Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Country Hotel Triantafillies

Ξενοδοχείο Country Hotel Triantafillies - Πήλιο

Country Hotel Triantafillies - Πήλιο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Country Hotel Triantafillies
Διεύθυνση: Πορταριά Πηλίου, 370 11
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Country Hotel Triantafillies στεγάζεται σε ένα πετρόχριστο αγροτόσπιτο του 19ο αιώνα στην Πορταριά Πηλίου. Περιτριγυρισμένο από τριανταφυλλιές και ορτανσίες διαθέτει 7 δίκλινα δωμάτια και εξωτερική πισίνα. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με ρομαντική διάθεση βασισμένη στην country αισθητική. Πλούσιο ελληνικό πρωινό σερβίρεται δίπλα στο τζάκι στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου ή στην πλακόστρωτη αυλή. Το καταπράσινο τοπίο σε συνδυασμό με το έντονο στοιχείο της πηλιορείτικης πέτρας δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό χώρο ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης.

Στο Country Hotel Triantafillies υπάρχει δυνατότητα χρήσης του κοινόχρηστου parking 4 θέσεων ή του δημοτικού parking (100 μέτρα από το ξενοδοχείο). Στην διάθεση σας η εξωτερική πισίνα, σε έναν καταπράσινο κήπο γεμάτο τριανταφυλλιές, Pool Bar και δωρεάν ξαπλώστρες. Λειτουργεί εποχιακά.  To Wi Fi διατίθεται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες φαξ και φωτοτυπικού.

Απολαύστε τον καφέ και το πρωινό ,από τις 8:30 το πρωί έως τις 11:00 το πρωί, στην πλακόστρωτη αυλή κάτω από την κληματαριά, τυλιγμένοι από αρώματα ανθισμένων λουλουδιών. Τα εδέσματα αλλάζουν με την εποχικότητα των πρώτων υλών, ενώ ορισμένες από τις επιλογές είναι: φυσικός χυμός πορτοκαλιού, σπιτικές μαρμελάδες, αγνό μέλι Πηλίου, φρέσκο ψωμί, φρούτα, κέικ, ελληνικό γιαούρτι, πίτες, ντομάτα, ελιές Πηλίου, τοπικά τυριά και βότανα.

Το Country Hotel Triantafillies βρίσκεται στην περιοχή του Πηλίου, στο χωριό Πορταριά σε κοντινή απόσταση από την πλατεία του χωριού. Από το Ξενώνα μπορείτε να περπατήσετε στα περίφημα καλντερίμια, πιείτε δροσερό νερό από τις πολυάριθμες κρήνες και οδηγηθείτε στο μαγευτικό μονοπάτι των Κενταύρων. Σε απόσταση 3χλμ βρίσκεται η Μακρινίτσα, το «Μπαλκόνι του Πηλίου», η πόλη του Βόλου απέχει 13 χλμ, και το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου απέχει 12χλμ. Κατά του καλοκαιρινούς μήνες απολαύστε τις υπέροχες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου (Παπά Νερό, Μυλοπόταμος, Νταμούχαρη) και του Παγασιτικού.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726Κ050Β0168701

Παροχές Country Hotel Triantafillies

Παροχές Δωματίου:

  • Επίπεδη τηλεόραση 21’’
  • Μπάνιο με καμπίνα ντους
  • Προϊόντα περιποίησης
  • Σεσουάρ
  • Wi-Fi

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.