καλαμπάκα

Αποδράσεις την Καθαρά Δευτέρα

Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά και παραδοσιακά τριήμερα. Η Καθαρά Δευτέρα αποτελεί πάντα μια αφορμή για μικρές εκδρομές. Το όνομά της συμβολίζει την αγνότητα, την “καθαρότητα” δηλαδή εφ’ όσον είναι η πρώτη ημέρα της Σαρακοστής, της 40ήμερης νηστείας του Πάσχα (όσες ακριβώς και οι ημέρες της νηστείας του Χριστού στην έρημο).  Ημερολογιακά, βρίσκεται περίπου στο ενδιάμεσο από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Ανάστασης (από την οποία απέχει ακριβώς 40 ημέρες). Οπότε είναι εκ των πραγμάτων κρίμα να μην συνδυαστεί με μια τριήμερη εξόρμηση. Το ekdromi.gr έχει φροντίσει να δημιουργήσει ειδική κατηγορία με τις προτάσεις του για το τριήμερο αυτό. Προβάλλοντας τόσο τους μοναδικούς προορισμούς που ταιριάζουν με το γούστο και τα κριτήρια οποιουδήποτε τύπου ταξιδιώτη, όσο και με τις καλύτερες προσφορές σε τιμές ξενοδοχείων. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τις προτάσεις του ekdromi.gr για αποδράσεις την Καθαρά Δευτέρα.

Αποδράσεις την Καθαρά Δευτέρα.

Καταρχήν εξοπλιστείτε με χρόνο και διάθεση. Συστατικά απαραίτητα για να ξεκινήσει το ψάξιμο καθώς οι επιλογές είναι πολλές. Αν δεν είστε από αυτούς που έχουν καταλήξει στον προορισμό και απλά αναζητούν την καλύτερη προσφορά, αν δηλαδή το πλάνο σας για το τριήμερο είναι “λευκό χαρτί”, τότε θα πρέπει να περιηγηθείτε σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, μέσα από 75 και πλέον προσφορές που ξεκινούν από 30 και φτάνουν μέχρι και 60% έκπτωση!

Και από προορισμούς; Μπορείτε εύκολα και απλά να επιλέξετε ένα από τα υπέροχα χωριά του Πηλίου. Να γνωρίσετε από κοντά τις λίμνες Πλαστήρα και Τριχωνίδα, να “σκαρφαλώσετε” στην Αράχωβα, στον Όλυμπο ή και στα Μετέωρα, να κάνετε τη βόλτα σας στα γραφικά Ζαγοροχώρια ή και να ατενίσετε τη θέα από το κάστρο της Μονεμβασιάς. Μπορείτε ακόμα να χαλαρώσετε δίπλα από τη λίμνη των Ιωαννίνων ή της Καστοριάς. Να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς της Μάνης, να νιώσετε την παραδοσιακή ομορφιά του Μετσόβου και της Βυτίνας, να ταξιδέψετε στο χρόνο με μια απλή βόλτα στο Ναύπλιο. Ναι, το γνωρίζουμε, οι προορισμοί είναι πολλοί και ο χρόνος λίγος. Ώρα είναι λοιπόν να ξεκινήσετε την αναζήτηση σας για ένα αξέχαστο αλλά και οικονομικό τριήμερο Καθαράς Δευτέρας.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για αποδράσεις την Καθαρά Δευτέρα εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.