Διακοπές στην Κρήτη

Διακοπές στην Κρήτη με το Ekdromi.gr

Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι ένας προορισμός που σας προσφέρει κυριολεκτικά τα πάντα. Μαγεύει τους επισκέπτες της με την ιστορία, τους φιλόξενους ανθρώπους της και τα εντυπωσιακά τοπία της. Αν ονειρεύεστε κοσμοπολίτικες διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, οι επιλογές που σας προσφέρει είναι πολλές. Εάν πάλι επιθυμείτε να κάνετε εξερευνήσεις στη φύση, σε γραφικά χωριά και σε ονειρεμένες παραλίες τότε η Κρήτη είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Φημίζεται άλλωστε για τα μεγαλοπρεπή βουνά της, τα φαράγγια, τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά αλλά και για τους επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους και την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της που θα σας μείνει αξέχαστη. Απολαύστε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη μέσα από τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Προσφορές ξενοδοχείων στην Κρήτη

Aphea Village

Aphea Village
Διακοπές στην Κρήτη με το Ekdromi.gr
Το Aphea Village

Το Aphea Village βρίσκεται στο χωριό Κολυμπάρι Χανίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα με γλυκό νερό, κλιματισμό, κήπο με θέα στο Κρητικό Πέλαγος, ενώ βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Όλες οι μονάδες έχουν δική τους είσοδο και είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα φιλόξενο και προσεγμένο περιβάλλον που θα σας χαρίσει πολλές στιγμές ξεκούρασης για διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Petradi Beach Lounge Hotel

Petradi Beach Lounge Hotel
To Petradi Beach Lounge Hotel

Μπροστά στη βραβευμένη παραλία του Κουμπέ στο Ρέθυμνο βρίσκεται το Petradi Beach Lounge Hotel. Η κλασική ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τον σύγχρονο σχεδιασμό κάνουν το ξενοδοχείο αυτό να ξεχωρίζει. Ζήστε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές δίπλα στην πισίνα ή την υπέροχη αμμώδη παραλία με τα υπέροχα νερά. Τα άνετα δωμάτια με τους λευκούς τόνους και την μοντέρνα διακόσμηση θα σας προσφέρουν την ξεκούραση που αναζητάτε.

Minos Palace hotel & suites

 Minos Palace hotel & suites
To  Minos Palace hotel & suites

Το  Minos Palace hotel & suites βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Το 5 αστέρων resort με 360° θέα στη θάλασσα υπόσχεται ποιοτικές πολυτελείς διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Το υπέροχο φυσικό τοπίο και το μινιμαλιστικό περιβάλλον το καθιστούν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κρήτη. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Κρήτη εδώ.

Για πολλούς, είναι το πιο όμορφο, το πιο πλήρες νησί της Ελλάδας. Οι κάτοικοι, αλλά και πολλοί από τους επισκέπτες, δεν το αλλάζουν με τίποτα. Η Κρήτη, έχει αυτό το χαρακτηριστικό, αυτή τη μαγεία που σε κάνει να θέλεις να την επισκέπτεσαι ξανά και ξανά. Και η αλήθεια είναι πως, από μόνη της, είναι ανεξάντλητη. Στην Κρήτη μπορείς να βρεις πραγματικά τα πάντα! Μεγαλουπόλεις, χωριά, πανέμορφες παραλίες, εκπληκτικά φαγητά, nightlife, ηρεμία, πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, ήσυχα μικρά ξενοδοχεία. Με μια πρόταση η Κρήτη διαθέτει όλες τις προτάσεις για κάθε είδους διακοπών. Και ειδικά το Πάσχα στην Κρήτη έχει μια ξεχωριστή, μια όμορφη γοητεία που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Πάσχα στην Κρήτη

Ηράκλειο Κρήτης

Το Marirena Hotel στα Αμμουδαρά Ηρακλείου
Το Marirena Hotel στην Αμμουδαρά Ηρακλείου

Στο χωριό Αχλάδα, 7 χιλιόμετρα μακριά από την παραλία της Αγίας Πελαγίας και 18 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, βρίσκεται το ξενοδοχείο Mourtzanakis Residence. Πρόκειται για ένα όμορφο, μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάλυμα στο οποίο, εκτός από τις ανέσεις της διαμονής, μπορείτε να επιδοθείτε και σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως εκδρομές για συλλογή κρητικών βοτάνων αλλά και οργανωμένους περιπάτους σε γειτονικά χωριά! Στην περιοχή της Αμμουδάρας, σχεδόν 4 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ηρακλείου, θα βρείτε το Marirena Hotel. Μόλις 100 μέτρα από την οργανωμένη παραλία της περιοχής, διαθέτει πισίνα και κλιματιζόμενα δωμάτια ενώ το εστιατόριό του σας σερβίρει κρητική και μεσογαιακή κουζίνα!

Ρέθυμνο

Το Seafront Apartments στον Αδελειανό Κάμπο του Ρεθύμνου
Το Seafront Apartments στον Αδελειανό Κάμπο του Ρεθύμνου

Στον Αδελειανό Κάμπο του Ρεθύμνου, το Seafront Apartments είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του. Μόλις 2 λεπτά απόσταση από την παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Με 64 άρτια εξοπλισμένα διαμερίσματα, τα οποία βλέπουν την παραλία, θα σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και το Πάσχα!

Ιεράπετρα

Το 4* Creta Suites Resort στην Ιεράπετρα
Το 4* Creta Suites Resort στην Ιεράπετρα

Στον γραφικό οικισμό Κουτσουνάρι, με τη μαγική θέα στο Λιβυκό πέλαγος, υπάρχει το  4* Creta Suites Resort. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα αλλά και απόλυτη ησυχία. Θυμίζει έντονα παραδοσιακό κρητικό χωριό ενώ η θέση του, σε μια καταπράσινη βουνοπλαγιά, είναι λόγος που η θέα από τα δωμάτια είναι εξαιρετική. Υδρομασάζ, πισίνα, αίθουσα παιχνιδιών για τα παιδιά αλλά και εστιατόριο με κρητικές γεύσεις είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το 4* Creta Suites Resort να ξεχωρίζει!

Οι ομορφιές της Κρήτης σας περιμένουν!

Αν υπάρχει ένα νησί στην Ελλάδα που πραγματικά περιλαμβάνει τα πάντα, αυτό σίγουρα είναι η Κρήτη. Τόσο λόγω μεγέθους, όσο και λόγω της φυσικής της ομορφιάς, και των πολλών επιλογών της, η Κρήτη, όσο και αν φαντάζει περίεργο, είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε είδους διακοπές, όλο το χρόνο. Αν η προτεραιότητά σας είναι να περάσετε διακοπές πολλών αστέρων σε ένα luxury ξενοδοχείο, τότε οι επιλογές σε 5άστερα καταλύματα που σας προσφέρει η Κρήτη, είναι πραγματικά πολλές και εξαιρετικές. Αν πάλι, επιθυμείτε να περάσετε τις ημέρες σας εξερευνώντας τη φύση, και εδώ οι τοποθεσίες είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες. Αν θέλετε να ζήσετε σε μια πόλη με πολλές επιλογές, ή σε ένα μικρό γραφικό χωριό, αν σας αρέσει η θάλασσα, ή και το βουνό, η Κρήτη πραγματικά προσφέρει τα πάντα. Κρήτη για όλες τις εποχές λοιπόν, αλλά και για κάθε είδους ταξιδιώτη!

Κρήτη για όλες τις εποχές

Η Κρήτη αποτελείται από 4 νομούς, ο καθένας με τις δικές του ομορφιές και την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι διαθέτουν τόσα πολλά αξιοθέατα που θα μπορούσαν να είναι από μόνοι τους, ένας ξεχωριστός προορισμός.

Η πόλη των Χανίων είναι γνωστή για το υπέροχο και γραφικό Ενετικό λιμάνι της. Ιδανικό για βόλτες, διασκέδαση, και με πολλές αξιοπρόσεκτες γευστικές προτάσεις. Βγαίνοντας εκτός πόλης, δεν θα πρέπει να παραλείψει κανείς να επισκεφθεί το δημοφιλές φαράγγι της Σαμαριάς, αλλά και τρεις από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού (εφ’όσον ο καιρός το επιτρέπει), το Ελαφονήσι, τον Μπάλο και την παραλία της Φαλάσαιρνας. Τέλος, μην ξεχάσετε να περάσετε και μια βόλτα από το διάσημο Φραγκοκάστελο.

Η μαγεία του Ρεθύμνου, συγκεντρώνεται στην όμορφη πόλη του. Ένα κράμα Ενετικών και Οθωμανικών επηρροών δημιουργούν μια άκρως ενδιαφέρουσα πόλη. Αλλά και έξω από αυτήν, δεν λείπουν τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος. Η λιμνοθάλασσα Πρέβελη, είναι από τα πιο γνωστά και εντυπωσιακά θεάματα που προσφέρει ο νομός. Ο Ψηλορείτης δε, αλλά και τα Λευκά Όρη που πλαισιώνουν την πόλη, δημιουργούν μια υπέροχη αφορμή για ορεινές εξορμήσεις.

Ο νομός Λασιθίου βρίσκεται στα ανατολικά της Κρήτης. Βρέχεται δε, από τρία πελάγη, το Λιβυκό, το Κρητικό και το Καρπάθιο. Πρόκειται για έναν νομό γεμάτο αντιθέσεις. Εδώ θα βρείτε άγρια βουνά, πεδιάδες και γραφικά χωριά. Στο νομό Λασιθίου υπάρχουν τρεις μεγάλες πόλεις: ο Άγιος Νικόλαος, η Ιεράπετρα και η Σητεία. Σήμερα, θεωρείται ένα από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κρήτη, καθώς συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την παράδοση.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για την Κρήτη εδώ!

Προορισμός μαγευτικός που προσφέρει τα πάντα. Είτε λόγω φυσικής ομορφιάς, είτε λόγω μεγέθους, αλλά και κουλτούρας, μουσικής, φαγητού, η Κρήτη είναι ένα νησί που συνδυάζει όλα τα ενδιαφέροντα που αναζητά ο επισκέπτης. Παρότι ο τόπος είναι “παντός καιρού”, το κρητικό καλοκαίρι είναι πραγματικά ξεχωριστό! Υπέροχες παραλίες, σπάνιας ομορφιάς χωριά και μοναδικές τοπικές συνταγές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα σας συναρπάσουν. Καλοκαίρι στην Κρήτη λοιπόν με τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr! Ας τις ανακαλύψουμε.

Καλοκαίρι στην Κρήτη – Προσφορές Ξενοδοχείων

5* Serenissima Boutique Hotel

5* Serenissima Boutique Hotel - Καλοκαίρι στην Κρήτη
5* Serenissima Boutique Hotel

Το 5 αστέρων Serenissima Boutique Hotel βρίσκεται στη γραφική πόλη των Χανίων, σε απόσταση 100μ. από την παραλία και στεγάζεται σε μια ενετική κατοικία του 15ου αιώνα. Αυτό το κατάλυμα προσφέρει κομψές σουίτες με δωρεάν Wi-Fi, ενώ απέχει μόλις 30μ. από καφέ και καταστήματα. Το κτίριο του Serenissima Boutique Hotel είναι ένα μνημείο που έχει ανακαινιστεί με αγάπη και σεβασμό στην ιστορία της Κρήτης. Όλες οι μονάδες του διαθέτουν θολωτή οροφή, παραδοσιακή επίπλωση με σύγχρονες πινελιές και καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καναπέ.

4* Achillion Palace

Το 4* Achillion Palace
Το 4* Achillion Palace

To Achillion Palace είναι ένα άνετο και φιλικό ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο. Βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη συνοικία της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και πολύ κοντά στην είσοδο του παλιού οικισμού, των στενών δρόμων που οδηγούν στο επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο και στο γραφικό βενετσιάνικο λιμάνι. Μοντέρνο και καλά οργανωμένο, συνδυάζει τέλεια την μοναδική άνεση με την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και φιλοδοξεί να γίνει η ιδανική βάση για τις δραστηριότητές σας στην πόλη ή τις αποδράσεις σας στην ευρύτερη περιοχή.

4* Palmera Beach Hotel & Spa

Το 4* Palmera Beach Hotel & Spa
Το 4* Palmera Beach Hotel & Spa

Το 4* Palmera Beach Hotel βρίσκεται στο κέντρο του γραφικού και κοσμοπολίτικου λιμανιού της Χερσονήσου και προσφέρει ζεστές, φιλικές και ευχάριστες διακοπές σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία. Τα δωμάτια του 4* Palmera Beach Hotel έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής, παρέχουν καλαίσθητα και άνετα καταλύματα για 2 ή 3 άτομα και είναι ιδανικά για ζευγάρια ή φίλους ή οικογένειες.

5* Panorama Hotel

Το 5* Panorama Hotel
Το 5* Panorama Hotel

Το Panorama Hotel 5* είναι ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα πάνω από την πανέμορφη και πασίγνωστη αμμουδιά της Αγίας Μαρίνας και απέχει μόλις 8 χλμ. από τα υπέροχα Χανιά. Εκτός από τις πισίνες του, μπορείτε να απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες που εκτείνονται στα αριστερά και δεξιά του συγκροτήματος. Τα 200 δωμάτια και οι σουίτες του Panorama Hotel είναι όμορφα διακοσμημένα και έχουν θέα στη θάλασσα ή στο βουνό. Είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με τηλεόραση και μίνι μπαρ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων στην Κρήτη εδώ!

About Ekdromi.gr