προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα

Προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα

Όταν οι πιο δημοφιλείς χειμερινοί προορισμοί συμπεριλαμβάνουν και τα ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα τότε σίγουρα οι διακοπές μας απογειώνονται. Η Ελλάδα με τα πανέμορφα ορεινά χωριά της μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Χαλαρώστε στα χιονισμένα τοπία, τα μαγικά σάλε και απολαύστε τα αγαπημένα σας χειμερινά σπορ σε πολύ καλά και οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα υψηλών προδιαγραφών. Βασίλισσα του χειμώνα είναι η Αραχώβα με το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού αλλά επίσης εξαιρετικά είναι το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και το Καϊμακτσαλάν. Πρόκειται για προορισμούς με άψογες υποδομές αλλά και πολλές επιλογές για διασκέδαση και εξερευνήσεις. Ετοιμαστείτε για μια εξόρμηση γεμάτη εκπλήξεις, παιχνίδι και έντονες συγκινήσεις με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα μέσα από το Ekdromi.gr.

Προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα.

ViP Chalet 4 Season – Αραχώβα

ViP Chalet 4 Season
Προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα.
Το ViP Chalet 4 Season

Το ViP Chalet 4 Season είναι ένα συγκρότημα κατοικιών το όποιο χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής με κυρίαρχα υλικά το ξύλο και την πέτρα. Κτισμένο με σεβασμό στη φύση και εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις σας προσφέρει μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη. Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό με τηλεόραση και DVD player, ψυγείο και συσκευή για καφέ. Κάποιες μονάδες προσφέρουν κουζίνα με φούρνο, φρυγανιέρες και εστίες μαγειρέματος. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπανιερά ή ντους.

Alpine Aria – Καλάβρυτα

Alpine Aria
Το Alpine Aria

Το  Alpine Aria είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Απολαύστε τη διαμονή σας στα διαμερίσματα αλπικού στυλ και υπηρεσίες που σας προσφέρον την ξεκούραση που σας αξίζει. Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι και αναζωογονηθείτε στο spa του ξενοδοχείου με την θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα. Ζήστε τις διακοπές των ονείρων σας σε ένα περιβάλλον γεμάτο φιλοξενία και ζεστασιά.

Domotel Neve Mountain Resort – Καϊμακτσαλάν

 Domotel Neve Mountain Resort
Το Domotel Neve Mountain Resort

Στις πλαγιές του Βόρα, με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα, βρίσκεται το Domotel Neve Mountain Resort. Ένας φιλόξενος χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με την αισθητική, την ζεστασιά και την αρμονία του παλιού με το καινούργιο. Χαρείτε την διαμονή σας σε έναν χώρο όπου οι υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, η φιλοξενία και το άψογο προσωπικό θα ικανοποιήσουν την κάθε σας ανάγκη. Ζήστε τις διακοπές των ονείρων σας στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο spa and wellness centre του ξενοδοχείου.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα εδώ.

Για πολλούς χειμώνας σημαίνει εξορμήσεις σε βουνά, χαλάρωση σε ατμοσφαιρικά σαλέ και δραστηριότητες στο χιόνι. Τα παιχνίδια στο χιόνι μας κάνουν να νιώθουμε πάλι παιδιά και ίσως αυτός είναι ο λόγος που με το που πέσουν οι πρώτες νιφάδες ανυπομονούμε να βρεθούμε σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο. Τα γραφικά ορεινά χωριά της Ελλάδας με τις ομορφιές τους αλλά και τα εξαιρετικά χιονοδρομικά κέντρα θα σας εντυπωσιάσουν. Είτε είστε λάτρεις των εξερευνήσεων, είτε αγαπάτε τα χειμερινά σπορ σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές. Περάστε στιγμές απολυτής διασκέδασης σε υποδομές ιδανικές για μικρούς και μεγάλους. Στη Βόρεια Ελλάδα, κοντά στη πόλη της Νάουσας, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια. Εξαιρετικά χιονοδρομικά κέντρα λειτουργούν επίσης στο Πήλιο και στο Καρπενήσι. Ανακαλύψτε τις προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα μέσα από το Ekdromi.gr.

Προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα

Chalet Parea – 3/5 Πηγάδια Νάουσας

Chalet Parea
Προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα – μέρος 2
To Chalet Parea

Σε απόσταση 10χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται το  Chalet Parea. Με θέα το βουνό, μέσα σε έναν υπέροχο κήπο με παιδική χαρά, το παραδοσιακό ξενοδοχείο θα σας προσφέρει στιγμές ξεκούρασης σε ένα τοπίο υπεροχής φυσικής ομορφιάς. Τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή και το καθιστικό με το πέτρινο τζάκι δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Όλες οι μονάδες διαθέτουν τηλεόραση και άρτια εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο και συσκευή για καφέ. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για εκδρομές στο βουνό και δραστηριότητες όπως πεζοπορία και ιππασία.

Hani Zisi Hotel – Πήλιο

Hani Zisi Hotel
Το Hani Zisi Hotel 

Ζήστε την αυθεντική εμπειρία πηλιορείτικης φιλοξενίας στο Hani Zisi Hotel. Η παράδοση συναντά το μεγαλείο της φύσης προσφέροντας μια υπέροχη εμπειρία διαμονής. Απολαύστε τις σύγχρονες ανέσεις, την μαγευτική θέα και την ζεστή φιλοξενία του ξενοδοχείου. Αξίζει να δοκιμάσετε την κουζίνα της ταβέρνας που λειτουργεί στο ξενοδοχείο όπου οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και οι συνταγές τις γιαγιάς για τις τοπικές σπεσιαλιτέ θα απογειώσουν την εμπειρία σας.

AVARIS Hotel – Καρπενήσι

AVARIS Hotel
Το AVARIS Hotel

Κτισμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο μέρος, βρίσκεται το AVARIS Hotel. Η πολυτέλεια, η λειτουργικότητα και οι αμέτρητες επιλογές διασκέδασης αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή. Οι σημαντικές διακρίσεις από πολλούς ανεξαρτήτους φορείς και η βράβευση με τον ¨”Χρυσό Μορφέα 2008” ως το καλύτερο ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής αποδεικνύουν ότι προτεραιότητα του ξενοδοχείου είναι η καλύτερη δυνατή φιλοξενία των επισκεπτών του.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα εδώ.

Η Ελλάδα, έκτος από δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς με πανέμορφα γραφικά χωριά διαθέτει και πολλά, καλά οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα. Για εσάς που ονειρεύεστε χιονισμένα βουνά, χαλάρωση δίπλα στο τζάκι και παιχνίδια στο χιόνι, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να το πραγματοποιήσετε. Απολαύστε χειμερινά σπορ και ζήστε στιγμές απόλυτης διασκέδασης σε υποδομές άψογα οργανωμένες και ιδανικές για όλη την οικογένεια. Πάμε να ανακαλύψουμε αποδράσεις για σκι με το Ekdromi.gr που εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς στις χαμηλότερες τιμές. Βρείτε την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας χωρίς περιορισμούς και χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Επιπλέον, με την Τράπεζα Πειραιώς και το yellow up σε ΟΛΕΣ τις προσφορές κερδίζετε 10% σε yellows, αλλά και 1 διανυκτέρευση ΔΩΡΟ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία! Ισχύει 13-28/2 με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Αποδράσεις για σκι με το Ekdromi.gr και μία διανυκτέρευση Δώρο – Προσφορές ξενοδοχείων

Εσπερίδες – Καλάβρυτα

Εσπερίδες
Αποδράσεις για σκι με το Ekdromi.gr και την Τράπεζα Πειραιώς
Εσπερίδες

Μια ανάσα από το κέντρο των Καλαβρύτων βρίσκεται το ξενοδοχείο Εσπερίδες. Ένα πραγματικό στολίδι ανάμεσα σε αιωνόβια πλατάνια και καταπράσινους κήπους. Τα 10 πολυτελή δωμάτιά του είναι διακοσμημένα σε ζεστούς τόνους και η ρομαντική του ατμόσφαιρα με τη θέα στο φαράγγι θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και φιλοξενίας. Οι άνετες και πληθωρικές παροχές του ξενοδοχείου συμπληρώνουν μια απολαυστική διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το Σαλέ των Χρωμάτων – Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας

Το Σαλέ των Χρωμάτων
Το Σαλέ των Χρωμάτων

Το Σαλέ των Χρωμάτων βρίσκεται στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας. Τα δωμάτιά του χωρίζονται σε 2 ζώνες για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Η πρώτη ζώνη βρίσκεται στο ισόγειο με απευθείας πρόσβαση στον κήπο και τους περιβάλλοντες χώρους. Η δεύτερη ζώνη στον πρώτο όροφο του σαλέ με περιμετρικό μπαλκόνι και απέραντη θέα. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με ζεστή φιλοξενία και πλούσιες παροχές.

Palladio Hotel – Πήλιο

Palladio Hotel
Palladio Hotel

Στο κέντρο της Πορταριάς βρίσκεται το Palladio Hotel. Αποτελείται από 7 αναπαλαιωμένα κτίρια του 1800 σε έναν πανέμορφο οικισμό με πανοραμική θέα. Το συγκρότημα που είναι διακοσμημένο με την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική κατέχει την καλύτερη θέση ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά που έχουν αναπαλαιωθεί σε όλη την Πορταριά. Ο μοναδικός συνδυασμός της παράδοσης, της φύσης και της ζεστής φιλοξενίας θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για αποδράσεις για σκι εδώ.

Για όσους αγαπάτε τα σπορ του βουνού και το χιόνι, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Τα περισσότερα βουνά είναι χιονισμένα και η Ελλάδα διαθέτει πλήρως οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα, πολύ καλά εξοπλισμένα και σε πανέμορφα μέρη. Ανακαλύψτε τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα

Παρνασσός

Παρνασσός
Τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα
Παρνασσός

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού βρίσκεται κοντά στην Αράχωβα και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο άρτια οργανωμένα της Ελλάδας. Βρίσκεται σε υψόμετρο από 1.600 έως 2.300μ και διαθέτει 19 πίστες συνολικού μήκους 36 χιλιομέτρων. Οι πίστες Βάκχος και Ηνίοχος είναι πιστοποιημένες από τη Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας για την επιτυχή διοργάνωση αγώνων. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει σπουδαία αξιοθέατα, μοναδικές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση και πολύ αξιόλογα καταλύματα για όλα τα γούστα.

Καλάβρυτα

Καλάβρυτα
Καλάβρυτα

Στο όρος Χελμός, που σημαίνει χιονισμένο βουνό, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Είναι σε υψόμετρο από 1.700 έως 2.340μ και διαθέτει 13 πίστες συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων που καλύπτουν όλους τους βαθμούς δυσκολίας. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να το επισκεφτείτε είναι το υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο Αρίσταρχος του αστεροσκοπείου Αθηνών. Πρόσκειται για το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο των Βαλκανίων και βρίσκεται σε υψόμετρο 2.340μ. Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.

Καρπενήσι

Καρπενήσι
Καρπενήσι

Το xιονοδρομικό κέντρο Βελουχιού, το οποίο  βρίσκεται στο ομώνυμο οροπέδιο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας. Είναι σε υψόμετρο από 1.800 έως 2.200μ και διαθέτει 18 πίστες συνολικού μήκους 7,5 χιλιομέτρων. Είναι ένα από τα καλύτερα οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα καθώς διαθέτει σχολή σκι για πρωτάρηδες και όλες τις υποδομές για δραστηριότητες στο χιόνι. Το Καρπενήσι είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τη φύση και τις εξερευνήσεις καθώς προσφέρει όλα όσα αναζητά ένας επισκέπτης.

Πήλιο

Πήλιο
Πήλιο

Μόλις 2 χιλιόμετρα από το γραφικό χωριό Χάνια βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Είναι σε υψόμετρο 1.471 μέτρων και διαθέτει 5 πίστες συνολικού μήκους 15 χιλιομέτρων. Λειτουργεί σχολή για σκι και snowboard με ειδικά τμήματα για παιδιά από 3 χρονών και πάνω από έμπειρους παιδαγωγούς – δασκάλους. Διαθέτει επίσης σαλέ με καφετέρια και εστιατόριο, καταφύγιο και ιατρείο πρώτων βοηθειών. Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία απόδρασης σε ένα μαγευτικό τοπίο που θα σας μείνει αξέχαστο.

3- 5 Πηγάδια

3-5 Πηγάδια
3-5 Πηγάδια

Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο δάσος, στην πλευρά του ανατολικού Βερμίου, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο 3–5 Πηγάδια. Είναι σε υψόμετρο από 1.430 έως 2.005μ και φημίζεται για τις 2 πιο δύσκολες πίστες της χώρας. Παράλληλα είναι ένα πλήρως οργανωμένο κέντρο με σύγχρονες υποδομές και πίστες με όλους τους βαθμούς δυσκολίας. Bonus: Η περιοχή γύρω από το χιονοδρομικό κέντρο κρύβει εκπλήξεις που αξίζει να ανακαλύψετε.

Καϊμακτσαλάν

Καϊμακτσαλάν
Καϊμακτσαλάν

Στο όρος Βόρα, στο τρίτο μεγαλύτερο βουνό της Ελλάδας, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Το κατώτερο σημείο του χιονοδρομικού βρίσκεται σε υψόμετρο 2.050 και φτάνει έως τα 2.480μ. Διαθέτει πίστες με όλους τους βαθμούς δυσκολίας και σύγχρονες υποδομές για πολλές δραστηριότητες. Απολαύστε το χιόνι με την μοναδική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και τον Όλυμπο και ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα εδώ.

About Ekdromi.gr