Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Ekdromi.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για 4* Polyastron Place Hotel Chalkidiki

4* Polyastron Place Hotel Chalkidiki
Υπάρχουν 3 ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο 4* Polyastron Place Hotel Chalkidiki που μπορείς να δείς και να συγκρίνεις στον παρακάτω πίνακα.

Όλες οι προσφορές του ξενοδοχείου αφορούν:
Άτομα/Παιδιά: 3 Άτομα σε Σουίτα elegant
Τύπος Διατροφής: Πρωινό
έως 13/06/2019 14/06/2019 έως 10/07/2019 11/07/2019 έως 10/09/2019
Διανυκτερεύσεις 2 4 5
Τιμή €205 €608 €828

Ξενοδοχείο "4* Polyastron Place Hotel Chalkidiki"

Διεύθυνση: Κασσάνδρα, Χαλκιδική 63077

Το ξενοδοχείο Polyastron Place βρίσκεται στην πρώτη χερσόνησο της Χαλκιδικής, στην Κασσάνδρα, 64χλμ. (Περίπου 1 ώρα οδήγησης) από το αεροδρόμιο SKG και 80χλμ. από το κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Θεσσαλονίκης. Σε ένα καταπράσινο μέρος με τεράστια δέντρα που σκιάζουν τα νερά του Αιγαίου.

Η γαλήνη και η ιδιωτικότητα χαρακτηρίζουν τη διαμονή σας στα καταλύματά μας. Ένας ιδιωτικός χώρος 12 στρεμμάτων προστατευμένος από τον θόρυβο και την κοσμοπολίτικη κίνηση. Αλλά δεν στερεί την ψυχαγωγία από τον πελάτη που μπορεί να απολαύσει το ποτό, το φαγητό, το χορό και τη διασκέδαση μόλις 10 λεπτά μακριά.

Η απλή πολυτέλεια του δωματίου με τις ιδιωτικές βεράντες και τα μπαλκόνια τους, όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν ποτά, καθώς και μοναδικά παραδοσιακά πιάτα που βασίζονται σε ειδικούς διατροφικούς συνδυασμούς που προσφέρουμε από το σνακ μπαρ του ξενοδοχείου.

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει και να βιώσει ένα πλήρες πακέτο διακοπών της δικής του επιλογής, επιλέγοντας τι να φάει, ποια οδικά ταξίδια ή περιβαλλοντικές βόλτες θα κάνει, ποιες θεραπείες θα επιλέξει, κλπ. Χαλαρώστε στην πισίνα που βλέπει το όμορφο δάσος από τη μία πλευρά και από την άλλη πλευρά το ειδικά περιποιημένο εσωτερικό του ξενοδοχείου, διαβάζοντας ένα βιβλίο της βιβλιοθήκης μας ή ακούγοντας μουσική στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Τα δρομολόγια μεταφοράς που προσφέρουμε θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τις παραλίες της ακτής Sani, αλλά θα σας δώσουν επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψετε άλλες παραλίες για να γεμίσετε τις αποσκευές σας με τις ωραιότερες αναμνήσεις!

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0938K034A0759101