Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Αρχοντικό Παναγούλα

Ξενοδοχείο Αρχοντικό Παναγούλα - Πήλιο

Αρχοντικό Παναγούλα - Πήλιο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Αρχοντικό Παναγούλα
Διεύθυνση: Πορταριά, Πήλιο, 370 11
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Αρχοντικό Παναγούλα είναι ένας από τους πιο παραδοσιακούς ξενώνες στην Πορταριά Πηλίου και χτίστηκε το 1838. Ανακαινίστηκε ριζικά, με σεβασμό την παραδοσιακή του μορφή, και ανανεώνεται συνεχώς για να προσφέρει τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Το καλωσόρισμα είναι ζεστό και φιλόξενο, σαν να σας υποδέχονται οι φίλοι σας στο εξοχικό τους. Η φύση είναι υπέροχη. Ο ήλιος λάμπει πιο πολύ, ο ουρανός είναι πολύ γαλάζιος, όλα είναι πολύ ... διαφορετικά. Το σπίτι είναι πέτρινο. Κρατάει από παλιά... Επιβλητικό και γαλήνιο. Παραδοσιακό και σύγχρονο, με πολυτέλεια αλλά χωρίς φλύαρη διάθεση.

Το Αρχοντικό Παναγούλα βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την πλατεία της Πορταριάς Πηλίου. Η επίπλωση του ξενώνα, πηλιορείτικης αισθητικής, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αντίκες που μας ταξιδεύουν σε διάφορες δεκαετίες, και σύγχρονα άνετα έπιπλα, δένονται μεταξύ τους για να δώσουν μία πολυμορφία στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους. Εκφράζουν δε και την αγάπη των ιδιοκτητών για τα παλιά αντικείμενα που συλλέχθηκαν με αγάπη και σε πολλές περιπτώσεις ανακατασκευάστηκαν με φαντασία και δημιουργικότητα. Το κατάλυμα, άλλοτε σπίτι, διαθέτει τρεις ορόφους, που αποπνέουν άνεση και ευρυχωρία.

Τα επτά άνετα δωμάτια, έχουν το καθένα δικό του στυλ με διαφορετική επίπλωση, για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες και την προσωπική σας αισθητική. Φροντίσμένα ακόμη και στις λεπτομέρειες, με τις πορσελάνες και τα παραδοσιακά έργα τέχνης, σας προτρέπουν να ξανάρθετε για να τα δοκιμάσετε όλα. Τα δύο από αυτά είναι σουίτες με τζάκι. Η κόκκινη και η κίτρινη. Ξεχωριστό επίσης το μεγάλο γαλάζιο δωμάτιο με το δώμα, ιδανικό για να φιλοξενήσει μια οικογένεια. Το πράσινο στον πρώτο όροφο για τους πιο "περίεργους" και το ροζούλι για τους ερωτευμένους... Στις παροχές του ξενώνα θα βρείτε το λουκούλειο πρωϊνό με λουκουμάδες, πίτες ... και άλλα εδέσματα που μπορείτε να απολαύσετε μπροστά στο τζάκι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ή στην, κατά παράδοση πλακόστρωτη, πηλιορείτικη αυλή.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726Κ112Κ0301100

Παροχές Αρχοντικό Παναγούλα

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.