θεοφάνεια με μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων

Γιορτάστε τα Θεοφάνεια με μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων

Φέτος η γιορτή των Θεοφανείων πέφτει Σάββατο και αυτό σταματά τις σκέψεις μας για τριήμερη εκδρομή. Τα κίνητρα και οι διαθέσεις μας όμως μας οδηγούν στο να σκεφτόμαστε όμορφους προορισμούς ακόμα και για 2 ημέρες! Το ekdromi.gr και στις φετινές γιορτές έχει να μας προτείνει πολλά και υπέροχα ξενοδοχεία. Καταλύματα που προσφέρονται με ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για τις ημέρες των Φώτων. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε και τα ομορφότερα μέρη, και τις πιο συμφέρουσες προσφορές στα καλύτερα ξενοδοχεία! Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε τις μοναδικές προσφορές του ekdromi.gr για τα Φώτα! Θεοφάνεια με μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων από το ekdromi.gr!

Θεοφάνεια με μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων

Πώς θα σας φαινόταν να γιορτάσετε τις ημέρες των Θεοφανείων στα υπέροχα Λουτρά Πόζαρ; Εκεί που η φυσική ομορφιά συναντά το μοναδικό φαινόμενο των θερμών λουτρών. Στο μέρος αυτό, το ekdromi.gr σας προτείνει το Irene’s Resort. Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις Αυστριακής αρχιτεκτονικής, με παραδοσιακές γραμμές και ξύλινες επενδύσεις που δένουν απόλυτα με το τοπίο. Ιδανικό μέρος για χαλάρωση και στιγμές άνεσης! Σε ένα άλλο μέρος πασίγνωστο για το φυσικό του κάλλος, στη Λίμνη Πλαστήρα, θα βρούμε τον Ξενώνα Ανδρομέδα. Μια μονάδα χτισμένη με γούστο και σεβασμό στην τοπική παράδοση. Ο Ξενώνας Ανδρομέδα, στο χωριό του Κρυονερίου, προσφέρει, εκτός από την εύκολη πρόσβαση, μια ζεστή φιλοξενία καθώς και την αίσθηση του καινούριου. Εγγυάται έτσι την αξέχαστη διαμονή σας. Στο μαγευτικό Καρπενήσι, τον προορισμό με τη σπάνια ομορφιά και τις δεκάδες δραστηριότητες, το ekdromi.gr σας προτείνει το Oneiropetra Boutique Hotel. Ξενοδοχείο που προτείνεται σε όσους λατρεύουν την πολυτελή διαμονή. Η μοντέρνα και minimal διακόσμηση του Oneiropetra Boutique Hotel, η οποία παντρεύεται άψογα με την παράδοση, σας μετατρέπει τη διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, σε εμπειρία ζωής. Κλείνουμε τις προτάσεις μας με το δημοφιλές όλες τις εποχές, Πήλιο. Στο ξενοδοχείο Anamar Pilio Resort, σε μια πανέμορφη τοποθεσία με άπλετη θέα στα Χάνια, μπορείτε να χαρείτε τις ομορφιές του Πηλίου και των χωριών του, καθώς και να πραγματοποιήσετε πολλές μικρές εκδρομές στις γύρω περιοχές! Με τον παραδοασιακό χαρακτήρα του και την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του, το Anamar Pilio Resort σας εγγυάται μοναδικές στιγμές στη διαμονή σας! Φέτος, μαζί με τη νέα χρόνια έρχεται και το πρώτο τριήμερο του χρόνου καθώς η γιορτή των Θεοφανείων πέφτει Παρασκευή. Είναι η ιδανική αφορμή για μια ταξιδιωτική απόδραση για να ξεκουραστείτε και να ξεκινήσει η νέα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο. Για ακόμα μια φορά το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τα Θεοφάνεια στους πιο όμορφους προορισμούς. Ανακαλύψτε τις πιο συμφέρουσες προσφορές για το τριήμερο των Φώτων σε υπέροχα ξενοδοχεία που θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών χωρίς περιορισμούς.

Προσφορές ξενοδοχείων για τα Θεοφάνεια

AVARIS Hotel – Καρπενήσι

AVARIS Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για τα Θεοφάνεια
AVARIS Hotel
Το AVARIS Hotel βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στο Καρπενήσι. Ξεχωρίζει για το φιλόξενο περιβάλλον του καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για αυτό άλλωστε είναι πολύ δημοφιλές για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες. Το Καρπενήσι είναι ένας προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου καθώς προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από δραστηριότητες για όλα τα γούστα. Το ξενοδοχείο είναι ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών σε ένα ορεινό περιβάλλον που προσφέρει πολυτέλεια, ξεκούραση και αμέτρητες επιλογές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Naiades Hotel – Λίμνη Πλαστήρα

Naiades Hotel
Naiades Hotel
Σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα την μοναδική Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται το Naiades Hotel. Ο απόλυτος συνδυασμός της παράδοσης με τις σύγχρονες ανέσεις δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσετε τις διακοπές των ονείρων σας. Η μαγική λίμνη των τεσσάρων εποχών με τα παραδοσιακά χωριά της, την ασύγκριτη φυσική ομορφιά και τις αξεπέραστες εικόνες θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός. Ένα μέρος που ερωτεύεται κανείς με την πρώτη ματιά. Το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του ξενοδοχείου φροντίζει να απολαύσετε όλες τις ομορφιές της περιοχής με τον πιο ξεκούραστο τρόπο.

Cezaria Hotel – Ιωάννινα

Cezaria Hotel
Cezaria Hotel
Το Cezaria Hotel βρίσκεται στην περιοχή Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων. Ο ζεστός, πολυτελής και υπέροχα διακοσμημένος χώρος του ξενοδοχείου αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το τριήμερό σας. Τα Ιωάννινα είναι ένας ανεξάντλητος προορισμός γεμάτος γοητεία, ζωντάνια και ομορφιά. Με επίκεντρο την πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα και το ειδυλλιακό τοπίο γύρω από αυτή θα σας χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις. Η  διαμονή σας στο ξενοδοχείο θα απογειώσει την ταξιδιωτική σας εμπειρία σε αυτή την πανέμορφη πόλη. Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τα Θεοφάνεια εδώ.

About Ekdromi.gr