Καλοκαίρι στην Εύβοια

Καλοκαίρι στην Εύβοια

Η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι μια μαγευτική απόδραση που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι στην Εύβοια προσφέρει πλήθος εκπλήξεων, ανεξάρτητα από το μέρος του νησιού που θα επιλέξετε να εξερευνήσετε. Μόλις ξεκινήσετε το ταξίδι σας, η περιπέτεια αρχίζει. Αν επιλέξετε ένα οδικό ταξίδι, η επιβλητική κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας σας καλωσορίζει θερμά.

Καλοκαίρι στην Εύβοια

Στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας, ο γοητευτικός οικισμός της Λίμνης και τα περίφημα λουτρά της Αιδηψού προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Για όσους αγαπούν την εξερεύνηση, οι καταρράκτες του Δρυμώνα είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.  Οι καταρράκτες αυτοί, που βρίσκονται ανάμεσα στα χωριά Δρυμώνας και Κερασιά στη βόρεια Εύβοια, είναι ένα φυσικό θαύμα που επιδεικνύει εξαιρετική ομορφιά με αναβλύζοντα νερά, γαλήνιες λίμνες και καταπράσινο περιβάλλον. Ένα σηματοδοτημένο μονοπάτι εξοπλισμένο με σχοινιά και γέφυρες οδηγεί σε έναν εκπληκτικό καταρράκτη ύψους 15 μέτρων και τη μαγευτική λίμνη του. Ένα άλλο αξιοσημείωτο αξιοθέατο του νησιού είναι τα Λιχαδονήσια, γνωστά και ως “Οι Μικρές Σεϋχέλλες της Εύβοιας”, ένα σύμπλεγμα νησιών που διαθέτουν κρυστάλλινα νερά που μαγεύουν με την ομορφιά τους.

Η Κεντρική Εύβοια παρουσιάζει ένα μαγευτικό μείγμα βουνών και θάλασσας. Το όρος Δίρφυ, συνοδευόμενο από γνωστούς παραθαλάσσιους οικισμούς, προσφέρει ένα υπέροχο σκηνικό που περιμένει να το ανακαλύψετε. Στη νότια πλευρά του νησιού, θα βρείτε τα φημισμένα Δρακόσπιτα και το φαράγγι του Δημοσάρη. Επιπλέον, τα δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα της Καρύστου, της Ερέτριας και των Στύρων περιμένουν με ανυπομονησία την επίσκεψή σας.

Μια επίσκεψη δεν είναι αρκετή για να αποκαλύψετε πλήρως όλα τα θαύματα που κρύβει η Εύβοια, αλλά αποτελεί μια ευχάριστη εκκίνηση για να ανακαλύψετε αυτό το υπέροχο νησί. Με τα μαγευτικά βουνά και τις ατελείωτες παραλίες της, το καλοκαίρι στην Εύβοια κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που αξίζει να εξερευνήσετε. Είτε επιλέξετε το βόρειο, το κεντρικό ή το νότιο τμήμα του νησιού, θα βρείτε άφθονες ευκαιρίες για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Από εκπληκτικές παραλίες μέχρι αρχαία μοναστήρια, από καταρράκτες μέχρι αναζωογονητικά ιαματικά λουτρά, και από αξιοσημείωτα αξιοθέατα μέχρι αξιοθέατα που προκαλούν δέος, η Εύβοια αποτελεί έναν μαγικό προορισμό που ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και δραστηριοτήτων.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το καλοκαίρι στην Εύβοια στο Ekdromi.gr.

Από τους πιο αγαπημένους, κοντινούς αλλά και πιθανόν αδικημένους προορισμούς των κατοίκων της Αττικής, η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο ελληνικό νησί σε έκταση, διαθέτει πολλούς άγνωστους θησαυρούς. Οι επισκέπτες της το ξέρουν καλά και, πολλοί από αυτούς, προτιμούν να μην τους διαφημίζουν και να κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά της. Γραφικά χωριά, υπέροχες παραλίες αλλά και εξαιρετικές γεύσεις συνθέτουν το παζλ αυτού του νησιού. Για εσάς που σκέπτεστε να της δώσετε μια ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές προσφορές ξενοδοχείων στην Εύβοια. Ας τις ανακαλύψουμε.

Προσφορές Ξενοδοχείων στην Εύβοια

Altamar Hotel

Προσφορές ξενοδοχείων στην Εύβοια - Altamar Hotel
Το Altamar Hotel

Στη βόρεια Εύβοια και στο καταπράσινο περιβάλλον του οικισμού Πευκί, θα βρείτε το Altamar Hotel. Απλώνεται σε ένα χώρο 5 στρεμμάτων, με θέα την θάλασσα, για να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Ζήστε στιγμές ηρεμίας δίπλα στη πισίνα και να χαλαρώσετε στο Altamar Pool Bar. Εκεί θα ξεκινήσετε τη μέρα με το πρωινό σας, για snack, cocktails και χαλάρωση στις άνετες ξαπλώστρες. Η θέα από κάθε δωμάτιο του Altamar Hotel είναι μοναδική. Δίνει την ευκαιρία στο επισκέπτη να αποδράσει και να αναζωογονηθεί. Τα δωμάτια του διαθέτουν κάθε άνεση που χρειάζεστε για να περάσετε τις διακοπές που σας αξίζουν.

Bomo Palmariva Beach

Το Bomo Palamriva Beach
Το Bomo Palamriva Beach

Το, τεσσάρων αστέρων, 4* Bomo Palmariva Beach στην Ερέτρια προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο επισκέπτης για αξέχαστες διακοπές και απόλυτη χαλάρωση. Ευχάριστο περιβάλλον, απέραντη αμμώδη παραλία, γαστρονομική κουζίνα, ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια, και το σύστημα Ultra All Inclusive που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του. Με θέα τον πανέμορφο Ευβοικό, που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, το ξενοδοχείο Palmariva προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και ανέσεις για κάθε είδους επισκέπτη.

Miradouro Seafront Residences

Miradouro Seafront Residences
Το Miradouro Seafront Residences

Το Miradouro Seafront Residences , βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα ακριβώς πάνω από την μαρίνα της Ήλιας. Αποτελεί το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Αποτελείται από 8 διαμερίσματα και βρίσκεται στην περιοχή Ήλια, ένα γραφικό χωριό πάνω στη θάλασσα με ιδιαίτερη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η ευρύτερη περιοχή προσφέρει φυσική ομορφιά και τοπία με άπλετο πράσινο και πολλά στοιχεία που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Βρείτε όλες τις καλοκαιρινές προσφορές ξενοδοχείων στην Εύβοια εδώ!

Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με τα επιβλητικά βουνά και τις ατέλειωτες παραλίες κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που αξίζει να ανακαλύψετε. Όποια πλευρά της Εύβοιας και αν επιλέξετε, τη βόρεια, την κεντρική ή τη νότια, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για εξερευνήσεις. Υπέροχες παραλίες, παλιά μοναστήρια, καταρράκτες, ιαματικά λουτρά και σπουδαία αξιοθέατα. Ένας πανέμορφος προορισμός που σας δίνει την επιλογή για πολλές δραστηριότητες για όλα τα γούστα. Ανακαλύψτε τις ομορφιές τις Εύβοιας με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων από το Ekdromi.gr για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Προσφορές ξενοδοχείων στην Εύβοια

Miradouro Seafront Residencies

Miradouro Seafront Residencies
 Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Εύβοιας με το Ekdromi.gr
Το Miradouro Seafront Residencies

Το Miradouro Seafront Residencies βρίσκεται στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Στο γραφικό χωριό Ήλια, μπροστά στη θάλασσα, θα συναντήσετε το ξενοδοχείο το οποίο  αποτελείται από 8 διαμερίσματα με θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Απολαύστε την φιλοξενία και την απόλυτη ηρεμία που σας προσφέρει το τοπίο. Οι μοντέρνες εγκαταστάσεις και οι παροχές του, το κάνουν ιδανικό προορισμό για παρέες, ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Χαρείτε την ηρεμία και την ξεκούραση που αναζητάτε σε ένα όμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Eretria Hotel & Spa Resort

Eretria Hotel & Spa Resort
To Eretria Hotel & Spa Resort

Στην όμορφη περιοχή της Ερέτριας βρίσκεται το Eretria Hotel & Spa Resort. Ζήστε μια μοναδική all-inclusive εμπειρία ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους δίπλα στη θάλασσα. Απολαύστε ιδιωτικές στιγμές με την παρέα σας ή την οικογένειά σας στις καλόγουστες σουίτες με θέα την θάλασσα, στα bungalows ή τα ευρύχωρα Family Bungalows. Χαλαρώστε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του spa όπου το πιστοποιημένο προσωπικό του ξενοδοχείου σας περιμένει για να σας χαρίσει την ευεξία και την αναζωογόνηση που αναζητάτε. Το υπέροχο τοπίο και οι παροχές υψηλών προδιαγραφών του ξενοδοχείου θα σας προσφέρουν μοναδικές διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Altamar Hotel

Altamar Hotel
To Altamar Hotel

Το Altamar Hotel βρίσκεται στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας. Σε ένα χώρο 5 στρεμμάτων με θέα την θάλασσα το ξενοδοχείο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και προσφέρουν υπέροχη θέα. Ζήστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα και απολαύστε το ποτό σας στο Altamar Pool Bar. Χαρείτε τις διακοπές των ονείρων σας σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στην Εύβοια εδώ.

O ιδανικός προορισμός για Σαββατοκύριακο

Η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι ο ιδανικός προορισμός για Σαββατοκύριακο. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και όποια πλευρά της και αν επιλέξετε (βόρεια, κεντρική ή νότια) σας περιμένουν αμέτρητες εκπλήξεις. Η εξερεύνηση ξεκινά σχεδόν από την αρχή του ταξιδιού, για όσους επιλέγουν να την επισκεφτούν οδικώς, με την κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας που αποτελεί από μόνη της ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο. Η Βόρεια Εύβοια θα σας “κερδίσει” με τα υπέροχα νερά της και τις πολλές επιλογές χαλάρωσης όπως ο πανέμορφος οικισμός της Λίμνης και τα διάσημα λουτρά της Αιδηψού. Για τους λάτρεις της εξερεύνησης, οι καταρράκτες της Δρυμώνας σίγουρα θα σας καταπλήξουν. Ένα εντυπωσιακό κομμάτι της είναι τα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα νησιών με κρυστάλλινα νερά που θα σας μαγέψουν με την ομορφιά τους. Η Κεντρική Εύβοια είναι ένας υπέροχος συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Το Όρος της Δίρφης και οι γνωστές παραθαλάσσιες πόλεις δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό που αξίζει να ανακαλύψετε. Στη νότια πλευρά του νησιού θα βρείτε τα ξακουστά «δρακόσπιτα» και το φαράγγι του Δημοσάρη. Στην ίδια πλευρά υπάρχουν και τα γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα όπως η Κάρυστος, η Ερέτρια και τα Στύρα. Ένα Σαββατοκύριακο δεν είναι αρκετό για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της αλλά είναι σίγουρα είναι μια αφορμή για να την ερωτευτείτε. Για αυτό και το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες πρόσφορες ξενοδοχείων στην Εύβοια για να την επισκεφτείτε ξανά και ξανά.

Προσφορές ξενοδοχείων στην Εύβοια

Palmariva Beach

Palmariva Beach
Εύβοια: ο ιδανικός προορισμός για Σαββατοκύριακο
Το Palmariva Beach

Το ξενοδοχείο Palmariva Beach βρίσκεται στη Ερέτρια Ευβοίας. Ξεχωρίζει για το ευχάριστο περιβάλλον, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την υπέροχη τοποθεσία του. Είναι χτισμένο μπροστά από μια τεράστια αμμώδη παραλία και περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους. Διαθέτει ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια, γαστρονομική κουζίνα και all inclusive υπηρεσίες που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Irene Studios

Irene Studios
To Irene Studios

Τα Irene Studios βρίσκονται στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας. Είναι χτισμένα αμφιθεατρικά σε ένα καταπράσινο οικόπεδο μόλις 500 μέτρα από την θάλασσα και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα εξασφαλίσουν την ξεκούραση που αναζητάτε. Ζήστε τις διακοπές που σας αξίζουν σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

Brown Beach Chalkida

Brown Beach Chalkida
To Brown Beach Chalkida

Στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας βρίσκεται το Brown Beach Chalkida. Ένα περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί με βάση την δική σας απόλαυση και ξεκούραση. Διαθέτει 119 δωμάτια διακοσμημένα με ρετρό πινελιές, καλαίσθητα και με όλες τις ανέσεις. Χαλαρώστε στην πισίνα ή την παραλία που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο και απολαύστε τις υπηρεσίες του οι οποίες θα σας προσφέρουν μια εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Εύβοια εδώ.

About Ekdromi.gr