luxury hotels

Αύγουστος 5 Αστέρων από το ekdromi.gr

Οι διακοπές του καλοκαιριού είναι, για πολλούς, η στιγμή της χαλάρωσης για ολόκληρο το έτος. Είναι οι λίγες, ή πολλές, αυτές ημέρες που θα μας κάνουν να “ξεφύγουμε” από τις σκοτούρες και τα προβλήματα. Είναι οι ημέρες αυτές που θα μας “γεμίσουν τις μπαταρίες” για τη χρονιά που έρχεται. Τι καλύτερο λοιπόν από το να χαρίσετε στον εαυτό σας μια διαμονή με όλες τις ανέσεις. Μια διαμονή σε ένα luxury περιβάλλον 5 αστέρων. Τώρα, μέσα από τις προσφορές του ekdromi.gr, του μεγαλύτερου site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, μπορείτε να απολαύσετε τις ανέσεις και την πολυτέλεια ενός luxury ξενοδοχείου, σε μοναδικές τιμές. Αύγουστος 5 Αστέρων από το ekdromi.gr και φύγαμε για αξέχαστες διακοπές!

Αύγουστος 5 Αστέρων από το ekdromi.gr

Αν η προτεραιότητά σας είναι ο προορισμός, τότε οι επιλογές που προσφέρει το ekdromi.gr είναι πραγματικά ανεξάντλητες! Μέσα από το ειδικό section Luxury Hotels του ekdromi.gr θα βρείτε το πολυτελές κατάλυμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, σε περισσότερους από 50 υπέροχους καλοκαιρινούς προορισμούς! Κέρκυρα, Άνδρος, Ζάκυνθος, Κρήτη, Σαντορίνη, Μονεμβασιά, Ναύπλιο, Μάνη και δεκάδες ακόμα μέρη σας περιμένουν. Τα luxury, 5 Αστέρων, ξενοδοχεία τους θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές πολυτέλειας και ξεκούρασης.

Αλλά ακόμα και αν ο προορισμός έρχεται δεύτερος και η κύρια προτεραιότητά σας είναι το ξενοδοχείο και οι επιλογές που προσφέρει, μέσα από το ekdromi.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αναζητήσεις σας και, χρησιμοποιώντας τα ειδικά φίλτρα του, να βρείτε το luxury hotel που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Ξενοδοχεία family friendly, με spa και σάουνα, με γαστρονομικές επιλογές, πισίνα και δεκάδες άλλες παροχές, θα κάνουν την αναζήτησή σας μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία. Μια εμπειρία που θα ολοκληρωθεί στην τελική επιλογή του ιδανικού ξενοδοχείου. Και όλα αυτά με εκπτώσεις που, σε πολλές περιπτώσεις, ξεπερνούν το 50%.

Τι περιμένετε λοιπόν, ένας Αύγουστος 5 Αστέρων σας περιμένει για να σας χαρίσει μια υπέροχη εμπειρία διακοπών μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων που το ekdromi.gr σας προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι!

Ο Αύγουστος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος του και οι περισσότεροι από εμάς έχουν ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι περισσότεροι, όχι όλοι. Πάντα υπάρχουν και οι ταξιδιώτες που αφήνουν τις διακοπές τους για τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Η αλήθεια είναι πως τις ημέρες αυτές οι ευκαιρίες είναι πάντα περισσότερες. Η μαζική προσέλευση κόσμου στα νησιά μειώνεται, οι παραλίες συγκεντρώνουν εμφανώς λιγότερους λουόμενους, οι βόλτες είναι πιο χαλαρές. Και η διαμονή όμως γίνεται πιο εύκολη. Τα ξενοδοχεία δεν έχουν την πληρότητα που παρατηρείται στις αρχές του μήνα, οπότε οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες. Το ekdromi.gr το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στα ομορφότερα μέρη της χώρας, ειδικά για τις ημέρες αυτές. Τέλος Αυγούστου με μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων λοιπόν αποκλειστικά από το ekdromi.gr.

Τέλος Αυγούστου με μεγάλες προσφορές

Η αλήθεια είναι πως μέσα από τις προσφορές του ekdromi.gr για το τέλος Αυγούστου μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Για αυτό είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά φίλτρα πριν πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας. Ξεκινήστε λοιπόν με τις ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρεστε έτσι ώστε να απομονώσετε μόνο τις προσφορές που αφορούν το συγκεκριμένο διάστημα. Και πάλι όμως δεν έχετε τελειώσει. Οι προσφορές για τέλος Αυγούστου είναι περισσότερες από 350 οπότε καλείστε να εξετάσετε περισσότερες παραμέτρους για το ταξίδι σας. Θέλετε να ματεκινηθείτε οδικώς; Η μαγευτική Πελοπόννησος σας περιμένει με μια σειρά εξαιρετικών προτάσεων στα πιο όμορφα μέρη της. Οι παραλίες της Κατερίνης και της Λεπτοκαρυάς, καθώς και το Λιτόχωρο αποτελούν εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις. Όπως άλλωστε και η Χαλκιδική.

Ακόμα όμως και αν σας συναρπάζει το ταξίδι με πλοίο, μέσα από το ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε προσφορές σε 28 από τα ομορφότερα νησιά μας. Είτε θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά του Ιονίου, είτε τη γραφικότητα των Κυκλάδων ή τις Σποράδες και το Ανατολικό Αιγαίο, ακόμα και την Κρήτη που τα συνδυάζει όλα, μέσα από το ekdromi.gr θα βρείτε σίγουρα μια ή και περισσότερες προσφορές ξενοδοχείων που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Και πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Βρείτε όλες τις προσφορές μας εδώ!

Ένα από τα ομορφότερα στολίδια του Ιονίου, κατά πολλούς το ομορφότερο. Η Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, είναι ένας υπέροχος προορισμός. Είναι ένα από τα νησιά που αποπνέουν την ίδια γοητεία, χειμώνα – καλοκαίρι. Σαφέστατα όμως, οι ζεστές ημέρες του καλοκαιριού είναι οι πλέον ιδανικές για να επισκεφθεί κανείς το πανέμορφο αυτό νησί. Η Κέρκυρα, με τις υπέροχες παραλίες της, την πολυπολιτισμική της πόλη και την απέραντη γραφικότητα περιμένει τους χιλιάδες επισκέπτες της και φέτος για να τους χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Μέσα από το ekdromi.gr, θα βρείτε και φέτος τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων τον Αύγουστο στην Κέρκυρα!

Προσφορές Ξενοδοχείων τον Αύγουστο στην Κέρκυρα

5* Corfu Holiday Palace

Το 5* Corfu Holiday Palace
Το 5* Corfu Holiday Palace

Μία πολυτελής διαμονή στην Κέρκυρα σας περιμένει, στο ιστορικό Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace. Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace, (ex Hilton International) είναι το μοναδικό που προσφέρει υπέροχη θέα στο διάσημο Ποντικονήσι. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 4χμ. από την παλιά πόλη της Κέρκυρας (ιστορικό μνημείο της Unesco). Είναι χτισμένο στο Κανόνι, σε έκταση 45,000 τετραγωνικών μέτρων, σε μια χερσόνησο ιδιαίτερου φυσικού κάλους με πεύκα, κυπαρίσσια, ευκαλύπτους και μια μαγευτική παραλία με γαλαζοπράσινα νερά. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διαμονής.

5* LABRANDA Sandy Beach Resort

Το 5* Labranda Sandy Beach Resort
Το 5* Labranda Sandy Beach Resort

To LABRANDA Sandy Beach Resort βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Κέρκυρας και δίπλα στο προστατευόμενο οικοσύστημα Natura. Προσφέρει στους επισκέπτες έναν κόσμο συναρπαστικών εγκαταστάσεων, 684 δωμάτια και σουίτες που απλώνεται σε ευρύχωρους κήπους. Είναι πολύ δημοφιλές για οικογένειες καθώς περιλαμβάνει ημερήσιες δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Το θέρετρο έχει διάφορες επιλογές για φαγητό, άφθονες αθλητικές εγκαταστάσεις, καταστήματα, ανέσεις και καθημερινή διασκέδαση, καταπληκτικά τοπία και καταφύγια για χαλάρωση σας περιμένουν.

4* Sunshine Corfu Hotel & Spa

Το 4* Sunshine Corfu Hotel & Spa
Το 4* Sunshine Corfu Hotel & Spa

Tο Sunshine Corfu Hotel & Spa βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και δίπλα ακριβώς στο όμορφο, παραθαλάσσιο χωριό Νησάκι. Tο ξενοδοχείο, που απέχει μόλις μισή ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη της Κέρκυρας, μαγεύει με την πρώτη ματιά τον επισκέπτη. Χτισμένο αμφιθεατρικά σε έναν καταπράσινο λόφο από ελαιόδεντρα και πεύκα, με καταπληκτική θέα στο Ιόνιο, το Sunshine Corfu Hotel & Spa προσφέρει ένα συναρπαστικό συνδυασμό υπηρεσιών και παροχών που μετατρέπουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε επίγειο παράδεισο: Υπέροχη τοποθεσία, πλούσια γκάμα άνετων δωματίων, εξαιρετικό φαγητό, δραστηριότητες και σπορ για παιδιά και μεγάλους, ένα μοναδικό Spa, νυχτερινή διασκέδαση και κυρίως… τους ανθρώπους των ξενοδοχείων Sunshine που παρέχουν εγκάρδια τις υπηρεσίες τους, εξασφαλίζοντας ότι ο επισκέπτης απολαμβάνει κοντά μας την κάθε στιγμή των καλοκαιρινών του διακοπών.

Και φυσικά οι μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων τον Αύγουστο στην Κέρκυρα από το ekdromi.gr δεν εξαντλούνται εδώ! Βρείτε όλες τις προσφορές μας και ξεκινήστε το ταξίδι σας!

Ο 15Αύγουστος είναι εδώ και πλέον οι περισσότεροι είμαστε σε διακοπές. Παραδοσιακά, αυτή η γιορτή χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη έξοδο των εκδρομέων από τις πόλεις. Αποτέλεσμα αυτού είναι, ειδικά στους δημοφιλείς προορισμούς, η πληρότητα των ξενοδοχείων να αγγίζει το απόλυτο. Κι όμως, ακόμα και για εσάς που δεν έχετε κανονίσει τις διακοπές σας, ή θέλετε να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι με μια ακόμα μικρή εξόρμηση, το ekdromi.gr σας προσφέρει τη λύση με μοναδικές προσφορές της τελευταίας στιγμής για το 2ο μισό του Αυγούστου! Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr είναι εδώ για να σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε! Αύγουστος στο ekdromi.gr με τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία!

Αύγουστος στο ekdromi.gr

Πάντα αυτή την περίοδο τα νησιά έχουν την τιμητική τους. Και το ekdromi.gr σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές, στα πιο όμορφα Ελληνικά νησιά! Αν προτεραιότητά σας είναι το γαλάζιο της θάλασσας του Ιονίου, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, οι Παξοί, η Λευκάδα και τα Κύθηρα σας περιμένουν για να σας χαρίσουν αξέχαστες Αυγουστιάτικες στιγμές.

Αν πάλι είστε από αυτούς που προτιμούν τη γραφικότητα των Κυκλάδων τότε και εδώ οι επιλογές είναι εξαιρετικές. Η παραδοσιακή ομορφιά της Πάρου, οι πανέμορφες παραλίες της Μυκόνου , η ομορφιά της χώρας της Άνδρου, η άμεσα προσβάσιμη Τζιά, ακόμα και η ήρεμη και χαλαρωτική Σχοινούσα θα αποτελέσουν το ιδανικό φόντο για τις ομορφότερες Αυγουστιάτικες αναμνήσεις σας.

Αύγουστος στην Ελλάδα όμως δεν είναι μόνο τα νησιά. Οι ομορφιές της Πελοποννήσου έχουν άλλη χάρη τον μήνα αυτόν. Οι παραλίες της Χαλκιδικής και του Πλαταμώνα επίσης. Η φυσική ομορφιά της Πάργας όπως και τα Σύβοτα, είναι μερικές από τις πιο όμορφες εξορμήσεις για όσους θέλουν να κινηθούν οδικώς για τις διακοπές τους.

Ο Αύγουστος είναι υπέροχος και το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τις διακοπές σας. Βρείτε όλες τις προσφορές του Αυγούστου εδώ!

About Ekdromi.gr