Εξόρμηση στην Πύλο

Εξόρμηση στην Πύλο

Στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άνοιγμα του όρμου του Ναβαρίνου, βρίσκεται η όμορφη κωμόπολη της Πύλου. Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για έναν από τους πιο όμορφους και ενδιαφέροντες προορισμούς της Πελοποννήσου. Η αρχιτεκτονική της, με τα έντονα παραδοσιακά στοιχεία, αλλά και η πανέμορφη μαρίνα της, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Πύλο ξεχωριστή. Παράλληλα, πρόκειται για μια πόλη με έντονη ιστορία. Στον όρμο του Ναβαρίνου, στις 20 Οκτωβρίου 1827 έγινε μια από τις πιο μεγάλες και διάσημες ναυμαχίες. Η γνωστή σε όλους Ναυμαχία του Ναβαρίνου. Υπέροχες παραλίες, γευστική τοπική κουζίνα και χαρακτηριστικά που θυμίζουν έντονα νησί, συνθέτουν το παζλ ενός από τους πιο όμορφους προορισμούς της Πελοποννήσου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια καλοκαιρινή εξόρμηση στην Πύλο!

Εξόρμηση στην Πύλο – Προσφορές ξενοδοχείων

Το Artemis Suites

Το Artemis Suites

Φυσικά το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από έναν τόσο ιδιαίτερο προορισμό. Για το φετινό καλοκαίρι, οι προτάσεις και οι προσφορές είναι πραγματικά ξεχωριστές! Στην παραλία Ρωμανού, βρίσκουμε το Artemis Suites, ένα κατάλυμα που απέχει μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Διαθέτει κλιματιζόμενες μονάδες με βεράντα, καθιστικό και τραπεζαρία. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας σας πραγματικά μια υπέροχη διαμονή.

Το Imathoessa στη Γιάλοβα Μεσσηνίας

Το Imathoessa στη Γιάλοβα Μεσσηνίας

Στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, συναντάμε το Imathoessa. Ένα όμορφο συγκρότημα που συνδέει την ιστορία με το σύγχρονο πολιτισμό. Η άνεση και η πολυτέλεια είναι τα 2 βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου. Στην Ημαθόεσσα θα σας προξενήσει εντύπωση το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και οι άψογες υπηρεσίες. Στόχος και επιθυμία του ξενοδοχείου άλλωστε, είναι να αποκομήσει ο επισκέπτης άριστες εντυπώσεις. Τρεις ευρύχωρες ανεξάρτητες κατοικίες με 18 επιπλωμένα διαμερίσματα θα σας εξασφαλίσουν την ομορφότερη δυνατή διαμονή, αλλά και έναν χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο χάρη στα στρώματα coco-mat που διαθέτουν. Κουζίνα, τραπεζαρία αλλά και τηλεόραση plasma δίνουν σε κάθε δωμάτιο την ευκαιρία για αυτονομία αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η μαγευτική Πύλος σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι. Το ekdromi.gr σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων και για την Πύλο. Δείτε όλες τις προσφορές εδώ!

Στις δυτικές ακτές του Νομού Μεσσηνίας, βρίσκεται η πενέμορφη κωμόπολη της Πύλου. Χαρακτηρίζεται από το έντονο νησιώτικό της χρώμα κι από το πλούσιο και πολυτάραχο παρελθόν της, μιας και εκεί έγινε η γνωστή ναυμαχία του Ναβαρίνου. Ο Όρμος του Ναβαρίνου, που είναι το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Πελοποννήσου, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία απλώνεται η πόλη της Πύλου. Η παραδοσιακή της αρχιτεκτονική αλλά και η σύγχρονη μαρίνα που διαθέτει, την κάνει έναν από τους πιο όμορφους και ταυτόχρονα ενδιαφέροντες προορισμούς της Πελοποννήσου. Για αυτό άλλωστε, οι επισκέπτες της κάθε χρόνο την προτιμούν. Είναι ένα ήρεμο μέρος, έχοντας αφήσει πίσω την ταραχώδη ιστορία της. Πλέον, στην Πύλο μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του, αγναντεύοντας τη θέα του όρμου. Μπορεί παράλληλα να θαυμάσει και να χαλαρώσει στην γραφική πόλη, κάνοντας τη βόλτα του. Ειδικά αυτή την εποχή, η Πύλος την Πρωτομαγιά είναι μοναδική!

Πύλος – Τι να δείτε

Ανάμεσα στη χαλάρωση και τις βόλτες σας, μην παραλείψετε να δείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πύλου. Βγαίνοντας από τον οικισμό, περάστε από τις Καμάρες. Αξίζει φυσικά να επισκεφθείτε και το σήμα κατατεθέν της πόλης, το Νεόκαστρο (ή Νιόκαστρο) που δεσπόζει από πάνω της. Μια βόλτα στο λιμάνι, ειδικά όταν πέσει ο ήλιος, είναι ιδανική. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε πλάι στο νερό, και να πάρετε το δείπνο σας σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που βρίσκονται στον όρμο.

Μοναδική προσφορά για την Πύλο

Το Artemis Suites στην Πύλο

Το Artemis Suites στην Πύλο

Ειδικά για την Πρωτομαγιά (αλλά μέχρι και τον Αύγουστο), το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μια μοναδική προσφορά στο ξενοδοχείο Artemis Suites στην παραλία Ρωμανού. Ένα εξαιρετικό κατάλυμαμε κήπο, στο χωρίο Ρωμανός που απέχει μόλις ένα λεπτό από την παραλία.

Στα δωμάτια του Artemis Suites, που είναι όλα κλιματιζόμενα, θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να αδειάσετε το μυαλό σας στη βεράντα, ενώ θα έχετε όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να απολαύσετε μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή.

About Ekdromi.gr