Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Kasimatis by La Perla

Ξενοδοχείο 4* Kasimatis by La Perla - Σαντορίνη

4* Kasimatis by La Perla - Σαντορίνη

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

4* Kasimatis by La Perla
Διεύθυνση: Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, 84700
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το 4* Kasimatis by La Perla στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με σουίτες σε μια προνομιακή τοποθεσία με υπέροχη θέα στην καλντέρα και τη θάλασσα. Η κανάβα, όπου παλιά φυλάσσονταν τα βαρέλια του κρασιού μέχρι να ωριμάσουν και τώρα στεγάζει τις σουίτες, ανήκει εδώ και γενιές στην οικογένεια Κασιμάτη. Σήμερα, η ίδια αυτή κανάβα αυτή έχει ανακαινιστεί και μετατραπεί σε ένα κομψό συγκρότημα σουιτών, διατηρώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σαντορίνης, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλής αισθητικής και ποιότητας διαμονή.

Το 4* Kasimatis by La Perla ακολουθεί πιστά το αρχιτεκτονικό στυλ της Σαντορίνης-  τοίχοι με έντονες γραμμές, απλά γεωμετρικά σχήματα και λεπτομέρειες στο γκρι της πέτρας εικόνες, που δένουν αρμονικά με την αγριάδα και την ομορφιά της Σαντορίνης. Κάθε σουίτα διαθέτει ένα πριβέ αίθριο με θέα στη καταγάλανη θάλασσα, όπου βυθισμένοι στην ευωδιά των λουλουδιών και την ηρεμία της περιοχής μπορείτε να απολαύσετε την μυστηριακή γοητεία του ηλιοβασιλέματος.

Αυτό όμως που ξεπερνά τα πάντα, αυτό που πραγματικά μεταμορφώνει αυτό το συγκρότημα σουιτών σε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής είναι η ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών, της οικογένειας Κασιμάτη. Με την χαρακτηριστική κυκλαδίτικη ζεστασιά τους θα σας καλωσορίσουν σαν οικογενειακούς φίλους, ενώ με τον επαγγελματισμό και τη διακριτικότητα τους θα βεβαιωθούν πως τίποτα δε θα διαταράξει τη γαλήνη των διακοπών σας. Η εμπειρία διαμονής στο 4* Kasimatis by La Perla θα μείνει χαραγμένη στις πιο γλυκές αναμνήσεις για πάντα. 

 Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1144K050A0008101

Παροχές 4* Kasimatis by La Perla

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Πισίνα με θέα στην καλντέρα
  • Δωρεάν χώρος στάθμευσης
  • 24ωρη ρεσεψιον
  • Μικρή βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά βιβλία
  • Υπηρεσία δωματίου
  • Φαξ & Φωτοτυπικό
  • Θυρίδα Ασφαλείας
  • Μπαρ
  • Πετσέτες για την πισίνα
  • Ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή