Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Golden Sun Hotel

Ξενοδοχείο Golden Sun Hotel - Κρήτη

To ξενοδοχείο

Golden Sun Hotel
Διεύθυνση: Χρυσή Ακτή, Χανιά, 731 00
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ξενοδοχείο Golden Sun Hotel είναι μέλος των ξενοδοχείων Golden Sand Hotel Group, και βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο Golden Sand, και συγκεκριμένα ακριβώς απέναντι από το δρόμο που οδηγεί στην η παραλία. Το κτίριο αποτελείται από διαμερίσματα (για 4 άτομα), μεζονέτες (για 4 άτομα), και studios (για έως 3 άτομα). Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ψυγείο, air-condition και στεγνωτήρα μαλλιών, καθώς και μπαλκόνι.

Το Golden Sun Hotel είναι μόνο λίγα μέτρα από το κεντρικό κτίριο, άρα θα έχετε στην διάθεση σας όλες τις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτιρίου (πισίνες, εστιατόριο, μπαρ δίπλα στην πισίνα, κλπ).

Το πλεονέκτημα αυτού του δεύτερου κτιρίου είναι η άψογη θέα στη θάλασσα και τα βουνά.Μόλις 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης των Χανίων, παρέχει γρήγορη πρόσβαση προς κάθε κατεύθυνση του νομού, κάνοντας τις μετακινήσεις σας εύκολες κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στα Χανιά.

Η παραλία “Χρυσή Ακτή” βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά – δύο λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο – μια παραλία που είναι δημοφιλείς με τους επισκέπτες του νησιού, αλλά και τους ντόπιους.

Αριθμός Άδειας ΕΟΤ:1042K032A0142700

Παροχές Golden Sun Hotel

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή