Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Elia Palazzo

Ξενοδοχείο Elia Palazzo - Κρήτη

To ξενοδοχείο

Elia Palazzo
Διεύθυνση: Θεοτοκόπουλου 54, Χανιά, Κρήτη, 73131
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Elia Palazzo Hotel βρίσκεται στη δυτική είσοδο της παλιάς πόλης των Χανίων στην οδό Θεοτοκοπούλου, στις συνοικίες Τοπανάς. Είναι ο πιο φαρδύς δρόμος της παλιάς πόλης, στο τέλος της οποίας στέκεται ακόμη και σήμερα η αποθήκη πυρομαχικών των Ενετών.

Το Elia Palazzo Hotel αποτελείται από δέκα δωμάτια. Τα λεγόμενα "Superior" δωμάτια, τα οποία έχουν όλα μπαλκόνι και τα λεγόμενα "Standard" δωμάτια, τα οποία έχουν παράθυρα για να μπαίνει το έντονο φως του κρητικού ήλιου μόλις ανοίξει. Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως τρία άτομα, είναι όμορφα διακοσμημένα με ζωηρά χρώματα και είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι μαλλιών και καφετιέρα εσπρέσο. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου, σερβίρεται μπουφές πρωινού με παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές και κεράσματα από όλη την Ελλάδα καθώς και ζεστά και κρύα ροφήματα.

Το Elia Palazzo Hotel προσφέρεται για μια βόλτα σε όλα τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης (το Φρούριο Φιρκά, το Ναυτικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη, την Εβραϊκή συναγωγή), αλλά και για μια βόλτα στα ιστορικά σοκάκια. σφύζουν από ζωή. Περπατώντας στα πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης ή στην προβλήτα του λιμανιού οι πελάτες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους σε ένα από τα πολυάριθμα καταστήματα ή να απολαύσουν το ποτό και το γεύμα τους σε ένα από τα πολλά εστιατόρια.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στην παλιά πόλη ή στο λιμάνι. Ο πλησιέστερος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην πλατεία Τάλως, περίπου 100 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1042Κ050Α0132400

Παροχές Elia Palazzo

Παροχές Ξενοδοχείου

  • 24ωρη ρεσεψιόν 
  • Υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο/λιμάνι (κατόπιν αιτήματος)
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου & μοτοσυκλέτας
  • Γιατρός (κατόπιν αιτήματος)
  • Υπηρεσία Φαξ & Φωτοτυπιών
  • Υπηρεσία πλυντηρίου & σιδερώματος
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Δωρεάν Wi-Fi
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή