Καλοκαιρινό Πήλιο

Αλήθεια, γνωρίζετε πολλούς προορισμούς που είναι πανέμορφοι όλες τις εποχές του χρόνου; Προορισμούς που συνδυάζουν αριστοτεχνικά τη θάλασσα και το βουνό, τη θέα από ψηλά με τα γαλανά νερά. Ένας από αυτούς είναι το υπέροχο Πήλιο και τα χωριά του. Λίγο έξω από την πόλη του Βόλου, ανεβαίνοντας σε ένα υψόμετρο που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη θέα ολόκληρου του νομού από ψηλά, ξεκινά η γνωριμία με τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Τσαγκαράδα, Μακρινίτσα, Άγιος Ιωάννης, Πορταριά, Ζαγορά και πολλά άλλα σας περιμένουν για να γεμίσουν τη διαμονή σας με υπέροχες εικόνες. Μπορεί το Πήλιο να είναι για όλες τις εποχές, μπορεί επίσης να έχει μια ξεχωριστή μαγεία το χειμώνα, αλλά το καλοκαιρινό Πήλιο είναι αυτό που κάνει τους ταξιδιώτες να θέλουν να το επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Καλοκαιρινό Πήλιο

Το Πήλιο είναι γνωστό για τις υπέροχες παραλίες του. Παραλίες τις οποίες θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για να τις ανακαλύψετε. Ο Μυλοπόταμος με τα κρυστάλλινα νερά και τους βράχους που κυριολεκτικά βουτούν μέσα τους, η χαλαρωτική οργανωμένη αμμουδιά του Παπά Νερό, η εξωτική Νταμούχαρη και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες σας περιμένουν για να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις καλοκαιρινές σας βουτιές. Αλλά το καλοκαιρινό Πήλιο δεν είναι μόνο οι παραλίες τους. Οι βόλτες σας στα ορεινά χωριά του, η θέα από το “μπαλκόνι του Πηλίου” την πανέμορφη Μακρινίτσα, ένας περίπατος στην Πορταριά αλλά και ένας καφές ή ποτό στην υπέροχη Τσαγκαράδα θα σας προσφέρουν τις απαραίτητες δόσεις ηρεμίας και δροσιάς που χρειάζεστε.

Προσφορές Ξενοδοχείων στο Πήλιο

Το Anamar Pilio Resort

Το Anamar Pilio Resort

Και φέτος το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μερικές από όμορφες προτάσεις για το καλοκαιρινό Πήλιο. Προτάσεις σε ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη και μάλιστα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις! Βρείτε όλες τις προσφορές μας για διακοπές στο Πήλιο και ξεκινήστε το ταξίδι! Οι ομορφιές φου Πηλίου σας περιμένουν και το ekdormi.gr φροντίζει ώστε να έχετε την καλύτερη και πλέον οικονομική διαμονή! Ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να μετακινηθούν οδικώς για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το Πήλιο και τα χωριά του έχουν την ικανότητα να προσφέρουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές εικόνες για ό,τι τύπο διακοπών και αν ονειρευεστε. Εκεί, το βουνό συναντά τη θάλασσα, το πράσινο “δένει” με το γαλάζιο, η ομορφιά της φύσης αγκαλιάζει την παραδοσιακή γραφικότητα. Η Τσαγκαράδα, η Μακρυνίτσα, η Πορταριά, ο Άγιος Ιωάννης και τα υπόλοιπα πανέμορφα χωριά του Πηλίου είναι εδώ και φέτος το καλοκαίρι για σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Είναι η ώρα λοιπόν για διακοπές στο Πήλιο και το Ekdromi.gr σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα ομορφότερα χωριά του!

Διακοπές στο Πήλιο

Όποια και αν είναι η διάθεση, υπάρχει σίγουρα μια ή περισσότερες προσφορές που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Από τετράστερα πολυτελή καταλύματα μέχρι γραφικά boutique ξενοδοχεία μέσα στη φύση!

Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel

Διακοπές στο Πήλιο - Αρχοντικά Καραμαρλής
Δωμάτιο στο Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel
Στο κέντρο της Μακρυνίτσας, βρίσκουμε τα Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel. Πρόκειται για παραδοσιακά αρχοντικά του 17ου αιώνα με πλακόστρωτες αυλές και άπλετη θέα στον Παγασητικό Κόλπο. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του Karamarlis διαθέτουν μοναδική διακόσμηση και κλιματισμό. Περιλαμβάνουν διάφορες παροχές και ανέσεις, όπως τηλεόραση LCD, θέρμανση και μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

4* Xenia Palace Portaria

Το Xenia Palace Portaria
Το Xenia Palace Portaria
Το 4*Xenia Palace Portaria προσφέρει μοναδική θέα προς τον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων. Συνδυάζει αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη φιλοξενία. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με ποιότητα και ένα εξαίρετο ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές. Βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, την Πορταριά, που χαρακτηρίζεται από την φυσική ομορφιά της, και τα όμορφα αξιοθέατα.

4* Pilio Holiday Club

pilio holiday club
Το Pilio Holiday Club
Σε ένα σημείο όπου το ορεινό τοπίο συνδυάζεται αρμονικά με τη θάλασσα του Αιγαίου, βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα Pilio Holiday Club. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια του είναι επιπλωμένα σε τοπικό παραδοσιακό στυλ, ενώ περιλαμβάνουν τηλεόραση και μίνι μπαρ. Ορισμένοι τύποι δωματίων έχουν κρεβάτια με ουρανό και θέα στην παραλία του Μυλοποτάμου. Το Pilio Holiday Club είναι χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα, με παραδοσιακή Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Απέχει 3 χλμ. από την Τσαγκαράδα και μόλις 1,5 χλμ. από την όμορφη παραλία του Μυλοπόταμου.

Erofili Hotel Pelion

Erofili Hotel Pelion
Το Erofili Hotel Pelion
Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο της όμορφης Πορταριάς του Πηλίου. Το Erofili Hotel Pelion είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του δένει απόλυτα με το περιβάλλον φυσικό τοπίο. το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο αρμονικά ανάμεσα σε δέντρα και πολύχρωμα λιβάδια λουλουδιών, χωρίς να παρεμβαίνει με το φυσικό τοπίο. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Πήλιο εδώ! Η μοναδικότητα και οι ομορφιές του Πηλίου είναι γνωστά σε όλους. Τσαγκαράδα, Μακρυνίτσα, Πορταριά, Άγιος Ιωάννης, Ζαγορά και τα υπόλοιπα πανέμορφα χωριά που συνθέτουν την ευρύτερη περιοχή του Πηλείου, κατατάσσονται στους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας. Το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε να λείπει και από εδώ, προσφέροντας τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία και στο Πήλιο. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τέσσερις υπέροχες προτάσεις διαμονής για το Πήλιο.

Προτάσεις διαμονής για το Πήλιο

Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel

Τα Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel στη Μακρυνίτσα Πηλίου

Τα Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel στη Μακρυνίτσα Πηλίου

Στο κέντρο της γραφικής Μακρυνίτσας θα βρείτε τα παραδοσιακά αρχοντικά του 17ου αιώνα Karamarlis. Χαλαρώστε στα ευρύχωρα δωμάτιά τους που διαθέτουν μοναδική διακόσμηση και κλιματισμό. Απολαύστε τη θέα στον Παγασητικό Κόλπο μέσα από τις πλακόστρωτες αυλές τους και ζήστε την πολυτέλεια σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, μέσα από μια αξέχαστη διαμονή στα Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel.

Anamar Pilio Resort

Το Anamar Pilio Resort στο Πήλιο

Το Anamar Pilio Resort στο Πήλιο

Απολαύστε τη θέα στα Χάνια Πηλίου αλλή και την Πηλιορείτικη φύση μέσα από το τεσσάρων αστέρων Anamar Pilio Resort. Ένα μοναδικό ξενοδοχείο που διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα της Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής προσφέροντας παράλληλα και την πολυτέλεια αλλά και τις ανέσεις ενός σύγχρονου, μοντέρνου ξενοδοχείου. Μέσα από τα 40 συνολικά δωμάτιά του, αλλά και τις πολυτελείς σουίτες του, μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή, και να ζήσετε τις ομορφιές του Πηλίου.

Alkistis Hotel – Πορταριά

Το Ξενοδοχείο Alkistis στην Πορταριά Πηλίου

Το Ξενοδοχείο Alkistis στην Πορταριά Πηλίου

Πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα και παραδοσιακά καταλύματα της Πορταριάς. Σε απόσταση μόλις 40 μέτρων από την πλατεία, προσφέροντας άπλετη θέα στον Βόλο και τη Μακρυνίτσα. Το Ξενοδοχείο Alkistis, συνδυάζει την παραδοσιακή ομορφιά του Πηλίου με τις ανέσεις ενός σύγχρονου καταλύματος. 2 μεγάλα σαλόνια με τζάκι, εστιατόριο, bar, σάουνα και εξωτερικό jacuzzi, αποτελούν την εγγύηση για μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου.

Erofilis Home

Το Erofilis Home στην Πορταριά Πηλίου

Το Erofilis Home στην Πορταριά Πηλίου

Στο κέντρο της Πορταριάς, και μόλις 2 χιλιόμετρα από την γραφική Μακρυνίτσα, βρίσκουμε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Erofilis Home. Στο πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο του ξενώνα, θα βρείτε 9 ευρύχωρα δωμάτια ενώ στο ισόγειο μπορείτε να χαλαρώσετε στο άνετο σαλόνι δίπλα στο τζάκι.

Καλοκαιρινό Πήλιο

Το ekdromi.gr διαθέτει προσφορές για κάθε τύπο ταξιδιώτη αλλά και κάθε ανάγκη. Εσείς απλά δεν έχετε παρά να επιλέξετε ποια από τις προσφορές ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και… ετοιμαστείτε για το πανέμορφο Πήλιο! Βουνό και θάλασσα, πράσινο και γαλάζιο, φύση και παραδοσιακή γραφικότητα. Το Πήλιο και τα χωριά του σας προσφέρουν απλόχερα την ομορφιά τους χειμώνα – καλοκαίρι. Η Τσαγκαράδα, η Μακρυνίτσα, ο Άγιος Ιωάννης και τα υπόλοιπα πανέμορφα χωριά έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και σας περιμένουν και το φετινό καλοκαίρι για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Το καλοκαιρινό Πήλιο είναι εδώ και μας προσκαλεί να το ζήσουμε μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr. Και φυσικά το καλοκαίρι είναι παραλίες! Και η αλήθεια είναι πως το Πήλιο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αμμουδιές των νησιών. Στον δημοφιλή και πανέμορφο Μυλοπόταμο, θα θαυμάσετε την πέτρα και τον βράχο να συνθέτουν υπέροχα τοπία με το νερό. Στο Παπά Νερό, στον Άγιο Ιωάννη θα σας κερδίσει η χρυσαφένια αμμουδιά και το γαλάζιο του Αιγαίου. Η Νταμούχαρη, η μικρή αυτό βοτσαλωτή ακτή στα ανατολικά του Πηλίου θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης. Εκτός από τις παραπάνω παραλίες, που είναι για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις (από μικρές ανοργάνωτες μέχρι μεγάλες αμμουδιές με όλες τις ανέσεις), το Πήλιο διεθέτει πολλές ακόμα προτάσεις για το μπάνιο σας. Η Φακίστρα, ο Άγιος Ιωάννης, το Χορευτό, η Πλάκα και η Άφυσσος είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στο Πήλιο.

Πήλιο – Καλοκαιρινές Προσφορές Ξενοδοχείων

Αν λοιπόν έχετε πάρει την απόφαση να περάσετε το φετινό σας καλοκαίρι στο Πήλιο, το ekdromi.gr σας προσφέρει και φέτος τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στα ομορφότερα χωριά του Πηλίου. Μακρυνίτσα, Πορταριά, Χάνια, Βυζίτσα και πολλά άλλα μέρη σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr θα βρείτε το ιδανικό κατάλυμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα πραγματοποιήσετε την κράτησή σας στις καλύτερες τιμές! Μη χάνετε λοιπόν καιρό, το καλοκαιρινό Πήλιο σας περιμένει! Υπάρχουν κάποιοι προορισμοί που τους ερωτεύεσαι. Είτε ο λόγος είναι η φυσική τους ομορφιά, είτε η παράδοση και η γραφικότητα, είτε οι γεύσεις και η φιλοξενεία των κατοίκων. Ένας από αυτούς είναι το Πήλιο και τα χωριά του. Ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και βόλτες στη φύση, υπέροχες γευστικές δημιουργίες και βόλτες στα γραφικότατα πλακόστρωτα στενά. Το Πήλιο είναι ένας προορισμός που μπορεί κανείς να τον χαρεί όλες τις εποχές. Η ομορφιά του και οι επιλογές που προσφέρει μπορούν να γεμίσουν με εικόνες και συναισθήματα τον επισκέπτη κάθε στιγμή του χρόνου. Είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι. Η Τσαγκαράδα, η Μακρυνίτσα, ο Άγιος Ιωάννης και τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και σας περιμένουν και φέτος. Πήλιο για όλες τις εποχές λοιπόν, με φανατικούς φίλους που δεν χάνουν ευκαιρία να το επισκεφθούν!

Πήλιο για όλες τις εποχές

Οι επιλογές του Πηλίου τόσο για τα αξιοθέατα όσο και για τη διαμονή σας είναι πραγματικά πολλές και εξαιρετικές. Το ekdromi.gr και φέτος έχει εξασφαλίσει για εσάς τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία και εκεί. Χαρείτε λοιπόν τις ομορφιές του με τον πλέον ξεχωριστό και οικονομικό τρόπο. Στην ξακουστή και πανέμορφη Πορταριά, υπάρχει το Erofilis Home, χτισμένο βάση της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής. Διαθέτει 9 υπεέροχα δωμάτια ενώ στο σαλόνι του μπορείτε να χαλαρώσετε στο ζεστό σου σαλόνι με το τζάκι. Παραμένουμε στην Πορταριά και επισκεπτόμαστε ένα από τα μεγαλύτερα παραδοσιακά καταλύματά της, το ξενοδοχείο Alkistis. Μόλις στα 40 μέτρα από την πλατεία, με την υπέροχη θέα του βόλου και της Μακρυνίτσας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πραγματικά ξεχωριστές στιγμές απολαμβάνοντας τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου με παραδοσιακή τεχνοτροπία. Φεύγουμε από την Πορταριά και πάμε στο “μπαλκόνι του Πηλίου” την μοναδική Μακρυνίτσα. Αλήθεια, έχετε μείνει ποτέ σε παραδοσιακό αρχοντικό του 17ου αιώνα;  Αν όχι,εδώ έχετε την ευκαιρία αφού τα Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel σας προσφέρουν ένα ταξίδι στο χρόνο και στην πολυτέλεια. Με τα ευρύχωρα δωμάτια και τις σουίτες τους θα ζήσετε στιγμές άνεσης και χαλάρωσης μέσα σε ένα προσεγμένο και παραδοσιακό περιβάλλον.

Χειμερινές εξορμήσεις στα χωριά του Πηλίου

Υπάρχουν κάποια μέρη στην Ελλάδα, που είναι κυριολεκτικά ευλογημένα. Μέρη που σε καλούν να τα ανακαλύψεις και να τα ζήσεις, μέρη που έχουν να σου προσφέρουν συνδυασμούς σπάνιας ομορφιάς. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το Πήλιο και τα χωριά του. Σκαρφαλωμένα πάνω από την πόλη του Βόλου, είναι ιδανικά για επίσκεψη χειμώνα καλοκαίρι, όλες τις εποχές του χρόνου. Μέρη που σε γοητεύουν με τη γραφικότητα και την παραδοσιακή ομορφιά τους, αλλά και τον φυσικό τους πλούτο. Μια σειρά από ορεινά χωριά που το καθένα από αυτά έχει και κάτι διαφορετικό να προσφέρει στον επισκέπτη, και σίγουρα πολλούς τρόπους να τον γοητεύσει! Είστε έτοιμοι λοιπόν για χειμερινές εξορμήσεις στα χωριά του Πηλίου;

