28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Δεν είναι μόνο η παρέλαση που κάνει το τριήμερο αυτό τόσο ξεχωριστό. Η 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερες ομορφιές να μας χαρίσει. Είναι μάλλον επειδή το φθινόπωρο ταιριάζει πολύ σε αυτή την πόλη. Ο κόλπος του Θερμαϊκού ενδείκνυται για φθινοπωρινές βόλτες και αυτή η μαγική συνύπαρξη της μεγάλης πόλης με τη θάλασσα μας θυμίζει για ποιο λόγο η Θεσσαλονίκη θεωρείται η πιο ερωτική πόλη. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ρομαντικό τριήμερο στη νύφη του Θερμαϊκού. Για μία μίνι φθινοπωρινή εξόρμηση στη συμπρωτεύουσα και τις ομορφιές της.

28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Σίγουρα μία από τις πιο όμορφες στιγμές που μπορεί να περάσει κανείς στην πόλη αυτή, είναι μια βόλτα στη Λεωφόρο Νίκης. Σε αυτόν τον τεσάστιο πεζόδρομο που καταλήγει στον Λευκό Πύργο. Από τη μία πλευρά ο Θερμαϊκός, από την άλλη, δεκάδες cafe, bar και εστοατόρια μας προσκαλούν να χαλαρώσουμε και να δοκιμάσουμε τις υπέροχες γεύσεις τις πόλης. Χαλαρωτικός καφές στην Πλατεία Αριστοτέλους, και μετά ξεκούραση για το nightlife μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Η αλήθεια είναι πως σε τρεις ημέρες, το μόνο που προλαβαίνει κανείς είναι απλά να πάρει λίγο από τον αέρα της πόλης. Για να την εξερευνήσει κανείς ολόκληρη χρειάζεται πολλές ημέρες. Όμως και αυτό το λίγο, αρκεί για να μας γεμίσει με όμορφες στιγμές και αναμνήσεις.

Προσφορές Ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη

Το 5* Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη είναι μια από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις φιλοξενίας στην πόλη. Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πιο έξω, στο πανέμορφο Ωραιόκαστρο, βρίσκουμε το Galaxy Design Hotel. Εκεί σας περιμένουν 31 υπέροχα δωμάτια και σουίτες με ξύλο, δέρμα και ιδιαίτερους φωτισμούς, πολυτελή υφάσματα και design αντικείμενα. Μία πραγματικά διαφορετική πρόταση διαμονής.

Ο Οκτώβριος είναι εδώ και οι προσφορές ξενοδοχείων για τη Θεσσαλονίκη σας περιμένουν! Βρείτε τες όλες εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *