Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Ekdromi.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για Ξενώνας Πέρα Αλώνια

Ξενώνας Πέρα Αλώνια
Υπάρχουν 2 ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο Ξενώνας Πέρα Αλώνια που μπορείς να δείς και να συγκρίνεις στον παρακάτω πίνακα.

Όλες οι προσφορές του ξενοδοχείου αφορούν:
: έως 01/05/2019
Διανυκτερεύσεις: 2
Τύπος Διατροφής: Πρωινό
έως 01/05/2019 έως 01/05/2019
Άτομα/Παιδιά 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι +3 επιλογές 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι +3 επιλογές
Τιμή €129 €173 -25% €219 €293 -25%

Ξενοδοχείο "Ξενώνας Πέρα Αλώνια"

Διεύθυνση: Κάτω Τρίκαλα

Ο πετρόχτιστος παραδοσιακός ξενώνας «Πέρα Αλώνια», βρίσκεται στην είσοδο στα Τρικαλα Κορινθιας και αποτελείται από τρία ξεχωριστά κτίρια με 2 μεγάλα και άνετα δωμάτια το κάθε ένα (από 38 έως 50 τ.μ), και μια σουίτα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα.
Η θέση στην οποία είναι χτισμένος – ακριβώς πάνω στον δρόμο – επιτρέπει την άμεση πρόσβαση, με ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.
Οι μεγάλοι κήποι και τα μπαλκόνια μας των 20 τ.μ, θα σας επιτρέψουν να ξεκουράσετε σώμα και ψυχή, χαρίζοντάς σας στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς, παρέα με την υπέροχη θέα των κορυφών της Ζήρειας.

Ο Ξενώνας μας διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και βεράντες ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε το  υπέροχο τοπίο στα Trikala Korinthias της Ζήρειας και την πανοραμική εικόνα του Κορινθιακού κόλπου.