Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Εν Δολιανοίς 1821

Ξενοδοχείο Εν Δολιανοις Boutique Hotel 1821 - Ορεινή Αρκαδία

Εν Δολιανοις Boutique Hotel 1821 - Ορεινή Αρκαδία

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Εν Δολιανοις Boutique Hotel 1821
Διεύθυνση: Αρκαδία, 220 12
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Με ιστορίες που ξυπνούν από το 1852 και με τους τοίχους του να «φυλακίζουν» ακόμα μέσα τους τα παιδικά γέλια και τις δασκαλικές επιπλήξεις του πρώτου δημοτικού σχολείου των Άνω Δολιανών, το πέτρινο ιστορικό αυτό κτίσμα στέκει σήμερα πλήρως αναπαλαιωμένο, περιμένοντας μέσα από τα δωμάτια και τις μεζονέτες του να προσδώσει μια ουσιαστικά ποιοτική διάσταση στις χειμερινές σας εξορμήσεις στην αρκαδική γη. Σύμμαχοι της πέτρας, το ξύλο και η λευκή μαρμαρόπετρα βρίσκουν τη φυσική προέκτασή τους στο εξίσου επιβλητικό και γεμάτο θαλπωρή εσωτερικό, στο οποίο δεσπόζουν τα παραδοσιακά έπιπλα, τα ξύλινα ταβάνια, τα χειροποίητα κιλίμια αλλά και οι προσεκτικά σχεδιασμένοι χώροι, που υπηρετούν ταυτόχρονα υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα -χωρίς ωστόσο να θυσιάζονται στο βωμό της παράδοσης, οι μοντέρνες ανέσεις που επιδιώκονται από τα Θέλω κάθε σύγχρονου ταξιδιώτη.

Το συγκρότημα έχει 4 σουίτες και 6 δωμάτια, όλα με διπλά κρεβάτια. Στις σουίτες, που είναι διώροφες, μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 6 άτομα, αφού διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια αλλά και σαλόνι. Επίσης διαθέτουν ξεχωριστά μπάνια. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός πρώτης κατηγορίας καταλύματος.

Το χωριό Άνω Δολιανά, είναι σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1,050 μ. στους πρόποδες του Πάρνωνα, σαν πολύχρωμη πινελιά πάνω σε καταπράσινο καμβά, λίκνο της Επανάστασης του 1821, που ονοματίζει ήρωες, στον απόηχο της μουσικής και του έρωτα για τους Αρκάδες και του διεθνούς μονοπατιού Ε4, ένας τόπος όπου ακόμα είναι ευδιάκριτες και οι τέσσερις εποχές του χρόνου, σε ένα οικοσύστημα πλούσιο και παρθένο.

Σας περιμένουν υπέροχες κοντινές διαδρομές στα γραφικά χωριά του Πάρνωνα, αλλά και ιππασία, τοξοβολία, mountain bike και off-road διαδρομές για οδήγηση μέσα στο μαγευτικό δάσος

Για ηπιότερη "κίνηση" μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στα μοναστήρια, τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής καθώς και μία περιήγηση στους "Δρόμους του κρασιού", στα οινοποιεία, όπου μια στάση για δοκιμή των τοπικών οίνων επιβάλλεται!

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 3709 05/11/2015

Παροχές Εν Δολιανοις Boutique Hotel 1821

Παροχές Δωματίου:

  • Τηλεόραση
  • Ψυγείο
  • Βραστήρας
  • Μπάνιο
  • Ντουζ
  • Πιστολάκι

 

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.