Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Levadia Hotel

Ξενοδοχείο 4* Levadia Hotel - Λιβαδειά

4* Levadia Hotel - Λιβαδειά

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

To ξενοδοχείο

4* Levadia Hotel
Διεύθυνση: Λ. Παπασπύρου 4, Λιβαδειά, 321 00
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Levadia Hotel είναι ένα ζεστό & φιλικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Λιβαδειάς

Αποτελείται από 71 όμορφα διακοσμημένα & άνετα δωμάτια προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως εστιατόριο, καφέ-μπάρ, αίθουσες εκδηλώσεων, internet corner & έμπειρο προσωπικό πάντα στην διάθεσή σας.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κεντρικό πάρκο της πόλης & κοντά στα αξιοθέατα της πόλης όπως η γραφική τοποθεσία Κρύα, το πέτρινο θέατρο της Κρύας, τις αρχαίες πηγές της Λήθης & της Μνημοσύνης, στον ποταμό 'Ερκυνα, από τις οποίες υδρεύεται έως και σήμερα η πόλη & πολλά αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε.

Το ξενοδοχείο LEVADIA διαθέτει 71 άνετα και ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις ανέσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο LEVADIA διαθέτει ένα άνετο κλιματιζόμενο εστιατόριο, όπου ο πελάτης μπορεί να απολαύσει ένα πλούσιο buffet πρωινό με μεγάλη ποικιλία που θα ενθουσιάσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τα 2 υπαίθρια γκαράζ μας, με πρόσβαση όλο το 24άωρο, λύνουν το πρόβλημα του πού να αφήσετε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια.

Άλλες παροχές που προσφέρει το οικογενειακό ξενοδοχείο LEVADIA είναι: ΔΩΡΕAΝ ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνέτ (σε όλο το συγκρότημα), υπηρεσία σιδερώματος, υπηρεσίες δωματίου, θυρίδα ασφαλείας, πυρασφάλεια, παρκοκρέβατο, μπαρ καφετέρια, υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών στα δωμάτια, εστιατόριο και παροχές για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Τέλος το μπαρ – καφέ είναι ανοιχτό όλες τις ώρες για αναψυκτικά, ελαφρά γεύματα, ποτά και ότι άλλο χρειαστείτε. Ο χώρος κλιματίζεται και διαθέτει μεγάλη επίπεδη οθόνη και δορυφορική τηλεόραση.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1350K013A0002200

Παροχές 4* Levadia Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Wi-Fi
  • LCD τηλεόραση 32 ιντσών
  • Kλιματισμός
  • Μίνι μπαρ
  • Πολυτελές μπάνιο
  • Στεγνωτήρας μαλλιών

 

 

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή