel & Winery - Μέτσοβο

4* Katogi Averoff Hotel & Winery - Μέτσοβο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

To ξενοδοχείο

4* Katogi Averoff Hotel & Winery
Διεύθυνση: Μέτσοβο, 442 00
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Εμπνευσμένο από το κρασί και αφιερωμένο στην απόλαυση το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ βρίσκεται πλάι στο ομώνυμο οινοποιείο, στο Μέτσοβο και προσφέρει τη δυνατότητα για μια ξεχωριστή διαμονή.

Αναπαυθείτε σε ευρύχωρα δωμάτια, χαλαρώστε πλάι στο τζάκι ή κάτω από την πέργολα, στην αυλή, συντροφιά με δέντρα και βότανα που ευδοκιμούν στην περιοχή. Δοκιμάστε τοπικά εδέσματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και απολαύστε γεύσεις που γοητεύουν τον ουρανίσκο.

Περιηγηθείτε στο Μέτσοβο και στη γύρω περιοχή. Αφήστε τα αρώματα του κρασιού να σας ξεναγήσουν στο χώρο του οινοποιείου, να σας αποκαλύψουν τον κόσμο του κρασιού και τα μυστικά του τόπου μας. 

Κατεβαίνοντας τις σκάλες που οδηγούν στα κελάρια του οινοποιείου, τα αρώματα του κρασιού διεγείρουν τις αισθήσεις. Το βλέμμα συναντά εικόνες από την ιστορία και την παραγωγή του κρασιού. Το ταξίδι στους επισκέψιμους χώρους εμπνέεται και συνοδεύεται από τη μορφή του Διονύσου, αποκαλύπτοντας τα γοητευτικά χαρακτηριστικά και τα μυστικά του κρασιού. Παράπλευρα από τους επισκέψιμους χώρους του οινοποιείου η διαδικασία της παραγωγής συνεχίζεται με τους δικούς της ρυθμούς ανάλογα με την εποχή. Ο μούστος ζυμώνει σε δεξαμενές, κρασιά ωριμάζουν σε βαρέλια και παλαιώνουν σε φιάλες, εμφιαλώνονται, ετικετάρονται και ετοιμάζονται για να γεμίσουν τα ποτήρια σας, προσφέροντας την απόλαυση της γεύση τους και τα αρώματα του τόπου τους.

Τα δωμάτια στο Κατώγι Αβέρωφ διακρίνονται σε λευκά και κόκκινα, όπως τα κρασιά και τα ονόματα τους είναι εμπνευσμέν από το αμπέλι και κρασί.

Εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, τα δωμάτια έχουν θέα το οινοποιείο ή τοπία της μετσοβίτικης φύσης και προσφέρουν ένα περιβάλλον ιδανικό για να χαλαρώσετε.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0622K014A0012101

Παροχές 4* Katogi Averoff Hotel & Winery

Παροχές Δωματίου:

  • Ανεξάρτητη θέρμανση
  • Mini Bar
  • Θυρίδα ασφαλείας
  • Tηλεόραση
  • DVD
  • Σεσουάρ μαλλιών
  • Μπουρνούζια
  • Παντόφλες
  • Επώνυμα είδη προσωπικής περιποίησης
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή