Μάιος στη Μονεμβασιά

Μάιος στη Μονεμβασιά

Προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου, ικανός να μαγέψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η Μονεμβασιά (ή Μονεμβάσια, ή Πέτρινο Καράβι σύμφωνα με τον ποιητή Γιάννη Ρίτσο) είναι, αναμφισβήτητα, ένας από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς της χώρας. Μια μυθική πολιτεία, που από πάνω της δεν έχει περάσει ο χρόνος. Πολιτεία καλά κρυμμένη μέσα από τα μεσαιωνικά τείχη που την περιτριγυρίζουν. Όποιος περάσει την πύλη της, αυτομάτως μεταφέρεται σε άλλη εποχή. Οι βόλτες στα στενά της σοκάκια, ανάμεσα από τα αρχοντικά της σπίτια αλλά και τις εκκλησίες της, μπορούν κάλλιστα να μείνουν αξέχαστες. Ειδικά ο Μάιος στη Μονεμβασιά είναι ιδανικός.

Ο μήνας που διανύουμε σας προτρέπει να χαλαρώσετε μέσα στα τείχη της. Εκεί θα θαυμάσετε το απέραντο γαλάζιο που απλώνεται μπροστά σας, από ψηλά. Να ανακαλύψετε τα σημάδια των πολιτισμών που έχουν περάσει από εκεί, όπως τα βυζαντινά, ίχνη των Φράγκων και των Ενετών αλλά και Οθωμανικά στοιχεία. Φεύγοντας, θα έχετε πάρει μαζί σας τις πιο όμορφες εικόνες.

Μάιος στη Μονεμβασιά – Προσφορές Ξενοδοχείων

4* Alas Resort & Spa

Το Alas Resort & Spa

Το Alas Resort & Spa

Το Alas Resort & Spa βρίσκεται σε μια φυσική πτυχή του Λακωνικού κόλπου στην αγκαλιά των κρυστάλλινων νερών της Πελοποννήσου. Σε μια απόσταση μόλις 20 λεπτών από το κάστρο της Μονεμβασιάς θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε στα άνετα και λειτουργικά δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο. Να ζήσετε στιγμές ξεκούρασης στο Spa αλλά και να πραγματοποιήσετε τις κοντινές σας εκδρομές στη δημοφιλή Καστροπολιτεία.

Douka Hotel Apartments

Το Douka Hotel Apartments

Το Douka Hotel Apartments

Το Κτήμα Δούκα θα το βρείτε στην παραλία Πορί, στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς. Στη συνολική του έκταση των 25 στρεμμάτων έχουν φυτευθεί πεύκα, δέντρα και φοίνικες με σκοπό να δημιουργηθεί το ιδανικό περιβάλλον για μια άψογη φιλοξενία. Μέσα στο κτήμα βρίσκονται 25 διαμερίσματα διαφόρων τύπων έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. το Douka Hotel Apartments είναι το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.