λίμνη πλαστήρα

5 Προτάσεις για το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για μικρές αποδράσεις. Ποιοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί σύμφωνα με τους χρήστες του Ekdromi.gr; Ας τους ανακαλύψουμε μέσα από 5 προτάσεις για το φθινόπωρο.

5 Προτάσεις για το φθινόπωρο

Πήλιο

Το Πήλιο είναι ένας μαγευτικός προορισμός ιδανικός για όλες τις εποχές του χρόνου. Το εντυπωσιακό βουνό των Κενταύρων με τα πανέμορφα δάση και τα γραφικά χωριά θα σας χαρίσει στιγμές αξέχαστες. Θα εντυπωσιαστείτε με την παραδοσιακή Πηλιορείτικη Αρχιτεκτονική, τα όμορφα αρχοντικά και τους προσεγμένους ξενώνες, τα πλακόστρωτα καλντερίμια και την μαγευτική θέα. Η επίσκεψη στο Πήλιο το φθινόπωρο σας προσφέρει την δυνατότητα για δραστηριότητες στη φύση όπως ιππασία, ποδήλατο βουνού, πεζοπορία και πολλά άλλα.

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι είναι ο απόλυτος  φθινοπωρινός προορισμός στην Ελλάδα. Θα χαρείτε τις δραστηριότητες στη φύση, τα πανέμορφα φαράγγια και ποτάμια, θα εξερευνήσετε τα γραφικά χωριά και τα ιστορικά μοναστήρια. Οι διακοπές στο Καρπενήσι θα διεγείρουν όλες σας τις αισθήσεις. Απολαύστε την φυσική ομορφιά σε ένα μέρος γεμάτο ζωντάνια, ζεστή ατμόσφαιρα, εντυπωσιακά αξιοθέατα και πεντανόστιμες γεύσεις. 

Ορεινή Αρκαδία

Εάν ονειρεύεστε ένα ταξίδι σε έναν προορισμό γεμάτο παράδοση και γραφικότητα, πυκνά ελατοδάση και επιβλητική φυσική ομορφιά, τότε η Ορεινή Αρκαδία με τα πανέμορφα χωριά της θα σας μαγέψει. Η κοσμοπολίτικη Δημητσάνα με την μοναδική αρχιτεκτονική και τους καλοδιατηρημένους ξενώνες θα σας εντυπωσιάσει. Στη Στεμνίτσα θα θαυμάσετε τον πύργο του Ροϊλού, το αρχοντικό του Μπουρνάζου και θα ανεβείτε μέχρι το Κάστρο για να απολαύσετε την πανοραμική θέα. Θα συνεχίσετε την εξερεύνηση σας στα σοκάκια της Καρύταινας και θα χαθείτε στις ομορφιές του τοπιού. Η απόδραση στην Ορεινή Αρκαδία είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. 

Τρίκαλα Κορίνθιας

Τα Τρίκαλα Κορίνθιας σας προσκαλούν σε μια ονειρεμένη απόδραση σε πανέμορφα φυσικά τοπία που θα σας μαγνητίσουν και θα σας προσφέρουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Πανέμορφες διαδρομές, λίμνες, δάση και μια μαγευτική αύρα που θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Στις πετρόκτιστες πλατειές με τα παραδοσιακά ταβερνάκια θα απολαύσετε τοπικά εδέσματα φτιαγμένα με αγνά υλικά.

Λίμνη Πλαστήρα

Μια ταξιδιωτική εμπειρία γεμάτη περιπέτειες σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η Λίμνη Πλαστήρα είναι ένας προορισμός για φυσιολάτρες, φίλους των εναλλακτικών σπορ άλλα και για όσους θέλουν να απολαύσουν τα αξιοθέατα και να χαλαρώσουν διπλά στη φύση. Το φθινόπωρο, η λίμνη θα σας χαρίσει μαγευτικές εικόνες που δύσκολα θα τις ξεχάσετε. 

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το φθινόπωρο

Εάν προγραμματίζετε μια φθινοπωρινή απόδραση για να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα, οι επιλογές που έχετε είναι σίγουρα πολλές. Οι φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα ξεχωρίζουν για τη φυσική τους ομορφιά, τις πολλές επιλογές που προσφέρουν σε δραστηριότητες, τα μοναδικά καταλύματα αλλά και το καλό φαγητό. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για το φθινόπωρο μέσα από το Ekdromi.gr. Υπέροχα μέρη για να απολαύσετε την απόδραση των ονείρων σας, με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων που εξασφαλίζει για εσάς το Ekdromi.gr.

Καστοριά

Καστοριά
Οι κορυφαίοι προορισμοί για το φθινόπωρο
Καστοριά

Η Καστοριά είναι μια πόλη που η ρομαντική της αύρα σας μαγεύει από την πρώτη στιγμή. Με την ατμόσφαιρα που προσφέρει η πανέμορφη λίμνη θα νιώσετε γαλήνη και ηρεμία. Τα χρώματα του φθινοπώρου που καθρεφτίζονται στη λίμνη σε συνδυασμό με το ορεινό τοπίο προσφέρουν εικόνες αξεπέραστες. Αυτή τη μοναδική γοητεία συμπληρώνουν τα γραφικά σοκάκια με τα παραδοσιακά αρχοντικά, τα νεοκλασικά κτίσματα και οι βυζαντινές εκκλησίες που θα συναντήσετε στους περιπάτους σας. Η Καστοριά είναι ο ιδανικός προορισμός για ρομαντικές διακοπές και πολλές στιγμές χαλάρωσης.

Ορεινή Ναυπακτία

Ορεινή Ναυπακτία
Ορεινή Ναυπακτία

Η Ορεινή Ναυπακτία είναι ένας προορισμός που προσφέρει την απόλυτη ομορφιά της φύσης. Είναι βυθισμένη σε πυκνά δάση με βελανιδιές, καρυδιές, καστανιές και πλατάνια. Τα χωριά της, αν και δεν είναι πολύ τουριστικά, θα σας εντυπωσιάσουν με την γραφικότητα, την ομορφιά και την φιλοξενία των κατοίκων. 45 πανέμορφα χωριά όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορίες, βόλτες με ποδήλατο και πολλές άλλες δραστηριότητες σε τοπία σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Εάν είστε λάτρεις των εξερευνήσεων, τότε σίγουρα αυτός είναι ο προορισμός που θα απογειώσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Ορεινή Αρκαδία

Ορεινή Αρκαδία
Ορεινή Αρκαδία

Τα γραφικά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας είναι ένας ορεινός παράδεισος. Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα και Λαγκάδια είναι τα πιο δημοφιλή και το καθένα μαγεύει με την ξεχωριστή του ομορφιά. Το κάθε ένα από αυτά έχει τη δικιά του μακροχρόνια ιστορία και όλα τους είναι γεμάτα γραφικότητα και αξιοθέατα. Στην Ορεινή Αρκαδία θα απολαύσετε δραστηριότητες στη φύση, υπέροχες παραδοσιακές τοπικές γεύσεις και θα νιώσετε την φιλοξενία και την ζεστασιά των κατοίκων. Η Ορεινή Αρκαδία είναι ένα μέρος που προσφέρει όλα όσα αναζητά ένας επισκέπτης και σίγουρα ένας ανεξάντλητος προορισμός που κλέβει τις εντυπώσεις.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές στους κορυφαίος προορισμούς για το φθινόπωρο εδώ.

Φθινόπωρο με Luxury Hotels

Ξεπεράσαμε τα μέσα Οκτωβρίου και σιγά σιγά αρχίζουμε να σκεφτόμαστε σε πιο χριστουγεννιάτικο mood. Πλέον, όταν σκεφτόμαστε ταξίδι, το μυαλό μας πηγαίνει σε ζεστά, ξύλινα σαλέ. Πηγαίνει σε βόλτες σε ορεινά τοπία και σε δωμάτια τα οποία δεν θες να αποχωριστείς. Για όλους εσάς που αναζητάτε το κάτι παραπάνω στις διακοπές σας, που θέλετε να γευθείτε τις ανέσεις και την πολυτέλεια πολλών αστέρων, το ekdromi.gr έχει φροντίσει να εξασφαλίσει για εσάς τις μεγαλύτερες προσφορές σε Luxury Hotels και για αυτό το Φθινόπωρο. Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία της πολυτέλειας. Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μέσα από το ειδικό section Luxury Hotels του ekdromi.gr.

Είτε προτιμάτε τα μικρά, boutique, πλην όμως Luxury, καταλύματα, είτε σας αρέσουν τα μεγάλα ξενοδοχεία με τις πολλές ανέσεις, η κατηγορία Luxury Hotels του ekdromi.gr τα συνδυάζει όλα. Χαρίστε στον εαυτό σας τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης που προσφέρουν τα ξενοδοχεία με spa. Περιηγηθείτε στις προσφορές των 5άστερων ξενοδοχείων και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Βρείτε luxury ξενοδοχεία με εσωτερική πισίνα, spa, χαμάμ ή σάουνα. Δοκιμάστε γευστικές δημιουργίες από έμπειρους σεφ. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεφύγει για λίγες μέρες σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Και όλα αυτά, με τις καλύτερες τιμές!

Δεν είναι όμως μόνο το ξενοδοχείο που κάνει την παραμονή μας σε ένα μέρος αξέχαστη. Μέσα από τις προσφορές του ekdromi.gr για Luxury ξενοδοχεία μπορείτε να επισκεφθείτε μερικούς από τους πιο όμορφους φθινοπωρινούς προορισμούς της Ελλάδας. Καρπενήσι, Ορεινή Αρκαδία, Πήλιο, Λίμνη Πλαστήρα και πολλά άλλα μέρη σας περιμένουν για να σας φιλοξενήσουν στα 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία τους.

Μη χάνετε την ευκαιρία, βρείτε σήμερα το Luxury Hotel που ταιριάζει στο γούστο σας μέσα από τις προσφορές του ekdromi.gr και ζήστε ένα αξέχαστο φθινόπωρο. Όλες τις φθινοπωρινές προσφορές για Luxury Hotels θα τις βρείτε εδώ!

Το φθινόπωρο είναι ακόμα μια ιδανική περίοδος για εξορμήσεις. Μικρές ή μεγάλες. Οι ορεινοί (κυρίως) προορισμοί είναι στα καλύτερά τους και η θερμοκρασία είναι ό,τι πρέπει για βόλτες στη φύση! Υπάρχουν όμως και αυτοί που θέλουν το κάτι παραπάνω από τη διαμονή τους. Που δεν τους αρκεί ένα καλό ξενοδοχείο που προσφέρει μεγάλη γκάμα ανέσεων. Είναι αυτοί που “τα θέλουν όλα”. Άνεση, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, γευστικές απολαύσεις, χαλάρωση και περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. Είναι αυτοί που προτιμούν δηλαδή τα Luxury Hotels. Στο Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, υπάρχει ειδικό section με προσφορές και προτάσεις στα καλύτερα Luxury Hotels. Για μια διαμονή πολλών αστέρων στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Φθινόπωρο με Luxury Hotels λοιπόν από το Ekdromi.gr και ας δούμε τις επιλογές μας!

Περισσότερες από 70 προσφορές ξενοδοχείων στους ομορφότερους Ελληνικούς προορισμούς. Προσφορές που θα σας κάνουν όμως να μην θέλετε να βγείτε από το ξενοδοχείο σας. Προτάσεις διαμονής που προσφέρουν Spa, πισίνα και σάουνα για χαλάρωση, δωμάτια με ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ, αμέτρητες επιλογές σε δραστηριότητες αλλά και υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες για το γεύμα και το δείπνο σας. Ό,τι ζητά δηλαδή κανείς από μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Και μπορεί η διανομή να είναι τόσο ονειρική που να μην θέλετε να βγείτε από το ξενοδοχείο, πάντα όμως ο προορισμός είναι ένα από τα σημανιτκότερα κομμάτια του ταξιδιού. Και εδώ το Ekdromi.gr δεν στερείται προτάσεων, το αντίθετο μάλιστα. Ζάκυνθος, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Ζαγοροχώρια. Είτε επιθυμείτε να περάσετε τις μέρες σας σε μια μεγάλη πόλη, είτε σε ένα γραφικό χωριό, είτε να θυμηθείτε το καλοκαίρι σε ένα νησί, στο Ekdromi.gr θα βρείτε την προσφορά που ταιριάζει στο χαρακτήρα και τις ανάγκες σας. Και μάλιστα σε μοναδική τιμή. Οι περισσότερες προσφορές μας περιλαμβάνουν εκπτώσεις που ξεπερνούν το 40% και φτάνουν μέχρι και το 70%.

Μην περιμένετε άλλο λοιπόν. Τα Luxury Hotels του Ekdromi.gr σας πειρμένουν για ένα ξεχωριστό φθινόπωρο!

