σεπτέμβριος στο ναύπλιο

Σεπτέμβριος στο Ναύπλιο

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν προορισμό για όλες τις εποχές. Πόσοι από εμάς δεν το έχουν απολαύσει τους ηλιόλουστους καλοκαιρινούς μήνες. Πόσοι ακόμα δεν έχουμε χαρεί το καρναβάλι του. Ακόμα, πολλοί από εμάς το έχουμε επισκεφθεί και το Πάσχα, όπου η φύση είναι στα καλύτερά της. Και τέλος, ακόμα και οι γιορτές είναι ξεχωριστές στην όμορφη Πλατεία Συντάγματος. Με λίγα λόγια, το Ναύπλιο είναι ένας προορισμός που τον χαίρεσαι κάθε στιγμή του χρόνου. Η απόστασή του από την Αττική, μικρή. Δίχως αμφιβολία λοιπόν, είναι μια ξεχωριστή και σίγουρα μοναδική πρόταση για Σαββατοκύριακα του Φθινοπώρου. Τι έχει λοιπόν να μας χαρίσει ο Σεπτέμβριος στο Ναύπλιο;

Σεπτέμβριος στο Ναύπλιο

Είναι αυτή η όμορφη αίσθηση όπου ο ζεστός καιρός του καλοκαιριού, δίνει σιγά σιγά τη θέση του στο πρώτο φθινοπωρινό, δροσερό αεράκι. Η βόλτα στην Ακροναυπλιά έχει μια ξεχωριστή ομορφιά, η θέα της θάλασσας του φθινοπώρου σου δημιουργεί μια αίσθηση διαφορετική. Η άνοδος στο Κάστρο του Παλαμηδίου γίνεται πλέον πιο εύκολα (για τους τολμηρούς που θα ανέβουν και τα 999 σκαλιά) αφού ο καιρός είναι σύμμαχος. Η θέα της πόλης από ψηλά εξακολουθεί να είναι μαγευτική. Αλλά και μέσα στην πόλη η αίσθηση είναι υπέροχη. Βόλτα στα στενά σοκάκια, στο σημείο της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια. Περίπατος ανάμεσα στα ιστορικά παραδοσιακά δρομάκια του Ναυπλίου και στο τέλος η χαλάρωση στην Πλατεία Συντάγματος για καφέ, ποτό ή φαγητό. Αν μη τι άλλο, το φθινόπωρο είναι μια εποχή που το Ναύπλιο είναι πιο φιλόξενο από ποτέ.

Προσφορές ξενοδοχείων στο Ναύπλιο

Και για τους φθινοπωρινούς μήνες το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για το 2ήμερό σας στο Ναύπλιο. Για να συνδυάσετε της ομορφιές της περιοχής με την καλύτερη διαμονή, και μάλιστα στη χαμηλότερη τιμή. Το Dias Hotel αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες προτάσεις στο Ναύπλιο. Πρόκειται για πρώην κατοικία του Υψηλάντη και μόνο αυτό ως γεγονός κάνει την διαμονή εκεί, μια σπάνια εμπειρία. Κατά τη διαμονή σας θα νιώσετε την πολυτέλεια στα καλύτερά της. Στο Ilion Traditional Hotel θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στην ιστορία του Ναυπλίου. Χτισμένο στην Ακροναυπλιά, σας φιλοξενεί σε ένα επιβλητικό κτίριο, χτισμένο αιώνες πριν. Τέλος, στις προτάσεις μας υπάρχει και το εξαιρετικό Chroma Design Hotel & Suites το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική θέση από την οποία μπορούν ν’ απολαύσουν την «ζωντανή» ατμόσφαιρα του κέντρου της παλιάς πόλης. To Chroma Design Hotel & Suites εμπνευσμένο από τις επιταγές της σύγχρονης διακοσμητικής, είναι χτισμένο με βάση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα. Και οι τρεις προτάσεις είναι πραγματικά μοναδικές. Εσείς; Ποια θα επιλέξετε; Αποτελεί, δίχως αμφίβολία, έναν προορισμό για όλες τις εποχές. Το Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους το 1823, είναι ένας όμορφος και σύνθετος προορισμός. Συνδυάζει άψογα την γραφικότητα, την ομορφιά της θάλασσας καθώς και τα ιστορικά μνημεία. Και όλα αυτά μέσα σε ένα κομψό περιβάλλον. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως οι επισκέπτες του το προτιμούν χειμώνα – καλοκαίρι. Το φθινόπωρο στο Ναύπλιο όμως διαθέτει μια ξεχωριστή, μια μοναδική σχεδόν αύρα που το κάνει ακόμα πιο όμορφο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μια φθινοπωρινή βόλτα στην πόλη του Ναυπλίου, και ας αφήσουμε τη μαγεία της πόλης να μας καθοδηγήσει. Να μας περάσει μέσα από τα ιστορικά στενά της πόλης, να μας χαρίσει μια χαλαρωτική βόλτα στην ακροναυπλιά και να μας ξεκουράσει με ένα ρόφημα στην Πλατεία Συντάγματος. Και όλα αυτά σε απόσταση μόλις 2 ωρών και κάτι από την Αθήνα.

Φθινόπωρο στο Ναύπλιο

Εάν είστε από αυτούς που αρέσκονται στο να εξερευνούν την ιστορία, είστε στο κατάλληλο μέρος. Μέσα στην πόλη θα βρείτε σημαντικά αξιοθέατα από πολλές και διαφορετικές χρονικές περιόδους του Ναυπλίου. Μνημεία Ενετικά, Οθωμανικά, αλλά και πολύ περισσότερα από την Ελληνική Επανάσταση, συνθέτουν το πολυπολιτισμικό παζλ αυτής της όμορφης γωνιάς της Πελοποννήσου. Για όσους από εσάς αντέχετε την ανάβαση των 999 σκαλιών, τότε μια επίσκεψη στο κάστρο του Παλαμιδίου θα σας μείνει αξέχαστη. Εκεί, εκτός από την πανοραμική θέα της πόλης που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και τη φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ακόμα όμως και αν είστε από αυτούς που επιθυμούν ένα χαλαρό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο, και πάλι το Ναύπλιο είναι ιδανικό. Τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος βρίσκονται μέσα στην πόλη. Eκεί επίσης βρίσκονται και τα cafe και bar που θα περάσετε ευχάριστα και χαλαρά την ώρα σας. Στο Ναύπλιο όλα βρίσκονται στα πόδια σας κυριολεκτικά. Ακόμα και τα ξενοδοχεία στην πόλη αυτή, έχουν την αύρα και το στυλ που ταιριάζει απόλυτα στην μεγάλη ιστορία του Ναυπλίου. Αναζητήστε μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr το ξενοδοχείο που ταιριάζει στο στυλ σας και ξεκινήστε μια υπέροχη φθινοπωρινή εξόρμηση στο Ναύπλιο! Αποτελεί δίχως αμφιβολία την πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου και αγαπημένο προορισμό για μια φθινοπωρινή απόδραση. Η όμορφη παλιά πόλη του Ναυπλίου με τα νεοκλασικά κτήρια, τα γραφικά σοκάκια και το ενετικό φρούριο θα σας παρασύρει στην μοναδική της ατμόσφαιρα. Απολαύστε την πανοραμική θέα του Ναυπλίου ανεβαίνοντας στο επιβλητικό Παλαμήδι. Αξίζει να περπατήσετε στην Ακροναυπλιά για μια ειδυλλιακή βόλτα διπλά στη θάλασσα. Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, το Ναύπλιο είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια και προσφέρει διαμονή και διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών. Τι θα λέγατε λοιπόν για μία φθινοπωρινή απόδραση στο Ναύπλιο; Ανακαλύψτε τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που σας προσφέρει το Ekdromi.gr.

Xenon Inn Hotel

Xenon Inn Hotel
φθινοπωρινή απόδραση στο ναύπλιο
Το Xenon Inn Hotel
Ένα από τα καλύτερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Ναύπλιο είναι το Xenon Inn Hotel και βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος. Χαρείτε την διαμονή σας στα πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα δίκλινα δωμάτια και την πανέμορφη σουίτα. Τα ξύλινα πατώματα και οι ζωγραφισμένες οροφές παντρεύουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό. Απολαύστε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας στο ατμοσφαιρικό Xenon Café που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο.

Ippoliti Luxury Hotel

4* Ippoliti Luxury Hotel
Το 4* Ippoliti Luxury Hotel
Το Ippoliti Luxury Hotel είναι ενα πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο του 19ου αιώνα που έχει ανακαινιστεί και συνδυάζει την παράδοση του Ναυπλίου με τις παροχές υψηλών προδιαγραφών. Ευρύχωρα δωμάτια και πολυτελείς σουίτες διακοσμημένα σε ανάλαφρο νεοκλασικό στυλ και γήινα χρώματα που προσφέρουν μια μοναδική ατμόσφαιρα ζεστασιάς και χαλάρωσης. Απολαύστε το πλούσιο πρωινό και αφεθείτε στην άψογη εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού που θα φροντίσουν για μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.

3Sixty Hotel & Suites

4* 3Sixty Hotel & Suites
Το 4* 3Sixty Hotel & Suites
Ένα ξεχωριστό boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Ναυπλίου, διπλά στο γραφικό λιμάνι και το πανέμορφο σημείο της Ακροναυπλιάς. Ένα ανακαινισμένο παλαιό αρχοντικό κτήριο του 19ου αιώνα που διακρίνεται για την εξαιρετική διακόσμηση και αρχιτεκτονική του. Η υψηλής ποιότητας και αισθητικής διακόσμηση προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική  εμπειρία . Το 3sixty διαθέτει επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή μπαρ-εστιατόρια του Ναυπλίου όπου μπορείτε να απολαύσετε φανταστικά κοκτέιλ και νόστιμα πιάτα με τα καλυτέρα και τα κορυφαία σε ποιότητα υλικά. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων στο Ναύπλιο εδώ! Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Πελοποννήσου. Το Ναύπλιο, πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους το 1823, είναι ένας υπέροχος αλλά και ιστορικός προορισμός. Αποτελεί έναν μαεστρικό συνδυασμό γραφικότητας, φυσικής ομορφιάς, θάλασσας και μοναδικών ιστορικών μνημείων. Και όλα αυτά μέσα σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως το Ναύπλιο έχει φανατικούς θαυμαστές που το επισκέπτονται χειμώνα – καλοκαίρι. Το φθινοπωρινό Ναύπλιο όμως προσφέρει μια διαφορετική αύρα που το κάνει ακόμα πιο όμορφο. Ας δοκιμάσουμε λοιπόν μια φθινοπωρινή εξόρμηση στην πόλη του Ναυπλίου. Μία βόλτα μέσα από τα ιστορικά στενά της πόλης, έναν χαλαρωτικό περίπατο στην ακροναυπλιά και μία βραδυνή έξοδο Πλατεία Συντάγματος. Και όλα αυτά σε απόσταση μόλις 2 ωρών και κάτι από την Αθήνα.

Φθινόπωρινό Ναύπλιο

Το 4* Grande Bretagne Hotel στο Ναύπλιο - Φθινοπωρινό Ναύπλιο
Το 4* Grande Bretagne Hotel στο Ναύπλιο
Εάν είστε λάτρεις της νεότερης ιστορίας, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Στην πόλη του Ναυπλίου θα βρείτε σημαντικά αξιοθέατα από πολλές και διαφορετικές χρονικές περιόδους της ιστορίας της χώρας. Μνημεία Ενετικά, Οθωμανικά, αλλά και πολύ περισσότερα από την Ελληνική Επανάσταση, συνθέτουν το πολυπολιτισμικό προφίλ αυτής της τόσο σημαντικής γωνιάς της Πελοποννήσου. Για όσους αντέχετε να ανεβείτε 999 σκαλιά, τότε μια επίσκεψη στο κάστρο του Παλαμιδίου είναι απαραίτητη. Εκεί, σας περιμένει μια υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης, αλλά και η φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ακόμα όμως και αν δεν είστε σε mood εξερεύνησης και προτιμάτε ένα χαλαρό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο, και πάλι το Ναύπλιο σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε. Όλα τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος, όλες οι ομορφιές του, βρίσκονται μέσα στην πόλη, σε πολύ κνοτνιή απόσταση μεταξύ τους. Eκεί επίσης βρίσκονται και τα cafe και bar που θα περάσετε ευχάριστα και χαλαρά την ώρα σας. Στο Ναύπλιο βρίσκονται κυριολεκτικά όλα στα πόδια σας. Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Ναυπλίου είναι τα ξενοδοχεία και τα καταλύματά του. Τα περισσότερα, εμπνευσμένα από το παρελθόν και την αρχιτεκτονική της πόλης, έχουν τη δικιά τους ιστορία να διαγηθούν. Αναζητήστε μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr το ξενοδοχείο που ταιριάζει στο στυλ σας και ξεκινήστε μια υπέροχη φθινοπωρινή εξόρμηση στο Ναύπλιο!

About Ekdromi.gr