Από την μαγευτική Τσαγκαράδα, τη Μακρινίτσα με την υπέροχη θέα προς την πόλη του Βόλου (από έκει προέρχεται και η ονομασία “Μπαλκόνι του Πηλίου”), την γραφική Πορταριά, τον παραθαλάσσιο Άγιο Ιωάννη και δεκάδες ακόμα χωριά, η ομορφιά των τοπίων είναι ανεξάντλητη, ειδικά τον χειμώνα. Η αλήθεια είναι πως για να μπορέσει κανείς να ανακλύψει τις ομορφιές του Πηλίου χρειάζεται αρκετές ημέρες. Τα χωριά του Πηλίου είναι στο σύνολό τους περισσότερα από 70 και οι διαδρομές ανάμεσά τους υπέροχες. Άλλωστε, τι πιο όμορφο να πραγματοποιήσει κανείς μια χειμερινή εξόρμηση σε ένα τόσο όμορφο ορεινό τοπίο. Ένα τοπίο πλούσιο σε φυσική ομορφιά αλλά και γραφικούς παραδοσιακούς οικισμούς. Μέρη που θα μπορεί κανείς να ξαποστάσει και να γευθεί υπέροχες τοπικές νοστιμιές σε κάποιο από τα ταβερνάκια με μεζεδοπωλεία, με συνοδεία πάντοτε του δημοφιλούς τσίπουρου της περιοχής. Ακόμα και για αυτούς που θέλουν να ζουν πιο έντονα την εξόρμησή τους, και αγαπούν τα χειμερινά σπορ, το Πήλιο διαθέτει και το δικό του χιονοδρομικό κέντρο! Με λίγα λόγια, το Πήλιο και τα χωριά του αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χειμερινές εξορμήσεις! Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Πήλιο εδώ!

Πάσχα στο Πήλιο

Γραφικότητα, φύση, μοναδικά θεάματα και υπέροχες γεύσεις. Αυτά είναι που κάνουν το Πήλιο να ξεχωρίζει. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι που έχουν τοποθετήσει στις καρδιές μας τα χωριά του Πηλίου ως ξεχωριστούς και δημοφιλείς προορισμούς. Τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι. Και εφ’ όσον μιλάμε για ένα μέρος που προτείνεται για όλες τις εποχές του χρόνου, δεν θα μπορούσε το Πάσχα να αποτελεί εξαίρεση. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε μαζί τις ομορφιές που προσφέρει το Πάσχα στο Πήλιο.

Στο Πήλιο οι ημέρες το Πάσχα είναι, κατά κάποιο τρόπο, πιο πατροπαράδοτες. Τόσο στην κατάνυξη και την ηρεμία της Μεγάλης Εβδομάδας, όσο και στις χαρμόσυνες στιγμές της Ανάστασης. Ο ανοιξιάτικος καιρός βοηθάει στο να γνωρίσει κανείς όσα περισσότερα μπορεί από τα συνολικά 24 χωριά που απαρτίζουν το Πήλιο. Άλλωστε πρόκειται για έναν προορισμό που πρέπει κανείς να τον περπατήσει και, ειδικά τις ημέρες αυτές, η φύση που περιβάλλει το Πήλιο είναι γεμάτη με ξεχωριστά χρώματα αλλά και αρώματα που θα κάνουν τον περίπατό σας αξέχαστο. Σε όποιο από τα χωριά του Πηλίου επιλέξετε να επισκεφθείτε, οι ημέρες του Άγιου Πάσχα και της Ανάστασης είναι ξεχωριστές και έχουν το δικό τους, παραδοσιακό κλίμα. Ο επιτάφιος τελείται στις εκκλησίες των χωριών. Με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να τον ακολουθούν σε ολόκληρη την περιφορά του η οποία καταλήγει στην πλατεία του κάθε χωριού που είναι φωτισμένη με τις φλόγες των κεριών που κρατούν οι πιστοί. Η, αναμφισβήτητα κατανυκτική, περιφορά του επιταφίου έχει ξεχωριστό χρώμα στα χωριά του Πηλίου. Την ηρεμία της Μεγάλης Εβδομάδας διαδέχεται το πανηγυρικό κλίμα της Ανάστασης. Και εδώ το Πήλιο ξεχωρίζει τόσο με τη γιορτή της Ανάστασης του θεανθρώπου, όσο και με τις γευστικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν την περιοχή. Σε όλα τα χωριά οι ετοιμασίες του οβελία και των υπόλοιπων παραδοσιακών λιχουδιών μπορούν να αποπροσανατολίσουν ακόμα και τον πιο “δύσκολο” επισκέπτη. Να τον οδηγήσουν σε ένα από τα παραδοσιακά γραφικά ταβερνάκια για να γευθεί τις τοπικές σπεσιαλιτέ με συνοδεία τσίπουρου. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πήλιο εδώ!

About Ekdromi.gr