Φθινοπωρινές και χειμερινές Εξορμήσεις από το Ekdromi.gr

Έχουμε πλέον αφήσει για τα καλά πίσω το καλοκαίρι και οι όμορφοι προορισμοί του φθινοπώρου μας περιμένουν. Ακόμα και αν οι εποχές που ζούμε έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, πάντα υπάρχει διάθεση για μία (μικρή ή μεγάλη) εξόρμηση. Το φθινόπωρο στην Ελλάδα δεν στερείται επιλογών. Το αντίθετο, είτε ταξιδέψετε αεροπωρικώς, είτε οδικώς, είτε ακόμα και με το πλοίο οι προορισμοί είναι πάντα πολλοί και ενδιαφέροντες. Και πάντα το Ekdromi.gr το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προτάσεις για φθινοπωρινές και χειμερινές εξορμήσεις, με εκπτώσεις που φτάνουν και το -60%. Ας τις ανακαλύψουμε.

5* Montana Hotel & Spa
Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Όποιος και αν είναι ο προορισμός και ο τύπος διακοπών που προτιμάτε, στο Ekdromi.gr θα βρείτε σίγουρα το ξενοδοχείο που καλύπτει τις ανάγκες σας και μάλιστα στην καλύτερη τιμή! Αν είστε από αυτούς που η πολυτέλεια είναι η προτεραιότητά σας, αν θέλετε να συνδυάσετε την εξόρμησή σας με ένα spa, αλλά και να γευθείτε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες, επισκευθείτε την κατηγορία Luxury Hotels όπου ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων περιμένουν να σας φιλοξενήσουν.

4* Nevros Hotel Resort & Spa
Το 4* Nevros Hotel Resort & Spa στη Λίμνη Πλαστήρα

Αν πάλι ανήκετε σε αυτούς που προτιμούν τα μικρά ξενοδοχεία με την έντονη προσωπικότητα και ξεχωριστό στυλ. Αν σας αρέσει η εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής που προσφέρουν, αλλά και οι κομψά διακοσμημένοι χώροι τους. Σας προτείνουμε τα Boutique Hotels του Ekdromi.gr.

Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel
Το Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel στη Μακρινίτσα Πηλίου

Και οι μεγάλες προσφορές δεν σταματούν εδώ. Αν η παρέα σας για το ταξίδι είναι πολυμελής, ή αν απλά θέλετε να έχετε πλήρη απομόνωση και έναν δικό σας χώρο, το Ekdromi.gr για φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα σας προτείνει ξεχωριστά Studios αλλά και Βίλες.

4* AAR Hotel & Spa
Το 4* AAR Hotel & Spa στα Ιωάννινα

Είστε στο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” του Υπουργείου Τουρισμού; Τώρα μπορείτε να εξαργυρώσετε το e-voucher σας και σε ταξιδιωτικά πρακτορεία! Μην χάνετε λοιπόν την ευκαιρία, ένα όμορφο φθινόπωρο και ένας εξίσου ενδιαφέροντας χειμώνας μας περιμένουν για υπέροχα και ασφαλή ταξίδια!

Βρείτε σήμερα την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ζήστε αξέχαστες φθινοπωρινές και χειμερινές εξορμήσεις μέσα από το Ekdromi.gr.

Πολυτελείς Αποδράσεις το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που, παραδοσιακά, το μυαλό και η διάθεση αλλάζουν. Οι ιδέες και οι σκέψεις για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις φεύγουν από το γαλάζιο της θάλασσας και μεταφέρονται στο πράσινο του βουνού. Άλλωστε οι ορεινοί προορισμοί είναι στα καλύτερά τους και η θερμοκρασία είναι ό,τι πρέπει για να τους εξερευνήσουμε. Όμως υπάρχουν και αυτοί που θέλουν το κάτι παραπάνω από τη διαμονή τους. Που δεν τους αρκεί η ομορφιά ενός προορισμού και ένα καλό ξενοδοχείο. Είναι οι ταξιδιώτες που αναζητούν άνεση, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, χαλάρωση και περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. Είναι, με λίγα λόγια, αυτοί που επιλέγουν τις Πολυτελείς Αποδράσεις το φθινόπωρο.

Στις φθινοπωρινές προτάσεις του Ekdromi.gr για ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων μπορεί κανείς να βρει μοναδικές προσφορές στα πιο όμορφα μέρη της χώρας. Προσφορές που συνδυάζουν τόσο την ομορφιά του προορισμού, όσο και τις ανέσεις και το επίπεδο διαμονής του ξενοδοχείου. Προτάσεις διαμονής που προσφέρουν σάουνα, spa και πισίνα για στιγμές χαλάρωσης, δωμάτια με όλες τις ανέσεις, αλλα και αμέτρητες επιλογές σε δραστηριότητες. Και φυσικά αυτή η μοναδική εμπειρία διαμονής δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις. Ό,τι ζητά δηλαδή κανείς από μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Και μπορεί η διαμονή να είναι τόσο μαγική που να μην θέλετε να βγείτε από το ξενοδοχείο, πάντα όμως ο προορισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ταξιδιού. Και εδώ το Ekdromi.gr δεν στερείται προτάσεων, το αντίθετο μάλιστα. Πήλιο, Ναύπλιο, Ιωάννινα, Βόλος, Καρπενήσι και πολλά άλλα υπέροχα μέρη σας περιμένουν για τις πολυτελείς αποδράσεις σας. Είτε προτιμάτε να περάσετε τις μέρες σας σε μια μεγάλη πόλη, είτε σε ένα γραφικό χωριό, στο Ekdromi.gr θα βρείτε την πολυτελή προσφορά που ταιριάζει στο χαρακτήρα και τις ανάγκες σας. Και μάλιστα σε μοναδική τιμή. Οι περισσότερες προσφορές μας περιλαμβάνουν εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 55%.

Μην περιμένετε άλλο λοιπόν. Οι Πολυτελείς Αποδράσεις το φθινόπωρο σας περιμένουν!

Ο καιρός είναι πλέον για τα καλά χειμωνιάτικος. Το περιβάλλον εξακολουθεί να μην είναι το ιδανικό για χειμερινές αποδράσεις, όμως δεν παύουμε να ονειρευόμαστε και να σκεπτόμαστε τις επιλογές που έχουμε σε πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Όποτε το μυαλό μας ταξιδεύει σε ονειρικές διακοπές, πάντα η σκέψη μας οδηγεί σε πολυτελή ξενοδοχεία. Για τον λόγο αυτό, το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, μας προσφέρει την κατηγορία Πολυτελείς Αποδράσεις όπου μπορεί κανείς να βρει Luxury Hotels σε μοναδικές τιμές! Ας δούμε λοιπόν τις Premium προτάσεις του Εkdromi.gr και τις μεγάλες εκπτώσεις του σε ξενοδοχεία πολλών αστέρων!

Πολυτελείς Αποδράσεις

Απολαύστε μία εμπειρία διαμονής πολλών αστέρων. Ζήστε την πολυτέλεια και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με έκπτωση εώς 70%. Στο Ekdromi.gr είναι εφικτό και μάλιστα σε μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι!

Επιλέξτε τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων, ή σε αυτά των 5 αστέρων! Όποια και να είναι η επιλογή σας, το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από τις επιλογές του ekdromi.gr θα βρείτε το πολυτελές ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, και μάλιστα στην καλύτερη τιμή!

Αν ο προορισμός σας είναι ορεινός, τότε σίγουρα η Αράχωβα είναι η ιδανική επιλογή. Κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει τις ομορφιές των χωριών του Πηλίου. Και εκεί, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές σε πολυτελή ξενοδοχεία. Αν είστε από αυτούς που έλκονται από τις εκδρομές στη φύση, το Καρπενήσι είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Αν πάλι προτιμάτε τις ανέσεις μιας πόλης, συνδυάζοντας τη γραφικότητα με τις ανέσεις και τις επιλογές, τότε αναμβισβήτητα τα Ιωάννινα μπορούν να σας προσφέρουν τα πάντα. Ή ακόμα και το γραφικό Ναύπλιο που δένει αριστοτεχνικά την ομορφιά με την ιστορία.

Με τις Πολυτελείς Αποδράσεις του Ekdromi.gr θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε κάνοντας spa και sauna. Να δοκιμάσετε υπέροχες γεύσεις και απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Βρείτε όλες τις προσφορές για πολυτελείς αποδράσεις εδώ!

Φθινοπωρινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr


Όσο και αν το μυαλό μας θέλει να σκέφτεται πάντα καλοκαίρι, το φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Ημερολογιακά είμαστε ήδη στα μέσα του πρώτου μήνα του φθινοπώρου αλλά τόσο ο καιρός όσο και η διάθεση, μας επιτρέπουν να αποκαλούμε την περίοδο αυτή “παράταση του καλοκαιριού”. Παρότι όμως το καλοκαίρι έχει πολλούς και ένθερμους υποστηρικτές, και το φθινόπωρο έχει τους δικούς του. Ταξιδιώτες που αρέσκονται να πραγματοποιούν τις εκδρομές τους παρέα με τον ήλιο και τη δροσιά του φθινοπώρου. Αν μη τι άλλο, η εποχή αυτή έχει τη δική της, ξεχωριστή ομορφιά και ιδιαίτερη γοητεία. Ας δούμε λοιπόν τις προτάσεις για φθινοπωρινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr.

Το πλεονέκτημα του φθινοπώρου είναι πως μπορούμε να επιλέξουμε τόσο ανάμεσα σε αμιγώς καλοκαιρινούς προορισμούς, όσο και σε χειμερινούς. Τόσο η θάλασσα, όσο και το βουνό, έχουν κάτι υπέροχο να μας προσφέρουν.

Για όσους λοιπόν θέλουν να νιώσουν τη φθινοπωρινή ομορφιά των νησιών, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε νησιωτικούς προορισμούς. Πώς θα σας φαινόταν μια φθινοπωρινή εξόρμηση στις κυκλάδες για να γευθείτε την απέραντη θέα της Σαντορίνης; Για μια πιο κοντινή εξόρμηση, τα νησιά του Αργοσαρωνικού αποτελούν την πιο σίγουρη λύση! Αίγινα, Ύδρα και Σπέτσες απέχουν ελάχιστα απο την Αθήνα και σας προσφέρουν τη νότα αναζωογόνησης που έχετε ανάγκη. Ή ακόμα και η Εύβοια με τις πολλές και διαφορετικές επιλογές της, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για φθινοπωρινή απόδραση.

Για όσους προτιμούν να κινηθούν οδικώς, η Πελοπόννησος αποτελεί πάντα μια ιδανική επιλογή. Το μαγευτικό Ναύπλιο, τα Τρίκαλα Κορινθίας, η Μονεμβασιά και πολλοί άλλοι υπέροχοι προορισμοί, συνδυάζουν τη θάλασσα με το βουνό και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Ποιος μπορεί όμως να αρνηθεί την ομορφιά των χωριών του Πηλίου και της πόλης του Βόλου; Ή ακόμα ένα ταξίδι στο απέραντο φυσικό κάλλος που προσφέρει το Καρπενήσι και μια απόδραση στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Μη χάνετε χρόνο, όποια και αν είναι η επιλογή σας, οι μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για φθινοπωρινές αποδράσεις είναι εδώ και σας περιμένουν!

Πρόκειται για την εποχή που συνδέει το καλοκαίρι με τον χειμώνα. Για ένα τρίμηνο στο οποίο γίνεται η μετάβαση από τις παραλίες και τα νησιά, στους ορεινούς προορισμούς και στους περιπάτους σε καταπράσινο φόντο. Το φθινόπωρο έχει πολλά πρόσωπα, και κατά κοινή ομολογία, όλα είναι όμορφα. Η Ελλάδα έχει την ευλογία να τα συνδυάζει όλα. Οι επιλογές στα νησιά είναι άπειρες, αλλά και η ηπειρωτική Ελλάδα έχει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς. Και αυτό το φθινόπωρο, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές διαμονής στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας! Ας ανακαλύψουμε τους μοναδικούς προορισμούς και τα εξαιρετικά ξενοδοχεία στις Φθινοπωρινές αποδράσεις που μας προτείνει το ekdromi.gr!

Φθινοπωρινές αποδράσεις από το ekdromi.gr

Καταρχάς να προειδοποιήσουμε πως η επιλογή θα είναι δύσκολη. Οι προτάσεις για τις φθινοπωρινές αποδράσεις μας από το ekdromi.gr συμπεριλαμβάνουν , ούτε λίγο ούτε πολύ, 40 διαφορετικούς προορισμούς, όλους πανέμορφους και για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Σας αρέσουν οι βόλτες στη φύση και ο περίπατος σε γραφικά χωριά; Τότε θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην Ορεινή Ναυπακτία, το Καρπενήσι, τη Λίμνη Πλαστήρα, τα υπέροχα Καλάβρυτα, την Πορταριά Πηλίου, τη δημοφιλή Αράχωβα, τα Τρίκαλα Κορινθίας, τα γραφικά Ζαγοροχώρια αλλά και τη Στεμνίτσα. Αν μη τι άλλο η επιλογή δεν είναι εύκολη, πόσω μάλλον αν σκεφτείτε πως στα μέρη αυτά προσφέρονται εξαιρετικής αισθητικής και ομορφιάς καταλύματα στις μεγαλύτερες προσφορές που πολλές φορές ξεπερνούν το 50%.

Αν πάλι ονειρεύεστε όμορφα 2ήμερα σε προορισμούς με ιστορία και παράδοση, τότε και εδώ ο κατάλογος του ekdromi.gr περιλαμβάνει τη μαγευτική Καστοριά, την Αρχαία Ολυμπία, την πόλη των Ιωαννίνων, το ιστορικό Ναύπλιο, την ηρωική Μάνη και πολλά ακόμα μέρη, όλα με τη δική τους ξεχωριστή ομορφιά.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που γοητεύονται από την ομορφιά των Ελληνικών νησιών ακόμα και τον Οκτώβριο. Και για εσάς το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει καταπληκτικά ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο, τη Μυτιλήνη, την Πάρο αλλά και τις Σπέτσες.

Η Ελλάδα το φθινόπωρο είναι ανεξάντλητη, το ίδιο και οι επιλογές από το ekdromi.gr. Δείτε μια μια τις προσφορές μας, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και οι φθινοπωρινές ομορφιές σας περιμένουν!

Βρείτε όλες τις προσφορές για Φθινοπωρινές Αποδράσεις εδώ!

Προσφορές ξενοδοχείων για φθινοπωρινές αποδράσεις

Το φθινόπωρο μπορεί να γίνει η αγαπημένη μας εποχή για ταξίδια καθώς προσφέρεται για να ανακαλύψουμε μέρη σε όλη την Ελλάδα που έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Με σύμμαχο τον καιρό αλλά και τα υπέροχα χρώματα της φύσης, είναι η ιδανική περίοδος για να οργανώσετε μια μικρή ή μεγάλη εξόρμηση σε υπέροχους προορισμούς. Το φθινόπωρο μπορούμε να ανακαλύψουμε γραφικές πόλεις, παραδοσιακά χωριά, βουνά και λίμνες. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Πάμε να ανακαλύψουμε τις μοναδικές προτάσεις για φθινοπωρινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr.

Grand Serai Hotel – Ιωάννινα

Grand Serai Hotel
Φθινοπωρινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr
Το Grand Serai Hotel

Το Grand Serai Hotel βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο των Ιωαννίνων. Πρόκειται για ένα αυθεντικό παλάτι χτισμένο σε μια έκταση 13.000 τ.μ. με στοιχεία από την Μέση Ανατολή και συνδυάζει μοναδικά το παραδοσιακό στιλ με την ανυπέρβλητη πολυτέλεια. Ξεχωρίζει για την έμφαση που δίνει στην παραμικρή λεπτομέρεια, την φιλοξενία και τη μοναδική ατμόσφαιρα που κάνουν την διαμονή σας μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητα.

Oniropetra Boutique Hotel – Καρπενήσι

Oniropetra Boutique Hotel
To Oniropetra Boutique Hotel

Μόλις 5χλμ από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου βρίσκεται το Oniropetra Boutique Hotel. Ο συνδυασμός την μοντέρνας και μίνιμαλ διακόσμησης με την παράδοση δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα κάνει την διαμονή σας εκεί μια εμπειρία ζωής. Η φιλοξενία, η ζεστασιά, η αισθητική του χώρου και η μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου το κάνουν ιδανικό προορισμό που διαθέτει όλα τα στοιχεία για να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες κάθε επισκέπτη.

Olympus Thea Boutique Hotel – Πιερία

Olympus Thea Boutique Hotel
To Olympus Thea Boutique Hotel

Κατά μήκος της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης βρίσκεται το Olympus Thea Boutique Hotel. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής με φόντο τον Όλυμπο και πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Συνδυάστε τη διαμονή σας με δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορειβασία, ιππασία και ορεινή ποδηλασία. Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για φθινοπωρινές αποδράσεις εδώ.

About Ekdromi.gr