Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Zeus Village

Ξενοδοχείο Zeus Village - Άγιος Χαράλαμπος

Zeus Village - Άγιος Χαράλαμπος

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

To ξενοδοχείο

Zeus Village
Διεύθυνση: Μώλος, 350 09
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Στις κατάφυτες πλαγιές του Καλλίδρομου όρους, στο γραφικό οικισμό του Αγίου Χαραλάμπους, σε κοντινή απόσταση από τα Καμένα Βούρλα, δημιουργήθηκε με αγάπη και πολύ μεράκι το «Zeus-Village»

Ένας μικρός επίγειος «παράδεισος»

που απαρτίζεται από πανέμορφα φινλανδικά ξύλινα σαλέ, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή «προσωπικότητα» και ονόματα εμπνευσμένα από τη Μυθολογία (Δανάη, Σεμέλη, Νεφέλη, Λήδα, Ζέφυρος, Καλυψώ, Ιππολύτη, Ναυσικά, Αμάλθεια, Ηλέκτρα, Ιφιγένεια, Άλκηστις, Ιόλη, Ήβη, Θάλεια).

Είναι διακοσμημένα με γούστο και καλαισθησία,σε λιτή γραμμή και αναπτύσσονται σε έναν ή δύο ορόφους. Τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν καθιστικό με τζάκι, ένα ή περισσότερα υπνοδωμάτια, μπάνιο, W.C. και κουζίνα, όπως και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Από τα μπαλκονάκια και τα παράθυρα των ξύλινων σαλέ η ματιά γλιστρά από τις καταπράσινες πλαγιές για να σμίξει ερωτικά με τα γαλήνια νερά του Μαλιακού Κόλπου και να φθάσει ως τα Λιχαδονήσια και τη Βόρειο Εύβοια…

Κάθε εποχή του χρόνου είναι και μια διαφορετική εμπειρία, καθώς η φύση ζωγραφίζει με τα δικά της χρώματα το τοπίο. Έτσι, το «Zeus-Village» σας περιμένει για χαλάρωση και ξέγνοιαστες διακοπές όλο το χρόνο. Είναι ιδανική πρόταση απόδρασης για ζευγάρια, για οικογένειες με παιδιά, αλλά και για μεγάλες παρέες. Στην αυλή του σαλέ υποδοχής, το καλοκαιράκι, θα δροσιστείτε στα νερά της πισίνας, θα ασκηθείτε στο πινγκ πονγκ και τα παιδιά θα παίξουν ξέγνοιαστα στη μικρή παιδική χαρά, μέσα στον ολάνθιστο κήπο.

Παροχές Zeus Village

Παροχές Chalet

  • Κεντρική αυτόνομη θέρμανση
  • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
  • Δορυφορική Satellite TV
  • Ψυγείο
  • Bραστήρας - Σεϊκερ - Τοστιέρα - Καφετιέρα
  • Air Condition
  • Πλήρης εξοπλισμός μπάνιου (Σεσουάρ, Σαπούνι, Ατομικό σαμπουάν - conditioner & αφρόλουτρο)
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή