Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Hotel Nafpaktos

Ξενοδοχείο Hotel Nafpaktos - Ναύπακτος

Hotel Nafpaktos - Ναύπακτος

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

To ξενοδοχείο

Hotel Nafpaktos
Διεύθυνση: Κορυδαλλέως 4, Παραλία Γριμπόβου, Ναύπακτος
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Hotel Nafpaktos βρίσκεται στην όμορφη παραλία του Γριμπόβου, που περιβάλλεται από αιωνόβια πλατάνια, εστιατόρια, καφέ και εγκαταστάσεις αναψυχής. Το ενετικό λιμάνι απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, ενώ το κάστρο βρίσκεται 15 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο. Υπάρχει ασφαλής δωρεάν χώρος στάθμευσης στο δημοτικό πάρκινγκ, απέναντι από το ξενοδοχείο.

Με θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, το Hotel Nafpaktos προσφέρει μια αίθουσα πρωινού με υπαίθρια βεράντα όπου σερβίρεται πλούσιος μπουφές, και ηχομονωμένα δωμάτια με ευρύχωρα μπάνια και μεγάλα μπαλκόνια. Παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Τα δωμάτια του Hotel Nafpaktos διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, μικρό ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας και στεγνωτήρα μαλλιών. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα ή στο κάστρο. Διατίθεται 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Το Ξενοδοχείο NAFPAKTOS θέλοντας να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα της πανδημίας του Covid 19, δημιούργησε και εισήγαγε νέες πολιτικές διαχείρισης επισκεπτών, οργανώνοντας και εκπαιδεύοντας το προσωπικό του σε συγκεκριμένες διαδικασίες υποδοχής, καθαρισμού και service. Κρίνουμε σημαντικό να επικοινωνήσουμε μαζί σας τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την υγιεινή και την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας. Οι εργαζόμενοί μας διεξάγουν αυστηρά τον καθαρισμό όλων των χώρων φιλοξενίας ακολουθώντας επιμελώς τα πρωτόκολλα καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης. Αυτά τα πρωτόκολλα προϋποθέτουν τακτική εκπαίδευση των εργαζομένων μας σε θέματα υγιεινής και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, σαφώς καθορισμένο πρόγραμμα καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα σημεία, τήρηση περιορισμών απόστασης και χωροθέτησης, εμφανή τοποθέτηση συσκευών απολύμανσης χεριών, συχνό καθαρισμό και πλύση των πολυσύχναστων χώρων και των επιφανειών συχνής αφής, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, της σκάλας, του ανελκυστήρα.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0413Κ013Α0002400

Παροχές Hotel Nafpaktos

Παροχές Δωματίου:

  • Δωρεάν WiFi
  • Tηλεόραση 
  • Κλιματισμός
  • Θέρμανση
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Στεγνωτήρας Μαλλιών
  • Ψυγείο

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Δημόσιος χώρος στάθμευσης
  • Μπαρ
  • Δωρεάν WiFi
  • Οικογενεικά δωμάτια
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή