σύβοτα

Σύβοτα

Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων από την Ηγουμενίτσα βρίσκονται τα Σύβοτα. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια σημεία της Ηπείρου, γνωστά και ως “Καραϊβική της Ελλάδας”. Χαρακτηρισμός που μόνο τυχαίος δεν είναι αφού τα γαλαζοπράσινα νερά που αγκαλιάζουν την περιοχή αυτή δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα. Σε συνδυασμό μάλιστα με το πράσινο χρώμα των πεύκων που επικρατεί στη στεριά, οι εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης μπορούν να μείνουν χαραγμένες στο μυαλό του για πάντα.

Σύβοτα

Βρισκόμενοι στα Σύβοτα, μπορεί να ακούσετε κάποιους ντόπιους να τα αποκαλούν “Μούρτος”. Πρόκειται για το όνομα που είχαν δώσει στην περιοχή οι Τούρκοι κατακτητές οι οποίοι την είχαν στην κατοχή τους μέχρι το 1913. Ο πετρόκτιστος οικισμός τους θα σας τραβήξει το βλέμμα από την πρώτη στιγμή. Βρίσκεται μεταξύ του πράσινου των πεύκων και του γαλάζιου των νερών. Βλέποντάς τον νομίζει κανείς ότι είναι έτοιμος να βουτήξει και αυτός στα καταγάλανα νερά. Απέναντι βρίσκονται 3 καταπράσινες βραχονησίδες. Το Μαύρο Όρος, ο Άγιος Νικόλαος και το Μουρτεμένο. Εκεί θα βρείτε και μια από τις πιο γνωστές παραλίες της περιοχής, τη Μπέλα Βράκα. Και τα 3 διαθέτουν πολλούς μικρούς κολπίσκους και, για όσους αρέσκονται στις εξερευνήσεις, νοικιάζοντας μια βάρκα μπορείτε να δείτε από κοντά τις ομορφιές και των τριών.

Μοναδικές προσφορές στα Σύβοτα

Για τη διαμονή σας στα Σύβοτα το ekdromi.gr έχει να σας προτείνει μια μοναδική προσφορά στο 5 αστέρων Sivota Diamond Spa ResortΕκεί μπορείτε να αφεθείτε στη μοναδική φιλοξενία που παρέχει το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου. Παράλληλα όμως θα βρίσκεστε μπροστά στην (κατά κοινή ομολογία) πιο όμορφη παραλία της περιοχής, τη Μπέλα Βράκα. Εκτός όμως από τη μοναδική θέα που προσφέρει, οι επισκέπτες του Sivota Diamond Spa Resort έχουν και μια άλλη πολυτέλεια. Μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους και στις εντυπωσιακές πισίνες του ξενοδοχείου, αλλά και να απολαύσουν το γεύμα τους στα υπέροχα Gourmet εστιατόρια που διαθέτει. Τέλος, για όσους αρέσκεστε στο Spa, όπως μαρτυρά και το όνομά του, το μοναδικό κέντρο Spa που διαθέτει το ξενοδοχείο, είναι στη διάθεσή σας. Οι διακοπές του καλοκαιριού πλησιάζουν και ετοιμαζόμαστε για Καραϊβική. Και αν αυτή η πρόταση ακούγεται τουλάχιστον ουτοπική, στην Ήπειρο έχουμε την “Καραϊβική της Ελλάδας“, τα Σύβοτα. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα, τα πιο εντυπωσιακά παραθαλάσσια μέρη της Ηπείρου. Ο παραλληλισμός τους με την Καραϊβική μόνο τυχαίος δεν είναι. Το πράσινο της φύσης στα Σύβοτα δένει με το γαλαζοπράσινο των νερών και δημιουργεί ένα θέαμα που πραγματικά καθηλώνει τον επισκέπτη. Φυσική χρωματική πανδαισία η οποία δημιουργεί υπέροχα συναισθήματα και ξεκουράζει. Οι Διακοπές στα Σύβοτα για το φετινό καλοκαίρι φαντάζουν ιδανικές, μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Διακοπές στα Σύβοτα

Σε απόσταση μόλις 24 χιλιομέτρων από την Πρέβεζα, φτάνετε στον επίγειο παράδεισο που ονομάζεται Σύβοτα. Ο πετρόκτιστος οικισμός τους, αγκαλιάζεται από το πράσινο των πεύκων και βρέχεται από το γαλάζιο της θάλασσας. Απέναντι ακριβώς από τον οικισμό βρίσκονται τρεις καταπράσινες βραχονησίδες. Το Μουρτεμένο, ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος. Στο Μουρτεμένο, θα βρείτε μια από τις ομορφότερες παραλίες, και την πιο ξακουστή, της περιοχής. Την υπέροχη Μπέλλα Βράκα. Τα Σύβοτα και οι βραχονησίδες τους είναι ιδανικά για εξερευνήσεις. Διανθετουν δεκάδες μικρούς κολπίσκους και αν νοικιάσετε μια βάρκα θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε πολλές κρυμμένες ομορφιές.

Μεγάλη Προσφορά για διαμονή στα Σύβοτα

Στα Σύβοτα, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά στο, Τεσσάρων Αστέρων, Prima Vista Boutique Hotel. Ένα υπέροχο ξενοδοχείο που προσφέρει άπλετη θέα προς τη θάλασσα. Το παραθαλάσσιο Prima Vista Boutique Hotel διαθέτει πισίνα, για όσους θέλουν να κάνουν ένα break από τη θάλασσα, ενώ, για τους μικρούς μας φίλους, προσφέρει και ξεχωριστή παιδική πισίνα, αλλά και υδρομασάζ. Οι 23 συνολικά σουίτες του είναι αμφιθεατρικά χτισμένες με σαλόνι και κουζίνα αλλά και ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα. Όλοι του οι χώροι είναι δομημένοι με οικολογικά προϊόντα, με ευαισθησία και συνείδηση προς το περιβάλλον σύμφωνα με διεθνή οικολογικά πρότυπα. Δίχως αμφιβολία, τα Σύβοτα αποτελούν έναν από τους πιο “εξωτικούς” καλοκαιρινούς προορισμούς. Ένα “νησί της Καραϊβικής” που μπορεί κανείς να προσεγγίσει οδικώς. Η υπέροχη φυσική ομορφιά που προσφέρουν, καθώς και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά τους, δημιουργούν εικόνες σπάνιας φυσικής ομορφιάς που κερδίζουν αμέσως το μάτι και το μυαλό του επισκέπτη. Αν συνδυάσει κανείς τον πετρόκτιστο οικισμό τους και το γραφικό τους λιμάνι με την εξωτική φυσική τους ομορφιά, βγάζει εύκολα το συμπέρασμα πως τα Σύβοτα είναι ένας από τους πιο όμορφους οδικούς προορισμούς της χώρας. Για τις φετινές σας διακοπές, ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στα Σύβοτα, μόνο στο Ekdromi.gr.

Ξενοδοχεία στα Σύβοτα

4* Prima Vista Boutique Hotel

4* Prima Vista Boutique Hotel
Ξενοδοχεία στα Σύβοτα
Το 4* Prima Vista Boutique Hotel
Το τεσσάρων αστέρων Prima Vista Boutique Hotel βρίσκεται πραγματικά δίπλα στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα, υδρομασάζ καθώς και μία ξεχωριστή πισίνα ειδικά για παιδιά. Οι σουίτες του είναι αμφιθεατρικά χτισμένες, και εξοπλισμένες με σαλόνι κουζίνα και ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα. Όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι με οικολογικά προϊόντα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Delphin Rooms Sivota

Delphin Rooms Sivota
Το Delphin Rooms Sivota
Τα δωμάτια Delphin στα Σύβοτα προσφέρουν μία υπέροχη εμπειρία διαμονής. Θα σας συναρπάσουν με τη διακριτική τους πολυτέλεια αλλά και την εξαιρετική τους άνεση. Οι φωτεινοί εσωτερικοί χώροι, τα ευρύχωρα μπαλκόνια και η τοπική αρχιτεκτονική, οι λεπτές γραμμές διακόσμησης και η επίπλωση, συνθέτουν την επιλογή διαμονής για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Acrothea Perdika

Acrothea Perdika
Το Acrothea Perdika
Το Acrothea Perdika βρίσκεται σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων από την παραλία Αγία Παρασκευή. Διαθέτει έναν υπέροχο κήπο, εγκαταστάσεις BBQ, καθώς και κοινόχρηστη κουζίνα. Όλες οι μονάδες του είναι κλιματιζόμενες με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Σε όλες υπάρχει βεράντα με θέα στον κήπο. Μία πραγματικά ξεχωριστή πρόταση για τη διαμονή σας στα Σύβοτα. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στα Σύβοτα εδώ!

About Ekdromi.gr