Κοντινές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο

Κοντινές Αποδράσεις τον Σεπτέμβριο

Αν μη τι άλλο, είναι ο μήνας των ευκαιριών. Ο Σεπτέμβριος, παραδοσιακά, μας προσφέρει υπέροχο καιρό, μέρη χωρίς πολυκοσμία, αλλά και πολύ πιο οικονομικές προτάσεις σε σύγκριση με τον Αύγουστο. Είναι μήνας ιδανικός για μικρές, ή και μεγάλες αποδράσεις. Για όσους δεν έχουν στο πλάνο τους να κάνουν ένα μεγάλο ή μακρινό ταξίδι τον μήνα αυτόν, αλλα προτιμούν να ζήσουν μια μίνι εξόρμηση, οι κοντινές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο από το ekdromi.gr αποτελούν πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες για ένα υπέροχο αλλά και οικονομικό ταξίδι!

Κοντινές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο

Οι επιλογές όπως πάντα πολλές και υπέροχες! Είτε με πλοίο, είτε με αεροπλάνο, είτε οδικώς. Καταπληκτικά μέρη που βρίσκονται μια ανάσα από την Αττική και μας περιμένουν για μια μικρή παράταση του καλοκαιριού!

Αργοσαρωνικός

Τα πανέμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι, δίχως άλλο, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια μίνι απόδραση τον Σεπτέμβριο. Ύδρα, Σπέτσες, Αίγινα, Πόρος αλλά και το χαλαρωτικό και ήρεμο Αγκίστρι, βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα μας και μας περιμένουν. Πάντα με τις μεγάλες προσφορές του ekdromi.gr!

Πάρος

Προορισμός 100% καλοκαιρινός! Η Πάρος μας προσφέρει απλόχερα τις μαγικές της εικόνες που θα μας απογειώσουν τη διάθεση! Η όμορφη Παροικιά, η γραφικότατη Νάουσα, οι παραλίες και τα μικρά χωριά της Πάρου δημιουργούν ένα σύμπλεγμα εικόνων και εμπειριών που κατατάσσουν το νησί αυτό σε ένα από τα ομορφότερα των Κυκλάδων.

Σποράδες

Εδώ συνδυάζουμε την οδική εκδρομή με το πλοίο. Με το αυτοκίνητο μέχρι το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και έπειτα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, βρίσκεστε στο απόλυτο γαλάζιο του Αιγαίου. Και με πολλές, όμορφες και διαφορετικές επιλογές! Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος, η κάθε μία με την δική της, ξεχωριστή, ομορφιά, είναι εδώ με τις μεγαλύτερες προσφορές στα ομορφότερα ξενοδοχεία!

Πελοπόννησος

Ατέλειωτη και σπάνια ομορφιά που καλύπτει όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Ζήστε μια παραμυθένια διαμονή στο ιστορικό Ναύπλιο. Νιώστε την άγρια ομορφιά της Μάνης. Διασχείστε το “πέτρινο καράβι” της Μονεμβασιάς, απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στην Φοινικούντα!

Η Ελλάδα είναι ανεξάντλητη! Το ίδιο και οι, κοντινοί ή μακρινοί, προορισμοί της! Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για τον Σεπτέμβριο και ξεκινήστε το δικό σας, υπέροχο, ταξίδι.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ιδανικός για μίνι εξορμήσεις. Λίγο οι αναμνήσεις των καλοκαιρινών διακοπών, λίγο ο καιρός που μας φτιάχνει το κέφι. Όλα συντελούν στο να έχουμε διάθεση για μία ακόμα μικρή απόδραση από την πόλη. Οι επιλογές, όπως πάντα, είναι απεριόριστες. Άλλωστε, σε απόσταση ελάχιστων ωρών από την Αττική, προσφέρονται πανέμορφα μέρη για να επισκεφθεί κανείς. Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων, έχει εξασφαλίσει και σας παρουσιάζει υπέροχες προτάσεις διαμονής για κοντινές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο από την Αττική.

Κοντινές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο

Νέα Μάκρη

Το 4* Golden Coast Hotel & Bungalows
Το 4* Golden Coast Hotel & Bungalows

Αν η επιθυμία σας είναι να απολαύσετε το μπάνιο σας σε μία τοποθεσία που σας παρέχει τα πάντα, τότε σίγουρα ο προορισμός σας είναι η Νέα Μάκρη. Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, θα έχετε τη δυνατότητα να γευθείτε τις χαρές της θάλασσας, είτε σε οργανωμένο είτε σε απομονωμένο περιβάλλον. Μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχους θαλασσινούς μεζέδες αλλά και να νιώσετε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο 4* Golden Coast Hotel & Bungalows.

Καμένα Βούρλα

Galini Wellness Spa & Resort
Το 5* Galini Wellness Spa & Resort

Είστε λάτρεις του spa και του wellness; Τότε σίγουρα ο προορισμός σας είναι τα Καμένα Βούρλα. Σε λιγότερο από 2 ώρες, το Luxury Hotel 5* Galini Wellness Spa & Resort σας περιμένει για να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο πολυτελές περιβάλλον του. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα θεραπειών και περιποιήσεων προσώπου και σώματος. Ένας συνδυασμός των ευεργετικών ιδιοτήτων της εσωτερικής ιαματικής πισίνας ή της πισίνας θαλασσοθεραπείας, με την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών και των προϊόντων Elemis και Thalgo.

Ξυλόκαστρο

Arion Hotel Ξυλόκαστρο - Κοντινές αποδράσεις τον Σεπτέμβριο
Το Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο

Το Ξυλόκαστρο είναι ένα μέρος που μπορεί κανείς να κάνει τα πάντα. Στην υπέροχη αυτή κωμόπολη θα βρείτε υπέροχες παραλίες, εξαιρετικής ποιότητας τουριστικές υποδομές, ενώ θα έχετε και τη δυνατότητα για ενδιαφέρουσες κοντινές αποδράσεις! Για τη διαμονή σας, προτείνουμε το Arion Hotel. Mε τα 75 δωμάτιά του, το εστιατόριο a la carte που διαθέτει, το Spa αλλά και με τη θάλασσα ακριβώς μπροστά του, μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη αλλά και χαλαρωτική διαμονή.

About Ekdromi.gr