Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 5* Pilot Beach Resort & Spa

Ξενοδοχείο 5* Pilot Beach Resort & Spa - Κρήτη

5* Pilot Beach Resort & Spa - Κρήτη

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

5* Pilot Beach Resort & Spa
Διεύθυνση: Γεωργιούπολη, Χανιά, 730 07
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Pilot Beach Resort σας καλωσορίζει να απολαύσετε τις ομορφιές της Κρήτης σε μια θαυμάσια περιοχή με θέα τα κρυστάλλινα νερά του κόλπου του Αλμυρού, στην βορειοδυτική ακτή του νησιού. Η πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων και η μαγική ατμόσφαιρα ενός κρητικού χωριού, σας περιμένουν.

Το Pilot Beach Resort καλύπτει μία έκταση 150 στρεμμάτων σε μία πανέμορφη περιοχή, με λουλούδια ελαιώνες και δέντρα αβοκάντο, βρίσκεται δε πάνω στην μήκους 7 χιλιομέτρων αμμώδη παραλία της Γεωργιούπολης η οποία έχει χαρακτηριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους,

Εμπνευσμένο από το φυσικό περιβάλλον, τους χρωματισμούς των ποταμών, την λίμνη του Κουρνά, καθώς και το Κρητικό Πέλαγος, το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες του άμεση πρόσβαση στην εκπληκτική παραλία του κόλπου ή σε μία από τις πισίνες του. Οι επισκέπτες του Pilot Beach Resort μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε καλαίσθητα bungalows και σουίτες, όπως επίσης και πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Σχεδόν όλα τα bungalows έχουν θέα σε πισίνα ή στην θάλασσα.

Τα εξαιρετικά εστιατόρια του ξενοδοχείου δελεάζουν τις αισθήσεις, προσφέροντας αυθεντική ελληνική κουζίνα, ιταλικές νοστιμιές αλλά και διεθνή, a la carte μενού.

Το Pilot Beach Resort διαθέτει οργανωμένο health club ενώ παράλληλα διοργανώνονται και μια σειρά από δραστηριότητες που εξασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες έχουν πάντα κάτι νέο να απολαύσουν.

Βραβευμένο για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, το Pilot Beach Resort διαθέτει την εξειδίκευση καθώς και άρτιες εγκαταστάσεις για τη διοργάνωση συνεδρίων, meetings και εκδηλώσεων, μετατρέπόντας τις για κάθε περίσταση σε μία αξέχαστη εμπειρία στην Κρήτη.

 

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 09.33.Ε.61.00.00816.0.1

Παροχές 5* Pilot Beach Resort & Spa

Παροχές Δωματίου:

  • Κλιματισμό (ψύξη – θέρμανση)
  • Μαρμάρινο Μπάνιο
  • Σεσουάρ
  • Προσωπικό τηλεφωνητή
  • Υπηρεσία αφύπνισης
  • Τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια
  • Ψυγείο (mini bar κατόπιν αίτησης)
  • Χρηματοκιβώτιο ασφαλείας
  • Δυνατότητα σύνδεσης στο Internet (wi-fi)

 

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή