Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Alkyonis Hotel & Spa Resort

Ξενοδοχείο Alkyonis Hotel & Spa Resort - Αριδαία

Alkyonis Hotel & Spa Resort - Αριδαία

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Alkyonis Hotel & Spa Resort
Διεύθυνση: Λουτράκι Αριδαίας , 584 00
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Tο Hotel Spa Alkyonis είναι ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στην γραφική περιοχή του Λουτρακίου του Ν. Πέλλας και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1 χλμ από τα Λουτρά Πόζαρ με τα φημισμένα για τις θεραπευτικές ιδιότητες νερά τους.

Αποτελείται από 18 πολυτελή δωμάτια τα οποία διαθέτουν τζάκι & υδρομασάζ, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 3 άτομα ενώ υπάρχει και η σουίτα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το spa που λειτουργεί στον χώρο του ξενοδοχείου και στον οποίο μπορείτε να περάσετε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης αφού προσφέρει υπηρεσίες μασάζ, περιποίησης νυχιών-προσώπου αλλά και σώματος.

Στο lobby του ξενοδοχείου μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας είτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ομάδα πίνοντας ένα ποτό της αρεσκείας σας μπροστά από το τζάκι του lobby. Το ξενοδοχείο είναι κατάλληλο και για οικογένειες αφού υπάρχει και παιδότοπος για να περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές και οι μικροί επισκέπτες.

Spa

Το ινστιτούτο ομορφιάς που βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου, δημιουργήθηκε για να προσφέρει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε ομορφότεροι και ανανεωμένοι.

Τα έμπειρα χέρια, σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τα καλλυντικά διάσημης Γαλλικής εταιρίας, είναι έτοιμα να σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε… Στιγμές ξεκούρασης, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σας έχοντας πραγματικό και σίγουρο αποτέλεσμα.

Λειτουργούν τμήματα: SPA – Θαλασσοθεραπείας, Αισθητικής προσώπου και σώματος, Αποτρίχωσης, Περιποίησης άκρων και Μακιγιάζ.

Λουτρά Πόζαρ

Σ΄ ένα όμορφο και υγιεινό περιβάλλον, λειτουργικό, αισθητικά όμορφο, κοινωνικά και ιστορικά πλούσιο, αρμονικό, γαλήνιο και ασφαλές, με ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών ο επισκέπτης μπορεί να φροντίσει την προσωπική του σωματική και ψυχική υγεία.

Η Λουτρόπολη είναι χτισμένη μέσα σ΄ ένα καταπράσινο δάσος αξεπέραστης ομορφιάς. Την διασχίζει ο Θερμοπόταμος ή Ρέμα Νικολάου, που πηγάζει από τον Βόρρα (Καϊμακτσαλαν) απλόχερα ευνοημένη από το Θεό με κρυστάλλινο γάργαρο νερό. Χαρακτηριστικό της τα πλούσια θερμά υδροφόρα στρώματα (650 m3/h), το εναλλασσόμενο τοπίο και το υγιεινό περιβάλλον. Η καταπράσινη μοναδική σε τελειότητα φύση που διακόπτεται μόνο για να βραχεί από τα νερά καταρρακτών και ρυακιών.Το απόσταγμα ομορφιάς της μητέρας γης.

Η θερμοκρασία του ανάμεσα στις 6 κύριες πηγές στα λουτρά Πόζαρ ορίζεται στους 37 βαθμούς Κελσίου. Μπορείτε να χαρείτε το νερό σε μια από τις ειδικά διαμορφωμένες εσωτερικές πισίνες στα εσωτερικά χαμάμ ή σε έναν από τους 40 λουτήρες. Για τους τολμηρούς η μεγάλη εξωτερική πισίνα με τρεχούμενο ζεστό νερό προσφέρεται για μακροβούτια τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Λουτρά Πόζαρ Δραστηριότητες

Αποδεικνύοντας την ένταση της φύσης τους έχουν οργανωμένες υπαίθριες δραστηριότητες στα Λουτρά Πόζαρ όπως αναρρίχηση, πεζοπορία, rafting και για τους πιο ήσυχους περιηγητές ξενάγηση στα σπήλαια και το λαογραφικό μουσείο. Ένας επίγειος Παράδεισος σας περιμένει μόλις 10 χμ από την Αριδαία και 100 χμ από την Θεσσαλονίκη για να σας χαρίσει υγεία, ευεξία και ομορφιά. Επισκεφτείτε τα Λουτρά Πόζαρ και ανακαλύψτε την πληθώρα των φυσικών καλλονών του μαγευτικού Νομού Πέλλας.

Το Ξενοδοχείο Αλκυονίς  βρίσκεται στο Λουτράκι Αριδαίας Ν. Πέλλας. Απέχει 1 χλμ από τα Λουτρά Πόζαρ και 30 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμάκτσαλαν. Τι πιο ιδανικό λοιπόν από το να συνδυάσετε το μπάνιο σας στα Λουτρά, να κάνετε την εξόρμηση  στο Χιονοδρομικό και μετά να χαλαρώσετε στο Ξενοδοχείο Αλκυονίς.

Γενικές Αποστάσεις

από την Έδεσσα                30 χλμ

από τη Θεσσαλονίκη         110 χλμ

από την Αθήνα                   600 χλμ

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0935K031A0709601

Παροχές Alkyonis Hotel & Spa Resort

Παροχές Δωματίου:

  • Θέρμανση
  • Τηλεόραση
  • Ψυγείο
  • Κουζίνα
  • Μπαλκόνι

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Σαλόνι
  • Αίθουσα τηλεόρασης
  • Αίθουσα πρωινού
  • Μπαρ
  • Παιδότοπος
  • Υπηρεσία Δωματίου
  • Wi-Fi
  • Ευκολίες για ΑΜΕΑ
  • Parking
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή