Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Ekdromi.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για Loutanis Hotel

Loutanis Hotel
Υπάρχουν 3 ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο Loutanis Hotel που μπορείς να δείς και να συγκρίνεις στον παρακάτω πίνακα.

Όλες οι προσφορές του ξενοδοχείου αφορούν:
Διανυκτερεύσεις: 3
Τύπος Διατροφής: All Inclusive
26/07/2019 έως 24/08/2019 έως 25/07/2019 και 25/08 έως 13/09 14/09/2019 έως 30/09/2019
Άτομα/Παιδιά 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών σε Superior Double Room +2 επιλογές 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών σε Superior Double Room +2 επιλογές 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών σε Superior Double Room +2 επιλογές
Τιμή €327 €235 €195

Ξενοδοχείο "Loutanis Hotel"

Διεύθυνση: Κολύμπια Ρόδος

Γενικές Πληροφορίες

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή των Κολυμπίων περίπου 23χλμ.από την πόλη της Ρόδου, 12 χλμ. από το πολυσύχναστο Φαληράκι και 6 χλμ. από το Γκολφ του Αφάντου.

Η τοποθεσία είναι 600 μέτρα από την πανέμορφη παραλία του Αφάντου και περίπου 700 μέτρα από την παραλία των Κολυμπίων.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν μεταφορά με minibus στην πλησιέστερη παραλία.

Το κτιριακό συγκρότημα αποτελείται από τρία διώροφα κτίρια (κεντρικό και δύο κτίρια δωματίων) με υποδοχή(Reception), bar, σαλόνι, τηλεόραση, εστιατόριο, θυρίδες ασφαλείας, δύο πλήρως εξοπλισμένες πισίνες καθώς και μία παιδική ,snack-pool bar και παιδική χαρά.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1990 και ανακαινίστηκε το 2001 με τη δημιουργία καινούργιου εστιατορίου και υποδοχής και την αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου που αποτελείται από 10 στρέμματα καταπράσινου κήπου.

Ταυτόχρονα δημιουργήθηκε νέα πτέρυγα δωματίων αυξάνοντας έτσι τη χωρητικότητα του συγκροτήματος σε 250 κλίνες (100 δωμάτια).

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με αυτόνομο κλιματιστικό, μπάνιο, μπαλκόνι,τηλεόραση και τηλέφωνο.

Το εστιατόριο προσφέρει πλούσιο πρωινό , μεσημεριανό και δείπνο σε ζεστό και κρύο μπουφέ.

Ιστορία της Ρόδου

Το νησί της Ρόδου βρίσκεται στο σταυροδρόμι δυο μεγάλων θαλάσσιων διαδρομών της Μεσογείου, ανάμεσα στο Αιγαίο πέλαγος και των ακτών της Μέσης Ανατολής όπως είναι η Κύπρος και η Αίγυπτος. Ως σημείο συνάντησης τριών πολιτισμών, η Ρόδος έχει γνωρίσει πολλούς πολιτισμούς.

Μέσω της μακραίωνης της ιστορίας, όλοι οι διαφορετικοί λαοί που κατοίκησαν στη Ρόδο έχουν αφήσει το σημάδι τους σε όλες τις πλευρές του πολιτισμού του νησιού: στην τέχνη, τη γλώσσα, την αρχιτεκτονική. Η στρατηγική του θέση απέφερε στο νησί μεγάλο πλούτο και κατέστησε την πόλη της Ρόδου μια από τις εξέχουσες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας.

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου. Η πρωτεύουσα του νησιού βρίσκεται στο βόρειο άκρο του και αποτελεί την πρωτεύουσα του νομού έχοντας στο κέντρο της την Μεσαιωνική Πόλη. Το 1988, η Μεσαιωνική Πόλη αναγνωρίστηκε ως Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η Μεσαιωνική Πόλη είναι μείγμα διαφορετικών αρχιτεκτονικών από διάφορες ιστορικές περιόδους με δεσπόζουσα την περίοδο της παραμονής στο νησί του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη καθώς και αυτής των Οθωμανών. Σήμερα, αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης πόλης όπου αναπτύσσονται εμπορικές, τουριστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες ενώ περιλαμβάνει και κατοικήσιμες περιοχές.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1143K012A0285200