Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Stoes Traditional Suites

Ξενοδοχείο Stoes Traditional Suites Chios - Χίος

Stoes Traditional Suites Chios - Χίος

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Stoes Traditional Suites Chios
Διεύθυνση: Μεστά, Στοές, Χίος, 82102
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο διαμερισμάτων Stoes Traditional Suites σας καλωσορίζει στο μεσαιωνικό κάστρο των Μεστών, έναν από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Τα Μεστά βρίσκονται στην νότια Χίο στα ονομαστά Μαστιχοχώρια, 30 περίπου χιλιόμετρα από την πόλη, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Χίου και 4 μόλις χιλιόμετρα από το λιμάνι των Μεστών που είναι και το επίνειο του χωριού.

Αναπαλαιωμένα τον Αύγουστο του 2018 υπό την επίβλεψη της Γ' Βυζαντινής Εφορίας Αρχαιοτήτων όλα τα διαμερίσματα του ξενοδοχείου είναι ευρύχωρες αυτοτελείς κατοικίες σε χαρακτηρισμένα παραδοσιακά κτίρια και βρίσκονται μέσα στον οικισμό συνδυάζοντας την παράδοση και τις ανέσεις μιας σύγχρονης και ευχάριστης διαμονής.

Στις παροχές του ξενοδοχείου θα βρείτε μεταξύ άλλων: Δωρεάν αξιόπιστο Wi-Fi internet, σύγχρονες τηλεοράσεις Samsung, κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια, ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια, πλήρως εξοπλισμένα μπάνια με σεσουάρ μαλλιών, ζυγαριά μπάνιου, μπουρνούζια, παντόφλες, πετσέτες θαλάσσης, μεγεθυντικό καθρέπτη, κουζίνα ή κουζινάκι, ψυγείο, μαγειρικά σκεύη, τοστιέρα, καφετιέρα, βραστήρα, αποχυμωτή, σίδερο και σιδερώστρα και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να γίνει η παραμονή σας στο ξενοδοχείο μας πιο άνετη.

Σ' ένα σπάνιο παραδοσιακό οικισμό της βυζαντινής εποχής που διατηρείται αναλλοίωτος μέχρι σήμερα, η καθημερινή διαμονή και περιπλάνηση στα θολωτά δρομάκια δεν είναι ένα παρά ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο. Επισκεφθείτε,επίσης, τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων όπως: το Μουσείο Μαστίχας, το μοναδικό σπήλαιο των Ολύμπων, τον προϊστορικό αρχαιολογικό χώρο του Εμποριού, την βυζαντινή Νέα Μονή (Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco), τον μαρτυρικό Ανάβατο και τα υπόλοιπα μεσαιωνικά χωριά.

Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία κάθε εποχή. Ακολουθήστε την καλλιέργεια της ελιάς και της μαστίχας, την παραγωγή της "σούμας", τον τρύγο, τον διαγωνισμό ψαρέματος, τα ήθη και τα έθιμα του χωριού. Κολυμπήστε σε περισσότερες από δέκα παρθένες πεντακάθαρες παραλίες που βρίσκονται μόλις 5 χλμ περιμετρικά του χωριού. Περπατήστε σε πάνω από 50 χαρακτηρισμένες περιπατητικές διαδρομές του νησιού.

Καλώς ήρθατε σε μια μαγευτική εναλλακτική διαμονή που θα σας συναρπάσει!

Αριθμός αδείας: 1063274

 

Παροχές Stoes Traditional Suites Chios

Παροχές Ξενοδοχείου

  • 24ωρη ρεσεψιόν
  • Υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου / λιμένα
  • Baby Sitting (κατόπιν αιτήματος)
  • Πετσέτες παραλίας
  • Υπηρεσία φαξ και φωτοτυπιών
  • Χώρος στάθμευσης
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο Wi-Fi

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή