Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάρτιο

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της άνοιξης και μαζί του φέρνει πάντα μια αλλαγή στη διάθεσή μας. Η φύση ανθίζει και μας προσκαλεί να την εξερευνήσουμε. Η άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος να επισκεφθείτε δημοφιλείς προορισμούς χωρίς την πολυκοσμία του καλοκαιριού και να μαγευτείτε από την γοητεία τους. Ανακαλύψτε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάρτιο μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, στις πιο χαμηλές τιμές.    

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάρτιο

Πήλιο

Πήλιο 
Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάρτιο
Πήλιο

Το Πήλιο είναι ένας προορισμός που τα προσφέρει όλα. Βουνό και θάλασσα, γαλάζιο και πράσινο σε συνδυασμό με μια φυσική ομορφιά που μαγεύει. Η ορεινή συστάδα χωρίων που ορθώνεται πάνω από την πόλη του Βόλου προσφέρει απλόχερα γραφικότητα, παράδοση και ατελείωτη ομορφιά. Κάθε πλευρά του έχει την δική της ξεχωριστή γοητεία και κρύβει πολλές εκπλήξεις που αξίζει να ανακαλύψετε. Μιας και το κύριο χαρακτηριστικό του Πηλίου είναι η φυσική ομορφιά, η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να το επισκεφτείτε. Απολαύστε μοναδικές διαδρομές που θα σας χαρίσουν μαγικές εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Λίμνη Πλαστήρα

Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα

Δίχως αμφιβολία η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί έναν από τους ομορφότερους προορισμούς αυτή την εποχή. Τα γαλάζια νερά της σε συνδυασμό με το καταπράσινο ορεινό τοπίο δημιουργούν ένα συναρπαστικό σκηνικό αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς. Γύρω από τα γαλήνια νερά της λίμνης απλώνονται βουνοκορφές γεμάτες έλατα, κατάφυτες πλαγίες και γραφικά χωριά. Ζήστε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία σε έναν προορισμό γεμάτο σπουδαία αξιοθέατα, ζεστή φιλοξενία και πληθώρα από δραστηριότητες για όλα τα γούστα.

Καρπενήσι

Καρπενήσι
Καρπενήσι

Το Καρπενήσι, ο προορισμός με τα καταπράσινα βουνά, τα ποτάμια και τις λίμνες σας προσκαλεί να ζήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια. Τα χρώματα της φύσης, τα πετρόχτιστα χωριά, τα εντυπωσιακά μοναστήρια, τα γραφικά καλντερίμια και οι υπέροχες γεύσεις είναι κύριοι οι λόγοι που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος το Καρπενήσι. Για όσους αγαπούν την δράση, οι επιλογές όπως πεζοπορίες, ιππασία, canoe kayak, ποδηλατάδες, διαδρομές με 4×4 θα σας χαρίσουν έντονες συγκινήσεις.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους κορυφαίους προορισμούς για τον Μάρτιο εδώ.

Ο μήνας Μάρτιος μας φέρνει την άνοιξη. Ok, μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, και είναι, καθώς οι θερμοκρασίες του Μαρτίου δεν μας βοηθούν, αλλά στην ψυχολογία μας, νιώθουμε το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά. Ο φετινός Μάρτιος μας προσφέρει ακόμα μια έκπληξη. Και αυτή δεν είναι άλλη από τα τριήμερά του. Εκτός από το παραδοσιακό 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας, φέτος, και η 25η Μαρτίου πέφτει και αυτή Δευτέρα και μας δίνει ένα extra κίνητρο για απόδραση! Έχουμε λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 2 ευκαιρίες για ταξίδι. Στις περιπτώσεις αυτές, έχουμε πάντα δίπλα μας το ekdromi.gr, με τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που διαθέτει, για να μας κάνει το ταξίδι, εκτός από αξέχαστο, και οικονομικό. Ο Μάρτιος λοιπόν είναι εδώ και εμείς δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο!

Μάρτιος, προσφορές ξενοδοχείων

Όποτε και να θελήσετε να ταξιδέψετε, το ekdromi.gr έχει για εσάς τις κατάλληλες, τις ιδανικές προσφορές για κάθε τύπο ταξιδιώτη. Δείτε τα ειδικά διαμορφωμένα sections για τα τριήμερα του Μαρτίου, και κάντε τη δική σας επιλογή!

Καθαρά Δευτέρα

Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι
Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Εδώ οι ημέρες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα, οπότε θα πρέπει πραγματικά να βιαστείτε. Οι προσφορές είναι πραγματικά μεγάλες και το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να κινηθείτε άμεσα πριν εξαντληθούν! Περίπου 100 διαφορετικές προσφορές, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Προσφορές που πολλές φορές φτάνουν, ή και ξεπερνούν το 50%, και μάλιστα στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Είτε προτιμάτε μια ορεινή εξόρμηση, είτε όχι. Είτε σας αρέσουν οι ανέσεις και τα luxury ξενοδοχεία, είτε προτιμάτε μια διαμονή σε ένα μικρό ξενοδοχείο. Στο section Καθαρά Δευτέρα του ekdromi.gr, θα βρείτε πραγματικά τα πάντα!

25η Μαρτίου

Το 4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel στο Λιτόχωρο Πιερίας
Το 4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel στο Λιτόχωρο Πιερίας

Εδώ οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες. Ο μήνας άλλωστε θα πλησιάζει προς το τέλος του και η διάθεση μας θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο! Πήλιο, Καρπενήσι, Ιωάννινα, Πλαταμώνας και δεκάδες άλλα υπέροχα μέρη, σας περιμένουν με τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr! Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, ο Μάρτιος μας ξεκουράζει και μας ανανεώνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την κατάλληλη προσφορά για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, αυτή που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, και να ξεκινήσετε το ταξίδι!

About Ekdromi.gr