Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Nymfasia Arcadia Resort

Ξενοδοχείο 4* Nymfasia Arcadia Resort - Βυτίνα

4* Nymfasia Arcadia Resort - Βυτίνα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

4* Nymfasia Arcadia Resort
Διεύθυνση: Βυτίνα, Αρκαδία , 22010
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Arcadia Resort είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων το οποίο λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2012, στις παρυφές του ελατοσκέπαστου όρους Μαινάλου στην Βυτίνα Αρκαδίας.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, με το πέτρινο περίβλημα και τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, εντάσσεται πλήρως στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο. Με στόχο την καλαισθησία σε προσιτές τιμές, προσφέρει κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, γκουρμέ εστίαση, κέντρο αναζοωγόννησης, κέντρα συνεδριάσεων, αίθουσα γυμναστικής, σαλόνι, μπαρ και ένα εντυπωσιακό αίθριο, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι διευκολύνουν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το σύνολο των χώρων υποδοχής, κοσμούν πίνακες του Σταύρου Χατζηϊωάννου και έργα τέχνης, ενώ την γενικότερη αισθητική προσέγγιση επιμελήθηκε ο διακοσμητής Σωτήρης Μπακόπουλος.

Πληροφορίες Περιοχής

Η Δυτική θέα από το ξενοδοχείο μας, είναι το φαράγγι του Μυλάοντα ποταμού. Στο φαράγγι αυτό βρίσκεται η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου της Κερνίτσας και μετά από μία όμορφη μικρή διαδρομή μέσα στο βράχο, θα δείτε το ασκηταριό της Σφυρίδας. Τόπος καταπράσινος, άφθονος για κυνήγι πτηνών και αγριογούρουνων με όμορφες διαδρομές. Πολλές από αυτές έχουν την οδοιπορική σήμανση Ε4. Οδηγούν στο τοξωτό γεφύρι Ζαρζί που βρίσκεται στις πηγές του Μυλάοντα ποταμού. Στα 500μ από το ξενοδοχείο, βρίσκεται η Νυμφασία πηγή, ονομαζόμενη η πηγή του Παυσανία καθώς την αναφέρει στα Αρκαδικά του.

Στην Ανατολική θέα του ξενοδοχείου, σε απόσταση αναπνοής ξεκινά το ελατόδασος του Μαινάλου και σε απόσταση 10 χμ συναντάμε το χιονοδρομικό. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου ονομάζεται Οστρακίνα, όπως η πιο ψηλή κορφή του βουνού με υψόμετρο 1988 μ. Στις διαδρομές του Ε4 προς το Μαίναλο αξίζει να ανακαλύψετε τη Δρακοτρυπιά και ύστερα την Κοκκινόβρυση.

Σε απόσταση ενός και δύο χιλιομέτρων, βρίσκονται οι οικισμοί της Νυμφασίας και της Βυτίνας αντίστοιχα.

Ο παραδοσιακός οικισμός της Βυτίνας, είναι δημοφιλής ορεινός προορισμός, με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Κτισμένος στις παρυφές της οροσειράς του Μαινάλου, αποτελεί το κατάλληλο ορμητήριο για χειμερινές διακοπές και αθλήματα υψομέτρου. Μεγάλο μέρος της γοητείας της Βυτίνας όμως, οφείλεται στον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της…

Στον οικισμό της Βυτίνας βρίσκουμε και μπορούμε να επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο της (που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού), τη Βιβλιοθήκη της Βυτίνας με σπάνιες συλλογές βιβλίων, τη σχολή Δασοπονίας, και δίπλα ακριβώς το ξακουστό δασάκι της, καθώς και τον περίφημο δρόμο Αγάπης με την πανέμορφη δεντροστοιχία σφενδάμων που το πλαισιώνουν. Στην παλιά Βυτίνα μπορούμε να συναντήσουμε το βυζαντινό Ναό της Παναγίας, ενώ στην πλατεία της θα θαυμάσουμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα.

Με ορμητήριο το ARCADIA RESORT μπορούμε να μεταβούμε σε μισή ώρα στα γειτονικά πανέμορφα χωριουδάκια Βαλτεσινίκο, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Ελάτη και Μαγούλιανα και να θαυμάσουμε αξιοθέατα που θα μας γεμίσουν με γνώσεις ιστορικές και θρησκευτικές.

O ιματισμός και τα amenities είναι όλα bio coco – mat.

Tο κτίριο είναι βιοκλιματικό ΑΑΑ’ ενεργειακής κλάσης και διαθέτει ηχομόνωση 85Db.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1246K014A0316501

Παροχές 4* Nymfasia Arcadia Resort

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Εστιατόριο
  • Χώρος αποθήκευσης Εξοπλισμού ΣΚΙ
  • Wi-Fi Internet
  • Ποδήλατα
  • Υπηρεσίες Μασάζ
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή