Το Avaris Hotel

Avaris Hotel – Καρπενήσι

Το Καρπενήσι αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για μικρές και μεγάλες αποδράσεις. Επίσης είναι από τους προορισμούς που προτείνονται για όλες τις εποχές του χρόνου. Η τοποθεσία του του επιτρέπει να είναι είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο και από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη. Πέρα από τη φυσική ομορφιά που διαθέτει, αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων, πρόκειται για μια περιοχή η οποία είναι τουριστικά πολύ ανεπτυγμένη. Είναι γνωστό πως στο Καρπενήσι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, μικρά και μεγάλα. Ξενοδοχεία που είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν οποιοδήποτε τύπο ταξιδιώτη. Η πρόταση του ekdromi.gr για το Καρπενήσι είναι το Avaris Hotel.

Το Avaris Hotel

Το Avaris Hotel

Το Avaris Hotel

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο οποίο ο αέρας της πολυτέλειας είναι από την πρώτη ματιά εμφανής τόσο στους χώρους του, όσο και στα δωμάτιά του. Η θερμενόμενή του πισίνα αλλά και το υδρομασάζ, η σάουνα και το χαμάμ, προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στους επισκέπτες και κάνουν τη διαμονή μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Avaris Hotel Fitness Spa

Fitness Spa

Το Avaris Hotel, είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες επιλογές διαμονής για όσους θέλουν να επισκεφθούν το Καρπενήσι. Η ομορφιά της πόλης της Ευρυτανίας και η πολυτέλεια και την εμπειρία διαμονής που το Avaris Hotel προσφέρει, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για ξεκούραστα Σαββατοκύριακα αλλά και για μεγαλύτερες αποδράσεις από την πόλη, χειμώνα-καλοκαίρι.

Το Deluxe δωμάτιο του Avaris Hotel

Το Deluxe δωμάτιο

Το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μοναδικά πακέτα διαμονής στο Avaris Hotel για τα μέλη του, τόσο για τις ημέρες των εορτών, όσο και για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου!

 

Δείτε την προσφορά για τις γιορτές εδώ, και την προσφορά για Σαββατοκύριακα εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.