Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Ekdromi.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για 4* Kivo Art & Gourmet Hotel

4* Kivo Art & Gourmet Hotel
Υπάρχουν 2 ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο 4* Kivo Art & Gourmet Hotel που μπορείς να δείς και να συγκρίνεις στον παρακάτω πίνακα.

Όλες οι προσφορές του ξενοδοχείου αφορούν:
Άτομα/Παιδιά: 2 άτομα σε Standard Double Side Sea View
Διανυκτερεύσεις: 3
Τύπος Διατροφής: Πρωινό
21/07/2019 έως 24/08/2019 25/08/2019 έως 03/09/2019
Τιμή €561 €1.658

Ξενοδοχείο "4* Kivo Art & Gourmet Hotel"

Διεύθυνση: Παραλία Βασιλιάς, Σκιάθος 370 02

Η αρχή που διαπνέει όλους εμάς που ανήκουμε στο ανθρώπινο δυναμικό του KIVO είναι να μείνουμε πιστοί στο πνεύμα της ελληνικής φιλοξενίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα περιβάλλον γαλήνιο, άνετο και διακριτικό, ιδανικό για ζευγάρια, ταξίδι του μέλιτος, οργάνωση γάμων, αρραβώνων, επετείων και ανανέωση όρκων.  

Σκοπός μας

Η φυσική ομορφιά της Σκιάθου –ενός από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς της χώρας μας- μας έχει εμπνεύσει να καλλιεργήσουμε και να αναδείξουμε την αισθητική και γαστριμαργική παράδοσή της, αποδίδοντας πλήρεις τιμές στις αισθήσεις και την τέχνη.

Εστιάζουμε στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ειδικά στις τοπικές συνταγές, με αγνά, πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα που καλλιεργούμε οι ίδιοι ή επιλεγμένοι παραγωγοί στην ευρύτερη περιοχή. Ο συνδυασμός χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων εξάπτει τις αισθήσεις και κάνει πραγματικότητα μια πρωτόγνωρη gourmet εμπειρία. Oι πιο τολμηροί και εσείς που γοητεύεστε από το εξωτικό μπορείτε να εξερευνήσετε τις πικάντικες απολαύσεις της σύγχρονης ασιατικής κουζίνας.

Η τέχνη

Παράλληλα, η τέχνη σε όλες της τις μορφές παίζει κυρίαρχο ρόλο στους χώρους KIVO, όπου φροντίζουμε να αναδεικνύουμε το έργο νέων και καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Αλλά οι ανησυχίες μας για την καλαισθησία δεν μένουν εκεί, αναδεικνύονται και στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος από τις οικολογικές πρακτικές μας.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726K014A0148501