γιορτές στην πελοπόννησο

Αξέχαστες γιορτές στην Πελοπόννησο

Είναι, δίχως αμφιβολία, ένας από τους top προορισμούς της Ελλάδας, χειμώνα – καλοκαίρι. Τα μέρη και οι ομορφιές της, αμέτρητα! Είτε η εξόρμησή μας είναι για ένα Σαββατοκύριακο, είτε για περισσότερο, η Πελοπόννησος έχει να μας προσφέρει πολλές και πανέμορφες προτάσεις. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν φέτος, επιλέγατε να περάσετε αξέχαστες γιορτές στην Πελοπόννησο; Το μόνο σίγουρο είναι πως, για την επιλογή σας αυτή, έχετε δίπλα σας το ekdromi.gr με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων που διαθέτει. Οι πόλεις και τα χωριά της Πελοποννήσου φορούν τα καλά τους και μας υποδέχονται. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια από τις προσφορές του ekdromi.gr σας ταιριάζει καλύτερα και απλά να φτιάξετε τη βαλίτσα σας!

Αξέχαστες γιορτές στην Πελοπόννησο

Και ξεκινάμε με τις ορεινές εξορμήσεις! Άλλωστε, η εποχή είναι ιδανική. Τα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τις ημέρες των Χριστουγέννων! Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή γραφικότητά τους σας περιμένουν για μοναδικές εορταστικές στιγμές.

Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μια πόλη που να σας προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ένα μέρος που να συνδυάζει την ιστορία με τον πολιτισμό, και όλα αυτά σε ένα πανέμορφο φόντο, τότε σίγουρα ο προορισμός σας για τις γιορτές δεν είναι άλλος από το Ναύπλιο. Με ξενοδοχεία σπάνιας ομορφιάς και πολυτέλειας, με επιλογές σε φαγητό και ποτό που θα σας καταπλήξουν, αλλά και με ατελείωτες βόλτες στα όμορφα σοκάκια του. Η αλήθεια είναι πως το Ναύπλιο, δεν χρειάζεται να μας πείσει για την ομορφιά του. Αποτελεί από μόνο του ένα υπέροχο διαμάντι της Πελοποννήσου.

Αν το βουνό σας συναρπάζει, τότε σίγουρα θα πρέπει να περάσετε τις φετινές σας γιορτές στα μαγευτικά Καλάβρυτα. Τόπος με ξεχωριστή και άγρια ομορφιά, αλλά και με μεγάλη ιστορία. Τα Καλάβρυτα έχουν πολλούς τρόπους να σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τις ημέρες των εορτών.

Και φυσικά οι επιλογές του ekdromi.gr για την Πελοπόννησο δεν σταματούν εδώ! Βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει σε δεκάδες άλλα μέρη της Πελοποννήσου για τις γιορτές μέσα από τις μοναδικές προτάσεις του ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.