Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Koustenis Village

Ξενοδοχείο Koustenis Village - Δημητσάνα

Koustenis Village - Δημητσάνα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Στην όμορφη παραδοσιακή Δημητσάνα, δίπλα ακριβώς στο υπαίθριο μουσείο υδροκίνησης, σε μία προικισμένη τοποθεσία 50 στρεμμάτων με θέα το μοναδικό φαράγγι του Λούσιου, δημιουργήθηκε το Koustenis Village, ένα πετρόκτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα 3 αστέρων, που εισάγει μια νέα εμπειρία ορεινής απόδρασης ψυχαγωγίας για όλες τις εποχές του χρόνου. Σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 900 μέτρων και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του οικισμού αποτελεί μοναδικό καταφύγιο αναψυχής για όλους τους επισκέπτες ταξιδιώτες, λάτρεις της Ορεινής Αρκαδίας και ιδιάιτερα της κοσμικής Δημητσάνας.

Το ξενοδοχείο υιοθετεί τα Δημητσανίτικα παραδοσιακά πρότυπα αρχιτεκτονικής, με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν και να συνδυάζονται άψογα με τα προσεκτική διακόσμηση του ξενοδοχείου.

Το συγκρότημα αποτελείται από 6 μεγάλα κτίρια που φιλοξενούν τα ευρύχωρα δωμάτια, την αίθουσα πρωινού το μεγάλο καθιστικό με το τζάκι, το σύγχρονο συνεδριακό κέντρο και την αίθουσα ψυχαγωγίας. Οι εξωτερικοί χώροι απλώνονται σε μια έκταση 50 στρεμάτων και περιλαμβάνουν μεγάλο κήπο με πέργκολες και πλακόστρωτα μονοπάτια,παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους και βέβαια ιδιωτικό parking πολλών θέσεων.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1246K013A0008601

Παροχές Koustenis Village

Παροχές Δωματίων:

  • Τηλεόραση
  • Τηλέφωνο
  • Μπαλκόνι με θέα

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.