καθαρά δευτέρα στην πράγα

Καθαρά Δευτέρα στην Πράγα

Η πιο ατμοσφαιρική πρωτεύουσα της ευρώπης, η Πράγα, έχοντας θέσει τον πήχη ψηλά ως προορισμός, σας καλεί για να περάσετε εκεί μια μοναδική Καθαρά Δευτέρα. Η παράδοση και η κληρονομιά της, τα jazz clubs και το ιστορικό της κέντρο, με τα περίτεχνα κτίρια, θα σας κάνουν να μεταφερθείτε σε μια άλλη εποχή. Η κλασάτη κουλτούρα της πόλης η οποία γίνεται ιδιαίτερα αισθητή μέσα από τα cafe-bar της και τις συνήθειες των κατοίκων αποζημιώνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Το Ekdromi.gr εξασφάλισε για εσάς μια μοναδική προσφορά για ένα ταξίδι 5 ημερών, μεταμορφώνοντας την Καθαρά Δευτέρα σας στην πιο αξιομνημόνευτη εμπειρία! Είστε έτοιμοι λοιπόν για μία αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα στην Πράγα;

Καθαρά Δευτέρα στην Πράγα από το Ekdromi.gr

H πρώτη μέρα μας ξεκινάει με την πτήση προς την Πράγα. Αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε άμεσα την περιήγηση στην πόλη. Θα δούμε πολύ σημαντικά ιστορικά μνημεία και τοποθεσίες κάποια από τα οποία θα είναι: η Νέα Πόλη η οποία είναι μια από τις πέντε ιστορικές συνοικίες της Τσεχίας, η Πλατεία Βάτσλαβ, η πλατεία της Παλιάς Πόλης και η μεσαιωνική Γέφυρα του Καρόλου. Φυσικά η περιήγηση θα κλείσει με ένα λαχταριστό γεύμα με επιλογές από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα. 

Την δεύτερη μέρα μας συνεχίζουμε την γνωριμία μας με τα ιστορικά αξιοθέατα της Πράγας. Θα επισκεφτούμε τα ανάκτορα Σβάρτσενμπεργκ και Αρχιεπισκοπής. Θα δούμε επίσης την πρώτη κατοικία των βασιλιάδων και τον γοτθικό ναό του Αγίου Βίτου. Βέβαια το καλύτερο ακολουθεί στη συνέχεια αφού θα γευματίσουμε εν πλω, σε μια 2ωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα. 

Την τρίτη μέρα μας θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας στην ιστορική πρωτεύουσα. Θα γνωρίσουμε το παλιό Ζυθοποιείο, τον Κρυφό Διάδρομο και το παραμυθένιο Κάστρο του Αγίου Βίτου. Εκεί, αφού περπατήσουμε στους διαδρόμους που περπατούσαν οι βασιλιάδες της Τσεχίας, ετοιμαστείτε να σας κοπεί η ανάσα αφού θα απολαύσουμε την θέα όλης της πόλης από το κάστρο.

Την τέταρτη μέρα επισκεπτόμαστε την λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ. Εκεί, σε περίτεχνα κτίρια, στεγάζονται οι θερμές ιαματικές πηγές. Η πόλη αυτή αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό για επιφανείς ανθρώπους όπως ο Γκαίτε και ο Μπετόβεν.

Την πέμπτη μέρα αναχωρούμε για το αεροδρόμιο και επιβιβαζόμαστε στην πτήση της επιστροφής για Αθήνα.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά για Καθαρά Δευτέρα στην Πράγα εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.