Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Tinos Beach Villas

Ξενοδοχείο Tinos Beach Villas - Τήνος

Tinos Beach Villas - Τήνος

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Tinos Beach Villas
Διεύθυνση: Τήνος, 84200
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Στο χειροποίητο νησί της Τήνου, το νησί της  τέχνης, της  κουλτούρας και της  πίστης, στην πανέμορφη  περιοχή του  Αγίου Φωκά, βρίσκεται το συγκρότημα 4 στρεμμάτων     “MARBLE VILLAS”.

Πρόκειται για τέσσερις  αυτόνομες μαρμάρινες βίλλες, χτισμένες  μέσα σε δεντροφυτεμένη με ελιές, κυπαρίσσια, οπωροφόρα και αμπέλια έκταση. Οι  βίλλες επικοινωνούν εξωτερικά  μεταξύ  τους  με  μαρμάρινες  αυλές και καμάρες, ενώ κάθε μια από αυτές έχει  ανεξάρτητη είσοδο και βεράντα ή  αυλή.  Στον κοινόχρηστο  χώρο υπάρχει  πισίνα με  ξαπλώστρες και  ομπρέλες,  ώστε  οι επισκέπτες  να  απολαμβάνουν το μπάνιο τους  και τον Αιγαιοπελαγίτικο  ήλιο.

Το  μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι και το μπαρ κάτω από  την πέργολα, δίπλα στην πισίνα, είναι ιδανικά για τον πρωινό καφέ και το βραδινό ποτό,  μέσα  σε  ατμόσφαιρα γαλήνης και χαλάρωσης.  Όλο το συγκρότημα  έχει  καταπληκτική  θέα στο πέλαγος, τα κοντινά  νησιά και το Βρυόκαστρο Τήνου.  Μέσα στα όρια του ακινήτου το παρεκκλήσι του  Αγίου Κωνσταντίνου με τις  αγιογραφίες  του και τον μαρμάρινο περίβολό του, ταιριάζει αρμονικά με  το  πνευματικό  ύφος  του νησιού της  Μεγαλόχαρης, ενώ τα διάσπαρτα μικρά και μεγάλα γλυπτά στο χώρο,  τιμούν με το δικό τους τρόπο, τον τόπο  που γέννησε μεγάλους καλλιτέχνες  όπως  ο  Γ. Χαλεπάς, ο Ν. Γύζης και τόσοι  άλλοι.

Η απόσταση του  συγκροτήματος από τη Χώρα της Τήνου είναι μόλις 3 χιλιόμετρα, ενώ η γαλάζια αμμώδης παραλία του Αγίου Φωκά απέχει περίπου 800 μέτρα. Στην παραλία του Αγίου Φωκά, τα όμορφα εστιατόρια αποτελούν καταπληκτική επιλογή για φαγητό και τα απίθανα beach bar αποτελούν πόλο έλξης  για μεγάλους και μικρούς.

Κάθε βίλλα, έχει τη  δική της ονομασία και ύφος που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, ενώ όλες  διαθέτουν άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό για τους επισκέπτες.  Free wifi παρέχεται σε όλο το συγκρότημα, όπως και θέσεις  parking για τα οχήματα  των επισκεπτών. Το συγκρότημα  «MARBLE VILLAS», αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους λάτρεις των χειμερινών διακοπών, αφού κάθε βίλλα διαθέτει αυτόνομη κεντρική  θέρμανση.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 11 44 K 01 4A 01429 0 0

Παροχές Tinos Beach Villas

Παροχές Βίλας:

  • Δωρεάν μεταφορικά από και προς το λιμάνι κατόπιν αφίξεις – αναχώρησης
  • Δωρεάν καθημερινό brunch στο παραθαλάσσιο εστιατόριο Άμμος στο Tinos Beach
  • Πρόσβαση σε όλους τους κοινοχρήστους χώρους του Tinos Beach
  • Ιδιωτικά θυρίδα ασφαλείας
  • Καθημερινό διακριτικό Housekeeping
  • Ιδιωτικό Πάρκινγκ
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή