Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 5* The Lake Hotel

Ξενοδοχείο 5* The Lake Hotel - Ιωάννινα

5* The Lake Hotel - Ιωάννινα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

5* The Lake Hotel
Διεύθυνση: Αχέροντος 4, Ιωάννινα, 454 45
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Με αρχοντικό αέρα στέκεται το ξενοδοχείο The Lake Hotel, μια ανάσα από την λίμνη Παμβώτιδα, μία από τις παλαιότερες λίμνες στην ευρωπαϊκή ήπειρο, στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Κλέβοντας λίγο από τη λάμψη της, οι εγκαταστάσεις του The Lake Hotel απλώνονται κατά μήκος των νερών της και δίπλα από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό στην για πολλούς ομορφότερη επαρχιακή πόλη στην Ελλάδα.

Το νέο πεντάστερο στολίδι των Ιωαννίνων, υιοθετεί την ηρεμία και την αίγλη του φυσικού τοπίου και προσφέρει μία εμπειρία που ακουμπάει όλες τις αισθήσεις. Η αρχοντική πολυτέλεια, η ιδιωτικότητα και η διακριτική αλλά ζεστή φιλοξενία του προσωπικού, τοποθετούν τον επισκέπτη στο επίκεντρο και δημιουργούν την αίσθηση μιας εξατομικευμένης διαμονής.

Η προσεκτική διαμόρφωση των 40 πολυτελών δωματίων και των κοινόχρηστων –εσωτερικών και εξωτερικών -χώρων του ξενοδοχείου, δημιουργούν το ιδανικό ‘καταφύγιο’ μέσα στη φύση των Ιωαννίνων, προσδίδοντας ένα ζεστό αίσθημα ελευθερίας.

Το The Lake Hotel αποτελεί το κοντινότερο 5 αστέρων ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων αλλά και από την περιοχή του Ζαγορίου και του Μετσόβου, χαρακτηριστικό το οποίο καθιστά την τοποθεσία του ιδανική ‘βάση’ για εξορμήσεις και εξερεύνηση των γύρω περιοχών.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα ανακαλύψετε έναν παράδεισο ανέσεων και παροχών υψηλού επιπέδου που συναντούν κάθε επιθυμία και ηρεμούν τις αισθήσεις. Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου αναδύεται η αίσθηση της αρχοντικής πολυτέλειας η οποία αναδεικνύεται με την κομψότητα και την φρεσκάδα μοντέρνων αρχιτεκτονικών στοιχείων, δημιουργώντας μια θεατρική και ταυτόχρονα οικεία ατμόσφαιρα. Οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική διακόσμηση των ταβανιών που αντλεί την έμπνευση της από την ιστορία του τόπου. Από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του The Lake Hotel δεν θα μπορούσαν να λείπουν εξαιρετικές συνεδριακές αίθουσες μεγάλης χωρητικότητας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης με στόχο την κάλυψη συνεδρίων αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η ιδιωτικότητα και η άνεση σας αποτελούν το κέντρο της φιλοσοφίας μας. Η πολυτέλεια και η ασφάλεια θα αποτελέσουν το κέντρο της δική σας διαμονής και το The Lake Hotel, θα γίνει το αγαπημένο σας καταφύγιο στην πόλη των Ιωαννίνων.

 

Παροχές 5* The Lake Hotel

Παροχές Δωματίων

  • Κing size κρεβάτι
  • ADSL Internet
  • Air-condition & Θέρμανση με ρύθμιση θερμοκρασίας
  • Επίπεδη τηλεόραση
  • Προϊόντα Περιποίησης
  • Τηλέφωνο 
  • Πιστολάκι μαλλιών
  • Ξεχωριστή μπανιέρα ή μπανιέρα και ντους

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Bar
  • Restaurant
  • Ασύρματη Σύνδεση στο Ίντερνετ
  • Parking
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή