καθαρά δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα με τις προσφορές του ekdromi.gr

Η Καθαρά Δευτέρα είναι παραδοσιακά ένα ιδιαίτερο τριήμερο. Λίγο οι γιορτές που έχουν πλέον περάσει, λίγο το Πάσχα που πλησιάζει. Είναι, ουσιαστικά, ένας αποχαιρετισμός στον χειμώνα και τις ομορφιές του, και ένα (σχετικά πρόωρο) καλωσόρισμα σε προορισμούς, λίγο πιο καλοκαιρινούς. Ο καιρός φυσικά δεν είναι ακόμα σύμμαχος για εκδρομές και αποδράσεις που να θυμίζουν έντονα καλοκαίρι αλλά την Καθαρά Δευτέρα, μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα. Στις 11 Μαρτίου λοιπόν, γιατί τότε πέφτει η φετινή Καθαρά Δευτέρα, έχουμε τις επιλογές να ταξιδέψουμε, και να ξεφύγουμε για λίγο, σε πολλούς προορισμούς διαφορετικού στυλ και ύφους. Μέσα στις προτάσεις διαμονής του ekdromi.gr, μπορεί να ανακαλύψει κανείς τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία, αλλά και deals ειδικά για το τριήμερο του Μαρτίου. Καθαρά Δευτέρα με τις προσφορές του ekdromi.gr και ας ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές μας!

Καθαρά Δευτέρα με τις προσφορές του ekdromi.gr

Ούτε λίγο ούτε πολύ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε 90+ προσφορές, στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Για όσους από εσάς, επιμένουν και θέλουν να ζήσουν ένα ακόμα τριήμερο στο βουνό, σίγουρα η υπέροχη κοσμοπολίτικη Αράχωβα αποτελεί προτεραιότητα. Για όσους όμως επιθυμούν να κινηθούν πιο βόρεια, τα γραφικά Ζαγοροχώρια έχουν και τον Μάρτιο να μας προσφέρουν πολλά. Αν είστε από αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν βουνό και θάλασσα, τότε ανεπιφύλακτα προτείνεται το Πήλιο. Από τις ορεινές ομορφιές της Μακρινίτσας και της Τσαγκαράδας, στα παραθαλάσσια τοπία του Αγίου Ιωάννη.

Αν όμως έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε σε μέρη πιο παραλιακά, το ekdromi.gr έχει τις ιδανικές προσφορές και εδώ! Τι θα λέγατε λοιπόν για μια εξόρμηση πολλών αστέρων στη Χαλκιδική; Στην περίπτωση βέβαια που θέλετε να κινηθείτε πιο νότια, εκεί σας περιμένουν οι ομορφιές της Πελοποννήσου. Τα υπέροχα τοπία της, οι μεγάλες, σύγχρονες πόλεις, αλλά και τα μικρά γραφικότατα χωριά της. Τέλος, αν θέλετε να ζήσετε πρόωρα σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς, στις προτάσεις μας υπάρχει και η Λευκάδα!

Δείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για την Καθαρά Δευτέρα εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *