Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μπάνσκο

Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μπάνσκο με το Ekdromi.gr

Το Μπάνσκο αποτελεί πλέον τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν τα χειμερινά σπορ. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη αλλά και η γρήγορη τουριστική ανάπτυξη της πόλης προσφέρει παροχές διαμονής υψηλών προδιαγραφών. Για τους λάτρεις του σκι, η επίσκεψη στο Μπάνσκο θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία καθώς διαθέτει 16 πίστες όλων των επιπέδων και την υψηλότερη κορυφή στα 2600 μέτρα. Η χειμερινή σεζόν κρατάει μέχρι τέλος Απριλίου και μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες όπως snowboard, βόλτες με snowmobiles και μαθήματα σκι. Πέρα από το χιονοδρομικό κέντρο, το Μπάνσκο διαθέτει υπέροχα μέρη και αξιοθέατα που αξίζει να εξερευνήσετε. Η παλιά πόλη με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια του 18ου αιώνα και τα λιθόστρωτα καλντερίμια είναι ιδανική για βόλτες και θα σας προσφέρει εικόνες μίας άλλης εποχής. Παράλληλα το Μπάνσκο προσφέρει πλήθος επιλογών διασκέδασης με καφέ, μπαρ και υπέροχα εστιατόρια. Η πόλη φημίζεται επίσης για τις ξενοδοχειακές μονάδες της που προσφέρουν τα πάντα στον επισκέπτη. Πολυτελή καταλύματα με spa, εσωτερικές πισίνες, χαμάμ και γυμναστήρια. Αναζωογονηθείτε με τις παροχές χαλάρωσης και ευεξίας που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μπάνσκο με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για μια μοναδική εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη.

Μοναδική πρόσφορα στο Μπάνσκο

Premier Luxury Mountain Resort

Premier Luxury Mountain Resort
 Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μπάνσκο με το Ekdromi.gr
To Premier Luxury Mountain Resort

Το Premier Luxury Mountain Resort βρίσκεται πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του βουνού Pirin. Είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων με μοναδική θέα στο πυκνό δάσος και τη γραφική πόλη του Μπάνσκο. Ξεχωρίζει για τη φιλοξενία και τις παροχές υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει στον επισκέπτη. Είτε ταξιδεύετε με την οικογένειά σας, είτε με φίλους, είτε με το ταίρι σας θα απολαύσετε την υπέροχη εμπειρία διαμονής από την πρώτη στιγμή που θα φτάσετε στο ξενοδοχείο. Η αγάπη για τη φύση, η διάθεση για παιχνίδι, οι δραστηριότητες αλλά και η ξεκούρασή σας είναι τα στοιχεία που οι άνθρωποι του ξενοδοχείου φροντίζουν να σας μεταφέρουν και να σας προσφέρουν μια διαμονή γεμάτη εικόνες και εμπειρίες που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στο Μπάνσκο εδώ.

Κι όμως, μόλις 120 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο το βρίσκει κανείς πλέον να εμφανίζεται ως ένας από τους top προορισμούς για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ από πολλά site του εξωτερικού. Στέκεται δε επάξια δίπλα από πολλούς γνωστούς και κλασικούς προορισμούς της Ευρώπης, κι όμως είναι δίπλα μας. Πριν μερικά χρόνια αποτελούσε πόλο έλξης για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας, σύντομα όμως η φήμη του κατέβηκε και πιο χαμηλά.

Μπάνσκο – Η ραγδαία εξέλιξη

Είναι αλήθεια πως η ανάπτυξη του Μπάνσκο είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια. Πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους μεγάλους χειμερινούς προορισμούς. Διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες προσφέρουν τα πάντα στον επισκέπτη. Πολυτελή καταλύματα με εσωτερικές πισίνες, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήρια. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή ο απαιτητικός επισκέπτης μπορεί να το βρει. Αλλά και το ίδιο το χιονοδρομικό είναι εξοπλισμένο με πολύ όμορφα και φιλόξενα σαλέ. Για τους γνώστες υπάρχουν σχολές σκι και snowboard με εξαιρετικό εξοπλισμό για κάθε είδος σκιερ, από αρχάριους μέχρι και πολύ έμπειρους.

Αλλά και για όσους δεν αρέσκονται τόσο πολύ στα χειμερινά σπορ. Για αυτούς που προτιμούν απλά να κάνουν τις βόλτες τους στη χιονισμένη πόλη, το Μπάνσκο έχει ενδιαφέροντα πράγματα να προσφέρει. Η παλιά πόλη του Μπάνσκο απαρτίζεται από όμορφα κτίρια, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και φιλόξενα καφέ στα οποία μπορεί ο επισκέπτης να περάσει στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο χιόνι. Παράλληλα, για όσους θέλουν να κάνουν και τις βραδυνές τους βόλτες, τα bars της παλιάς πόλης προσφέρονται για ξενύχτι καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ακουσμάτων, από γνωστές ελληνικές επιτυχίες (κι όμως) μέχρι και jazz. Τέλος, όσον αφορά το φαγητό, και εκεί οι προτάσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Οι γαστρονομικές προτάσεις της Βουλγαρίας δεν απέχουν και πολύ από τις Ελληνικές. Με λίγα λόγια, αν σας αρέσει το κρέας, θα φάτε καλά!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Μπάνσκο εδώ!

About Ekdromi.gr